Huis > H > Hoe Zet Je Talkback Uit Op Huawei?

Hoe zet je TalkBack uit op Huawei?

TalkBackAndroid

TalkBack uitschakelen

  1. Ga naar 'Instellingen'.
  2. Scroll met twee vingers omlaag.
  3. Tik drie keer op 'Toegankelijkheid' en tik drie keer op 'TalkBack'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik mijn contacten overzetten van Huawei naar iPhone?

Je kunt de Verplaats naar iOS app van Apple gebruiken om je contacten van je telefoon naar je telefoon te verplaatsen. Het is tijd om uw nieuwe telefoon aan te zetten. In het scherm Apps en gegevens kunt u gegevens van uw telefoon overzetten.

Wat is Android Toegankelijkheid?

Het toegankelijkheidsmenu is een groot menu op het scherm waarmee je je Android-apparaat kunt bedienen. Je kunt bijvoorbeeld gebaren, hardwareknoppen en de navigatie gebruiken. Bovendien, wat is talkback samsung? TalkBack is de schermlezer van Google die beschikbaar is op Android-apparaten. Met TalkBack kun je je apparaat bedienen zonder je ogen te gebruiken. Hoe je apparaat is ingesteld, is afhankelijk van de fabrikant van het apparaat, de Android-versie en de TalkBack-versie.

Hoe krijg ik mijn telefoon uit?

Als u uw telefoon wilt uitschakelen, kunt u dat meestal doen door de aan/uit-knop een paar seconden ingedrukt te houden. Er verschijnt dan een menu met de optie om je toestel uit te schakelen. Dus, hoe kom ik in instellingen? Er zijn een paar verschillende manieren om bij uw instellingen te komen. Eén manier is om te klikken op het pictogram "Instellingen" in uw hoofdmenu. Dit brengt je naar je algemene instellingen pagina waar je je account informatie, privacy instellingen en notificatie voorkeuren kunt beheren.
Een andere manier om je instellingen te openen is door te klikken op het tandwielpictogram naast je profielnaam in de rechterbovenhoek van het scherm. Dit brengt u naar een pagina met meer specifieke instellingsopties, zoals het wijzigen van uw wachtwoord of het beheren van uw betalingsgegevens.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet je TalkBack uit op Samsung?

Ga terug naar 'Instellingen'. Klik drie keer op 'Toegankelijkheid' en drie keer op 'Terugspreken'.

Dus, welke browser kan voorlezen?

Eenvoudig de tekst beluisteren op een webpagina. Met een paar handelingen kun je functies toevoegen aan je browser, bijvoorbeeld Google Chrome. Zo kun je je browser eenvoudig uitbreiden met een voorleesfunctie. Zo'n extensie leest de tekst op de webpagina met een computerstem voor. Dus, kan google docs voorlezen? Een document laten voorlezen

Open de Documenten-app. Verplaats de focus naar het document en dubbeltik om het te selecteren. Veeg naar rechts om het voorlezen te starten. Optioneel: wijzig het leesniveau van de navigatie in het document.

Kun je ook voorlezen?

Ga naar Instellingen > Taal & Invoer en ga dan naar 'Uitvoer voor tekst-naar-spraak'. Selecteer bij 'Taal' de gewenste taal (Nederlands) en ga dan naar Spraakgegevens installeren. Selecteer daar weer 'Nederlands (Nederland)'. Daarna dien je 'Talkback' in te schakelen bij Instellingen > Toepassingen en ga naar Talkback. Hoe kun je een pdf laten voorlezen? Er zijn een paar verschillende manieren om een PDF voor te laten lezen. Eén manier is het gebruik van de ingebouwde tekst-naar-spraak functie in Adobe Reader. Hiervoor opent u de PDF in Adobe Reader en klikt u op de knop "Voorlezen" in de werkbalk. Selecteer vervolgens de optie "Alleen deze pagina lezen" of "Voorlezen tot einde document".
Een andere manier om een PDF voor te laten lezen is het gebruik van een schermleesprogramma zoals JAWS, NVDA of VoiceOver. Deze programma's lezen de tekst in een PDF hardop voor terwijl u er doorheen navigeert.
Tot slot kunt u een PDF naar een audiobestand converteren met een PDF-naar-spraak converter zoals NaturalReader of Balabolka. Zo kunt u de PDF op uw computer of mobiele apparaat beluisteren.

Kan je word laten voorlezen?

Ja, u kunt woorden laten voorlezen met een tekst-naar-spraak (TTS) programma. Een TTS-programma zet tekst om in gesproken woorden. Er zijn veel TTS-programma's beschikbaar, zowel gratis als betaald. Voor sommige TTS-programma's moet je software downloaden en installeren, terwijl andere online kunnen worden gebruikt.

Door Tabib Fagala

Vergelijkbare artikelen

Wat is een goede simpele smartphone? :: Waar zit aan uit knop Samsung tablet?
Handige links