Huis > H > Hoe Lang Wordt Windows 8 Nog Ondersteund?

Hoe lang wordt Windows 8 nog ondersteund?

Ondersteuning voor Windows 8 is gestopt op 12 januari 2016. Meer informatie. Microsoft 365-apps worden niet meer ondersteund in Windows 8.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan je Keynote openen in Windows?

Als u andere presentaties in andere apps wilt openen, moet u de Keynote-app gebruiken. Microsoft PowerPoint-presentaties en andere bestandstypen kunnen in Keynote worden geopend. Presentaties kunnen worden geopend op een iPad, iPod touch of Mac.

Kun je Windows 8.1 nog updaten?

Als u Windows 8.1 of Windows RT 8.1 gebruikt en de functies voor automatische updates hebt ingeschakeld, hoeft u niets te doen: de update wordt in de komende weken automatisch gedownload en geïnstalleerd met Windows Update. Tijdens dit proces kunt u gewoon doorwerken. Daarvan, hoe lang blijft windows 10 ondersteund? De laatste update voor deze versie komt op 10 mei 2022 uit en daarna wordt het niet meer ondersteund. Gebruikers worden nu min of meer gedwongen om over te stappen naar een nieuwere release.

Hoe kan ik Windows 8.1 opnieuw installeren?

Er zijn een paar verschillende manieren om Windows 8.1 opnieuw te installeren, afhankelijk van hoe u het oorspronkelijk hebt geïnstalleerd en wat u tot uw beschikking hebt.
Als u een Windows 8.1-installatieschijf of USB-station hebt, kunt u deze in uw computer plaatsen en ervan opstarten om het herinstallatieproces te starten. Als u geen fysieke schijf of station hebt, maar wel een digitale kopie van Windows 8.1, kunt u de functie "Deze pc opnieuw instellen" in de app Instellingen gebruiken om Windows opnieuw te installeren. Als u ten slotte geen digitale of fysieke kopie van Windows 8.1 hebt, kunt u Windows 8 opnieuw installeren en vervolgens gratis upgraden naar Windows 8.1. Hoe upgraden van Windows 8 naar 10? Er zijn een paar manieren om te upgraden van Windows 8 naar 10. Eén manier is om de Windows 10 upgrade tool te gebruiken. Deze tool is te vinden op de website van Microsoft. Een andere manier is om de Media Creation Tool te gebruiken. Deze tool is ook te vinden op de website van Microsoft.

Gerelateerde artikelen

Hoe Pages bestand openen op Windows?

Als u een Pages-document wilt openen in een andere app, zoals Microsoft Word, kunt u Pages gebruiken om het document te converteren naar de juiste structuur. U kunt het document openen om het te converteren. Selecteer 'Archiveren

Wat kost Windows 8?

Huidig product Microsoft Windows 8.1 64bit NL 16 reviewsMicrosoft Windows 10 Home 32/64-bit NL 30 reviews
Prijs114,99144,99
BesturingssysteemWindows 8.1Windows 10
MenutaalNederlandsMeertalig
Type gebruikerCommercieel, PersoonlijkPersoonlijk
Is Windows 8.1 gratis? Windows 8.1 is vanaf vandaag gratis te downloaden. Het heeft even geduurd, maar Microsoft heeft eindelijk de langverwachte update van Windows 8 beschikbaar gemaakt voor het grote publiek. Windows 8.1 is vanaf vandaag gratis te downloaden voor Windows 8-gebruikers.

Dienovereenkomstig, kun je nog gratis upgraden naar windows 10?

Upgrade van Windows 7 (SP1) of Windows 8.1 naar Windows 10 is nog altijd gratis. Officieel is de gratis upgrade periode sinds verlopen. Hoe weet je welke versie van Windows je hebt? Als u wilt weten welke versie van Windows op uw apparaat wordt uitgevoerd, drukt u op de Windows-logotoets + R, typt u winver in het vak Openen en selecteert u OK. U kunt als volgt meer informatie krijgen: Selecteer Start > Instellingen > Systeem > Info .

En nog een vraag, kan ik windows 10 blijven gebruiken?

Microsoft heeft op een eigen ondersteuningspagina de einddatum van de ondersteuning voor Windows 10 bekendgemaakt. Dat is 14 oktober 2025. Komende week zal Microsoft meer bekendmaken over de volgende generatie van Windows.

Door Studdard Ogston

Vergelijkbare artikelen

Hoe kun je zien of iemand je bericht heeft gelezen op WhatsApp? :: Waarom doet mijn Office het niet?
Handige links