Huis > W > Welke Tv Zender Olympische Spelen 2022?

Welke tv zender Olympische Spelen 2022?

Olympische Spelen kijken op Eén en Canvas

Bijvoorbeeld via Eén en Canvas. Deze zenders zitten in het basispakket van T-Mobile en zijn te zien op de kanalen 21 en 22. Handig als je een sport live wilt zien die de NOS of Eurosport niet live uitzendt, maar de 'Belg' misschien wel.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Waar kan je Olympische Winterspelen kijken?

Via NLZIET kan dat. Op NLZIET kun je de belangrijkste sporten van de Olympische Winterspelen live volgen via de zenders van de NPO! Heb je andere verplichtingen en heb je jouw favoriete sport op de Olympische Winterspelen gemist? Al jouw gemiste sporten kan je terugkijken via NLZIET, waar en wanneer je maar wilt! Hoe laat afsluiting Olympische Spelen 2022? Op zondag 13 maart om 13.00 uur Nederlandse tijd vindt de sluitingsceremonie plaats van de Paralympische Spelen van Beijing.

Hoe laat worden de Olympische Spelen uitgezonden?

De Olympische Spelen worden op 8 februari om 20.00 uur EST uitgezonden op NBC. Trouwens, welke zenders zenden olympische spelen? Er zijn verschillende zenders die de Olympische Spelen uitzenden. In de Verenigde Staten is NBC de belangrijkste zender van de Olympische Spelen. Andere zenders die de Olympische Spelen in het verleden hebben uitgezonden zijn ABC, CBS en Fox.

Gerelateerde artikelen

Welke video heeft de meeste views?

Het is de meest bekeken video op de site, met 7,7 miljard views.

Bovendien, hoe laat is de afsluiting van de olympische spelen?

Wanneer vindt Beijing 2022 plaats? De Olympische Spelen van 2022 in Peking vinden in februari plaats. De openingsceremonie is op vrijdag 4 februari in het Beijing National Stadium, dat je misschien ook wel kent onder de naam Vogelnest, en op zondag 20 februari staat de sluitingsceremonie op het programma. Daarvan, hoe eindigen de olympische spelen? De Olympische Zomerspelen in Tokyo zouden starten op vrijdag 24 juli en eindigen op zondag 9 augustus 2020. De Olympische Zomerparalympische Spelen zouden starten op dinsdag 25 augustus en eindigen op zondag 6 september 2020.

Wat is er vandaag op tv Olympische Spelen?

Vandaag op tv: Olympische Spelen: openingsceremonie, Studio Peking en Werners Garage

  • Olympische Spelen: openingsceremonie. NPO 1 – 12.50 uur.
  • Aussie Gold Hunters. Nieuw seizoen.
  • Studio Peking. NPO 1 – 21.30 uur.
  • Werners Garage. Nieuw programma.
  • Tueurs. Een – 23.05 uur.
Waar kun je de Olympische Spelen kijken Belgie? Sporza (VRT) in Vlaanderen (België)

Net als de NOS heeft ook de VRT (Sporza) een grote sublicentie gekocht voor de live-uitzendrechten (live tv en livestream) van de Olympische Spelen 2021.

Waar kan ik de Olympische Spelen kijken Belgie?

Wie de Olympische Spelen van naaldje tot draadje wil volgen, kan bijna 24/7 terecht bij Sporza op Eén en Canvas.

Door Gilman Pigler

Vergelijkbare artikelen

Hoe laat sluitingsceremonie 2021? :: Hoe laat is de afsluiting van de Olympische Spelen?
Handige links