Huis > H > Hoe Installeer Ik Openoffice?

Hoe installeer ik OpenOffice?

Je installeert OpenOffice.org in de volgende 4 stappen:

  1. Pak het gedownloade bestand uit, door er met de rechtermuisknop op te klikken.
  2. In de map waarin het bestand uitgepakt is, vind je een map genaamd "install".
  3. Volg daarna eenvoudig de aanwijzingen op het scherm, om OpenOffice.org 1.1 te installeren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe installeer ik Adobe Digital Editions?

Voor Windows en Mac, kunt u de meest recente versie van Adobe Digital Editions downloaden.

Mensen vragen ook: is open office gratis?

OpenOffice is 100% gratis en er zijn geen verborgen kosten of voordelen waar alleen betalende abonnees van kunnen profiteren. Als je wilt, kun je wel geld doneren om OpenOffice en de vele andere projecten van Apache te ondersteunen. Omdat het een opensourceprogramma is, kan iedereen de software wijzigen en verspreiden. Trouwens, wat is open office windows 10? OpenOffice.org is een bij vele computergebruikers welbekend, open source en voor iedereen gratis te gebruiken kantoorpakket, beschikbaar voor onder andere MS-Windows, Linux, Solaris, en MacOS X. Het bevat de volgende modules: Writer (tekstverwerking en HTML editor). Calc (werkblad, ofwel spreadsheet).

Is Apache Open Office veilig?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het afhangt van verschillende factoren, zoals hoe de software is geconfigureerd en gebruikt, en de algemene veiligheid van het systeem waarop het is geïnstalleerd. In het algemeen wordt Apache Open Office echter beschouwd als een redelijk veilig kantoorpakket. Hoe krijg ik gratis word op mijn computer? Er zijn een paar manieren om gratis word op je computer te krijgen. Eén manier is het downloaden van een gratis tekstverwerkingsprogramma zoals OpenOffice of LibreOffice. Deze programma's zijn vergelijkbaar met Microsoft Word en kunnen gebruikt worden om documenten te maken, te bewerken en op te slaan.
Een andere manier om gratis Word op je computer te krijgen is door een webgebaseerde tekstverwerker te gebruiken, zoals Google Docs. Met een web-based tekstverwerker kun je documenten maken, bewerken en opslaan zonder software te hoeven downloaden of installeren.
Tot slot kunt u Microsoft Word ook gratis gebruiken als u een Microsoft-account hebt. Met een Microsoft-account kunt u de online versie van Microsoft Word gratis gebruiken.

Gerelateerde artikelen

Hoe installeer je Adobe Flash Player op Mac?

Nieuwe macOS installaties installeren standaard geen flash. Het is een fluitje van een cent om het te installeren.

Wat is een OpenOffice pakket?

Apache OpenOffice is een toonaangevend opensource kantoorpakket voor tekstverwerking, spreadsheets, presentaties, afbeeldingen, databases en meer. Het is beschikbaar in vele talen en werkt op alle gewone computers. Wat dit betreft, welke extensie heeft een openoffice bestand? odt (documenten voor tekstbewerkers) *. ods (werkbladen) *.

Wat is een belangrijke redene om Apache OpenOffice of LibreOffice te gebruiken?

LibreOffice en Apache OpenOffice hebben van oorsprong dezelfde broncode. De verschillen in attributen en vergelijkbare functies tussen deze twee tools zijn minimaal. In beide tools kan je teksten, spreadsheets en diapresentaties bewerken. Vervolgens, is libreoffice veilig? LibreOffice is een uitstekend gratis alternatief voor MS Ofice geworden. Het alternatief voor de armen is nu volwassen en biedt een volwaardig product. Ook geeft The Document Foundation, de non-profit organisatie achter LibreOffice, de mogelijkheid van professionele ondersteuning voor bedrijven.

Wat kost Open Office?

Proberen kost niets. En als het bevalt: het kost niets om OpenOffice.org 3 te gebruiken zolang als je wilt en waar je maar wilt. Gemoedsrust zonder verdere kosten!

Door Tahmosh Brauch

Vergelijkbare artikelen

Waar worden apps opgeslagen Android? :: Wat is Office XML Handler?
Handige links