Huis > H > Hoe Voeg Ik Ondertiteling Toe Aan Een Film Vlc?

Hoe voeg ik ondertiteling toe aan een film VLC?

De gemakkelijkste manier om ondertiteling toe te voegen aan VLC, is door simpelweg een videobestand naar keuze te openen en het bestand met de bijbehorende ondertitels vanuit zijn bestandslocatie naar het afspeelscherm te slepen. Zodra je dit gedaan hebt, verschijnt rechtsboven de tekst 'Subtitle track added in beeld'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe voeg je een PDF toe in Word?

Hoe maak ik van een leeg Word-document een PDF-bestand?

Trouwens, hoe ondertitels toevoegen aan filmpje?

Ondertiteling en ondertiteling voor doven en slechthorenden...

  1. Log in bij YouTube Studio.
  2. Selecteer Ondertiteling in het linkermenu.
  3. Klik op de video die je wilt bewerken.
  4. Klik op TAAL TOEVOEGEN en selecteer je taal.
  5. Klik op TOEVOEGEN onder Ondertiteling.
Dienovereenkomstig, wat is een srt file? SRT-bestanden gebruiken voor het weergeven van ondertitels tijdens het afspelen van video's. ondertitels aan video's. Als u het bestand correct hebt toegevoegd, wordt het besturingselement 'CC' ondertiteling weergegeven tijdens het afspelen van video, zodat u de ondertitels kunt in- en uitschakelen.

Hoe ondertitels toevoegen aan MP4?

Ondertitels toevoegen aan een MP4-video kan met een teksteditor en een beetje kennis van het MP4-containerformaat. De eerste stap is om het MP4-bestand in een teksteditor te openen en het moov-atoom te vinden. Dit atoom bevat informatie over de video, waaronder de duur, breedte en hoogte.
Zoek vervolgens het trak-atoom dat de videogegevens bevat. Binnen dit atoom zal er een mdia atoom zijn. Binnen het mdia atoom is er een minf atoom. Binnen het minf atoom is er een stbl atoom. Hier worden de ondertitels toegevoegd.
Binnen het stbl atoom is er een stsd atoom. Hier worden de ondertitelgegevens opgeslagen. Om ondertitels toe te voegen, voeg je gewoon een nieuw atoom van het type 'tekst' toe na het stsd atoom. Dit nieuwe atoom moet de ondertitelgegevens bevatten.
De laatste stap is het opslaan van het MP4-bestand en het openen in een mediaspeler. De ondertitels zouden nu zichtbaar moeten zijn. Dit in overweging nemend, hoe doe je tekst in een filmpje? Om tekst aan een film toe te voegen, moet u de film eerst openen in een videobewerkingsprogramma. Zodra de film is geopend, kunt u tekst toevoegen door een nieuwe tekstlaag te maken. Hiervoor moet u het tekstgereedschap gebruiken en het lettertype, de grootte en de kleur van de tekst selecteren. Zodra de tekst is gemaakt, kunt u deze overal op het scherm plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Kun je een 3D film kijken zonder bril?

Er zijn verschillende beeldschermen op de markt gebracht waarmee u zonder bril naar beelden in 3D kunt kijken. Deze bril is niet meer nodig. Deze vorm van kijken wordt auto 3D genoemd.

Hoe werkt 888?

1. Via Teletekst 888. Kijk je televisie zonder een box of speciale ontvanger van een zenderaanbieder, druk dan op de Teletekst-knop op de afstandsbediening van je tv en druk 3x 8 voor pagina 888. De ondertiteling verschijnt direct. Hoe zet je ondertiteling aan op je tv? Ondertiteling aanzetten

  1. Start een Nederlandstalig programma op de tv.
  2. Druk op de Teletekstknop op de afstandsbediening. Het symbool op deze knop is afhankelijk van de tv-aanbieder.
  3. Toets paginanummer 888 met de cijfertoetsen die u normaal gebruikt om naar een zender te gaan.

Je kunt ook vragen hoe maak je een srt file?

Tekstbestand van Word naar srt

  1. Kopieer je tekst in het Word-document.
  2. Open Kladblok op je PC of Teksteditor op je Macbook.
  3. Plak je zojuist gekopieerde tekst in Kladblok of Teksteditor.
  4. Sla je bestand op als . txt bestand.
  5. Open de voorvertoning en verander de extensie . txt in . srt.
Hoe kan ik een SRT bestand openen? Programma's die het bestand SRT openen
  1. MPlayer.
  2. BS.Player.
  3. PowerDirector.
  4. PowerDVD.
  5. Windows Media Player.
  6. VLC media player.
  7. Media Player Classic.
  8. SubRip.

Men kan zich ook afvragen: hoe een srt bestand bewerken?

Ondertitels bij films worden vaak in srt-bestanden opgeslagen. Als deze niet synchroon lopen, corrupt zijn of anderszins reparatie behoeven dan biedt het programma Verbeteren srt files uitkomst. Hiermee kunt u de ondertitelbestanden repareren en de tekst aanpassen.

Door Lennie

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je een goede aftiteling? :: Hoe krijg ik Nederlandse ondertiteling bij popcorn time?
Handige links