Huis > H > Hoe Verwijder Je Een Programma Op Windows 7?

Hoe verwijder je een programma op Windows 7?

Oplossing

  1. Als u een toepassing wilt verwijderen, gebruikt u het programma Uninstall van Windows 7.
  2. Klik in het rechterdeelvenster op Configuratiescherm.
  3. Klik onder Programma's op een programma verwijderen.
  4. Windows bevat vervolgens alle Programma's die zijn geïnstalleerd met Windows Installer.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe zet je een programma in het dock?

Ik sleep een icoon naar het dock om apps toe te voegen. Ik laat de app eruit zodat hij vast blijft staan. Ik heb mijn match gevonden en wil de app uit mijn dock verwijderen. Ik sleep het pictogram omhoog om de app uit het dock te verwijderen.

Men kan zich ook afvragen: hoe kan ik microsoft news verwijderen?

Nieuws en interesses uitschakelen Om Nieuws en interesses in het systeemvak in Windows 10 te verwijderen klikt u met de rechtermuisknop op een vrije ruimte in de Windows taakbalk. In het menu klikt u op Nieuws en interesses en daarna klikt u op Uitschakelen. Vervolgens, hoe kom ik in het configuratiescherm windows 10? In het zoekvak naast de knop Start op de taakbalk typt u configuratiescherm. Selecteer Configuratiescherm in de lijst met resultaten.

Waar vind ik Taakbeheer in Windows 10?

Taakbeheer is op een paar verschillende plaatsen in Windows 10 te vinden. De eenvoudigste manier om het te vinden is door te zoeken naar "Taakbeheer" in de zoekbalk naast de knop Start. Een andere manier om het te vinden is door met de rechtermuisknop op de Startknop te klikken en "Taakbeheer" te selecteren in het menu dat verschijnt. Als u op zoek bent naar een meer verborgen manier om Taakbeheer te openen, kunt u op Ctrl+Alt+Esc drukken op uw toetsenbord. Hoe kan ik zien wat er allemaal opstart? Om te zien wat er op uw computer wordt opgestart, kunt u het hulpprogramma Taakbeheer gebruiken. U opent Taakbeheer door op de toetsen Ctrl + Shift + Esc op uw toetsenbord te drukken. Zodra Taakbeheer is geopend, klikt u op het tabblad Opstarten. Dit tabblad toont u alle programma's die zijn ingesteld om automatisch op te starten wanneer uw computer wordt aangezet.

Gerelateerde artikelen

Kan je Keynote openen in Windows?

Als u andere presentaties in andere apps wilt openen, moet u de Keynote-app gebruiken. Microsoft PowerPoint-presentaties en andere bestandstypen kunnen in Keynote worden geopend. Presentaties kunnen worden geopend op een iPad, iPod touch of Mac.

Je kunt ook vragen hoe kan ik mijn computer opstarten zonder wachtwoord?

Druk op Windows-toets+R en geef de opdracht netplwiz gevolgd door Enter. Selecteer in het lijstje de gebruikersnaam waarmee je je automatisch wilt aanmelden. Verwijder pas nu het vinkje bij Gebruikers moeten een gebruikersnaam en wachtwoord opgeven (...) en klik op Ok. Waar staan programma's in Windows 11? Klik in Windows 11 op de Startknop > Alle apps. De meest gebruikte programma's staan bovenaan het Startmenu en daaronder staat een alfabetische lijst met alle programma's die op de pc staan.

Dit in overweging nemend, wie of wat is cortana?

Cortana is de persoonlijke productiviteitsassistent van Microsoft waarmee u tijd kunt besparen en u kunt concentreren op wat het belangrijkst is. Selecteer om te beginnen het Cortana-pictogram op de taakbalk. Als u niet zeker weet wat u moet zeggen, vraag dan "Wat kunt u doen?" Dienovereenkomstig, welke programma's moet je hebben op je pc? Wij zetten 10 nuttige programma's voor elke PC voor je op een rijtje!

  • Hardware Monitor. Het gratis programma Hardware Monitor doet wat de naam doet vermoeden.
  • CCleaner.
  • 3D Mark/FurMark/PC Mark.
  • VLC media player.
  • GeForce Experience en Radeon Software Crimson.
  • Power ISO.
  • WinRar/7-Zip.
  • Partition Wizard.

Dit in overweging nemend, is revo uninstaller veilig?

Revo Uninstaller pakt het grondiger aan en is aan te bevelen als je regelmatig software installeert om even uit te proberen. Revo beperkt de hoeveelheid rommel op de computer en dat komt de snelheid en stabiliteit van het systeem ten goede. Maar let goed op: het kan ook te veel opruimen en schade aanrichten.

Door Emmeline Codeluppi

Vergelijkbare artikelen

Wat zijn overbodige systeembestanden? :: Hoe weet je of er spyware op je telefoon staat?
Handige links