Huis > H > Hoe Zet Je Talkback Uit?

Hoe zet je TalkBack uit?

TalkBack aan- of uitzetten

  1. Zoek beide volumetoetsen aan de zijkant van je apparaat.
  2. Houd beide volumetoetsen 3 seconden ingedrukt.
  3. Druk nog een keer 3 seconden op beide volumetoetsen om te bevestigen dat je TalkBack wilt aan- of uitzetten. De sneltoets voor de volumeknop werkt niet als je deze niet hebt aangezet.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe zet je TalkBack uit op Samsung?

Ga terug naar 'Instellingen'. Klik drie keer op 'Toegankelijkheid' en drie keer op 'Terugspreken'.

Hoe krijg je Google op je smart TV?

Download de nieuwste versie van de Google Assistent-app:

  1. Ga op je Android-apparaat naar de pagina van de Google Assistent-app en tik op Installeren of Updaten.
  2. Als je Geïnstalleerd ziet, dan heb je al de nieuwste versie.
Hoe stream ik naar mijn smart TV? Je opent de app op je smartphone of laptop en je geeft de opdracht om de video af te spelen op een tv. Daarvoor maakt de Chromecast of Google Cast direct verbinding met internet. Je gebruikt je smartphone of tablet dus alleen voor de bediening. Je kunt zowel Android- als Apple-apparaten gebruiken voor de bediening.

Kun je met een smart TV op Google?

Ja, u kunt op Google komen met een slimme tv. Daarvoor moet u uw tv verbinden met internet en vervolgens de Google-app of Chrome-browser op uw tv gebruiken. Kan niet koppelen vanwege onjuiste pincode? Als u uw apparaat met een ander apparaat probeert te koppelen en u krijgt een foutmelding met de tekst "Kan niet koppelen wegens onjuiste PIN", zijn er een paar dingen die u kunt proberen:
1. 1. Controleer of u de PIN-code op beide apparaten correct invoert. Soms is het gemakkelijk om de nummers door elkaar te halen.
2. Als u nog steeds problemen ondervindt, probeer dan beide apparaten opnieuw op te starten en probeer dan opnieuw te koppelen.
3. Als het probleem aanhoudt, moet u mogelijk contact opnemen met de fabrikant van een van beide apparaten voor verdere hulp.

Gerelateerde artikelen

Wat is TalkBack Samsung?

Talkback is een schermlezer van Google. Talkback stelt u in staat uw ogen te gebruiken om uw apparaat te bedienen. De fabrikant van het apparaat, de versie van Talkback en de versie van de telefoon die u gebruikt, bepalen hoe uw apparaat is ingesteld.

Daarvan, hoe kan ik mijn telefoon koppelen aan mijn tv?

Zorg ervoor dat je telefoon en je tv met hetzelfde wifinetwerk verbonden zijn. Scrol op je telefoon naar beneden, zodat je het snelpaneel in beeld krijgt. Zet Smart View aan. Je krijgt nu alle apparaten zien die beschikbaar zijn. Bovendien, wat is koppel stand? Bij een accu- of schroefboormachine heb je koppelstanden tot je beschikking. Deze stel je in met de draaiende ring met cijfers achter de boorkop. Iedere stand correspondeert met een koppel uitgedrukt in newtonmeter (Nm). Dit koppel staat voor de kracht waarmee je schroeft.

Welke apparaten zijn gekoppeld aan mijn Google account?

Apparaten met accounttoegang bekijken

  • Ga naar je Google-account.
  • Selecteer in het navigatievenster links de optie Beveiliging.
  • Selecteer in het deelvenster Je apparaten de optie Alle apparaten beheren.
  • Je ziet apparaten waarop je momenteel op je Google-account bent ingelogd of in de afgelopen weken was ingelogd.
Hoeveel apparaten op 1 Google account? Alle apps die je aankoopt in een Google account kun je gebruiken op alle apparaten waarmee je bent aangemeld met dat Google account bij die Play Store.

Men kan zich ook afvragen: kan ik 2 google-accounts samenvoegen?

Momenteel is het niet mogelijk om verschillende Google-accounts samen te voegen. Als u uw gegevens wilt overzetten van het ene account naar het andere, kunt u dit per product doen. Als u een nieuw product wilt gaan gebruiken, hoeft u geen nieuw Google-account te maken.

Door Crifasi Teachman

Vergelijkbare artikelen

Hoe heet een netwerk van verbonden apparaten? :: Hoe kan ik radio luisteren?
Handige links