Huis > H > Hoe Laat Is De Afsluiting Van De Olympische Spelen?

Hoe laat is de afsluiting van de Olympische Spelen?

Wanneer vindt Beijing 2022 plaats? De Olympische Spelen van 2022 in Peking vinden in februari plaats. De openingsceremonie is op vrijdag 4 februari in het Beijing National Stadium, dat je misschien ook wel kent onder de naam Vogelnest, en op zondag 20 februari staat de sluitingsceremonie op het programma.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan je samen spelen op de PS4?

Druk op het beginscherm van je PS4-console op de toets omhoog om naar het scherm met functies te gaan en selecteer Party.

Dienovereenkomstig, hoe eindigen de olympische spelen?

De Olympische Zomerspelen in Tokyo zouden starten op vrijdag 24 juli en eindigen op zondag 9 augustus 2020. De Olympische Zomerparalympische Spelen zouden starten op dinsdag 25 augustus en eindigen op zondag 6 september 2020. Welke zender Olympische Spelen KPN? Olympische spelen bij KPN: Eurosport 1 op kanaal 35 in het basispakket. Eurosport 2 op kanaal 36 in het Pluspakket.

Wat is er vandaag op tv Olympische Spelen?

De Olympische Spelen worden momenteel uitgezonden op NBC. Het schema van vandaag is als volgt:
20.00 uur - Openingsceremonie 21.00 uur - Vrouwengymnastiek 22.00 uur - Mannenduik 23.00 uur - Vrouwenstrandvolleybal 12.00 uur - Mannenboksen. Welke zender Olympische Spelen Ziggo? De Olympische Spelen worden uitgezonden op Ziggo Sport Totaal kanaal 14.

Gerelateerde artikelen

Kan je Nintendo DS-spellen spelen op de 2DS?

De Nintendo 2DS is compatibel met alle Nintendo DS games, dus je kunt oudere games opnieuw spelen of ontdekken.

Waar kun je de Olympische Spelen kijken Belgie?

Sporza (VRT) in Vlaanderen (België)

Net als de NOS heeft ook de VRT (Sporza) een grote sublicentie gekocht voor de live-uitzendrechten (live tv en livestream) van de Olympische Spelen 2021.
Bovendien, waar kan ik de olympische spelen kijken belgie? Wie de Olympische Spelen van naaldje tot draadje wil volgen, kan bijna 24/7 terecht bij Sporza op Eén en Canvas.

Waar kan ik de Paralympische Spelen kijken?

De Paralympics zijn op tv alleen bij de NOS te volgen. De publieke omroep schenkt dagelijks aandacht aan het evenement. SPORTNEXT maakt een compleet media-overzicht. In tegenstelling tot de Olympische Spelen heeft Eurosport niet de rechten voor de Paralympische Spelen. Daarvan, waar kan ik de olympische spelen terugkijken? Op NPO Start kun je terugkijken wat op NPO 1 is uitgezonden. Op NOS.nl en onze sociale media-kanalen kun je hoogtepunten en samenvattingen van gespeelde wedstrijden bekijken. Bovendien nemen we iedere dag de olympische dag door in NOS Peking Vandaag, dat begint op 19.00 uur op NPO 1.

Welke sporten Olympische Spelen 2022?

Olympische Winterspelen 2022 programma

  • Alle Sporten.
  • Alpineskiën.
  • Biatlon.
  • Bobsleeën.
  • Curling.
  • Freestyleskiën.
  • Ijshockey.
  • Kunstschaatsen.

Door Sharity

Vergelijkbare artikelen

Welke tv zender Olympische Spelen 2022? :: Hoe laat zijn de Olympische Spelen 2022 op tv?
Handige links