Huis > H > Hoe Krijg Ik Nederlandse Ondertiteling Bij Popcorn Time?

Hoe krijg ik Nederlandse ondertiteling bij popcorn time?

Popcorn Time ondertitels instellen

In de applicatie klik je op de desbetreffende film of serie die je wilt kijken. Klik vervolgens rechtsonder op het icoontje naast ondertiteling en selecteer één van de beschikbare ondertitels. Vaak kun je uit verschillende talen kiezen, waaronder Nederlands, Engels, Frans en Spaans.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Wat dit betreft, hoe zet ik ondertiteling uit bij kijk?

Wanneer je analoog tv kijkt, zonder gebruik van een speciale ontvanger van je tv-provider, dan kun je de ondertiteling aan- en uitzetten via teletekstpagina 888. Mocht je wel een ontvanger hebben van je tv-provider, dan heb je de mogelijkheid om de ondertiteling aan en uit te zetten via het menu van de ontvanger. Vervolgens, is kijk zonder reclame? Talpa Network biedt derhalve KIJK gratis met een reclameverdienmodel aan. In praktijk betekent dit op dit moment dat bij elke streamstart enkele korte reclames te zien zijn. Over blijft KIJK – zonder reclame – samen met de streamingdiensten NPO Start Plus en RTL XL onderdeel van de betaaldienst NLziet.

Hoe zet je kijk op je tv?

Aangenomen dat u wilt weten hoe u een TV aansluit op een View:
1.Sluit de stroomadapter aan op de View en steek deze in een stopcontact.
2.Sluit het ene uiteinde van de HDMI-kabel aan op de HDMI-poort aan de achterkant van de View.
3.Sluit het andere uiteinde van de HDMI-kabel aan op de HDMI-poort aan de achterkant van uw tv.
4.Zet uw TV aan. U zou het beginscherm van de View op uw TV moeten zien. Dus, hoe krijg ik ondertiteling bij rtl4? Er zijn een paar manieren om ondertitels te krijgen bij rtl4. De eerste manier is om een dienst te gebruiken die ze levert. De tweede manier is om software te gebruiken die ze kan maken. De derde manier is om een website te gebruiken die ze aanbiedt.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een GPX bestand op mijn telefoon?

U kunt de GPX op de telefoon openen met de browser. Je kunt de GPX openen met de eerder gedownloade wandel app. Als je de GPX niet meteen opent, zul je het bestand moeten zoeken in de mappen op je telefoon.

Vervolgens, heeft rtl 4 ondertiteling?

In het begin verscheen er bij RTL4 slechts één regel met ondertiteling waarbij maar een gedeelte van de gesproken tekst zichtbaar was. Nu verschijnt er helemaal geen ondertiteling meer. Hoe werkt RTL XL? Bij RTL XL kan je alle programma's van RTL kijken waar en wanneer je dat wilt. Je kijkt afleveringen tot 7 dagen na de uitzending op TV gratis terug met reclame. Programma's vooruitkijken, dat doe je alleen bij Videoland.

Dienovereenkomstig, waarom heb ik geen nederlandse ondertiteling bij netflix?

Ik zie geen optie voor ondertiteling in een bepaalde taal

Als je de Weergavetaal van je profiel wijzigt, verandert de taal voor alles op Netflix. Ga naar netflix.com/subtitles om series en films te zoeken op ondertiteltaal.
Daarvan, waarom heb ik geen nederlandse ondertiteling op netflix? Op een Android-telefoon of -tablet

Tik in het startscherm van de Netflix-app op het profielpictogram of op Meer . Tik op Profielen beheren. Selecteer het profiel dat je wilt bewerken. Tik op Talen voor audio en ondertiteling.

Hoe ondertiteling Netflix Apple TV?

Taal van Netflix ondertitels wijzigen tijdens afspelen

Op een iPad, iPhone, Mac of PC kun je dit doen door op het tekstballonnetje te tikken/klikken op het scherm. Op een Apple TV veeg je omlaag met behulp van de Siri remote. Kies vervolgens een gewenste taal voor de ondertiteling.

Door Thedric

Vergelijkbare artikelen

Hoe voeg ik ondertiteling toe aan een film VLC? :: Hoe stel ik ondertiteling in?
Handige links