Huis > H > Hoe Tabel Opmaak Verwijderen Excel?

Hoe tabel opmaak verwijderen Excel?

Selecteer de hele tabel waaruit u de opmaakstijl van de tabel wilt verwijderen, en klik op Kutools > Formaat > Wis alle opmaak van cellen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Wat dit betreft, hoe voorwaardelijke opmaak doortrekken?

Selecteer eerst de hele tabel met uitzondering van de kolomtitels. Klik vervolgens de knop "Voorwaardelijke opmaak" in het lint (2), en kies "Nieuwe regel" (3) in het drop-downmenu. In het dialoogvenster dat verschijnt selecteer je de regel "Een formule gebruiken om te bepalen welke cellen worden opgemaakt" (4). Je kunt ook vragen hoe kan ik een voorwaardelijke opmaak toepassen op tekst gegevens en formules? Klik op het tabblad Start op Voorwaardelijke opmaak > Nieuwe regel. Klik in het vak Stijl op Klassiek. Schakel onder het vak Klassiek het selectievakje Alleen waarden met een hoge of lage rangschikking opmaken in en wijzig de optie in Een formule gebruiken om te bepalen welke cellen worden opgemaakt.

Waarom werkt voorwaardelijke opmaak niet?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom voorwaardelijke opmaak niet lijkt te werken:
1. De cellen zijn misschien niet geformatteerd als "Algemeen". Om dit te controleren selecteert u de cellen in kwestie en gaat u naar Home > Getal > Meer getalnotaties. In het venster Nummeropmaak dat verschijnt, controleert u of de Categorie is ingesteld op "Algemeen".
2. De voorwaardelijke opmaak kan gebaseerd zijn op een andere cel die leeg is. Bijvoorbeeld, als cel A1 leeg is en cel A2 de formule =A1 heeft, dan zal het formatteren van cel A2 op basis van de waarde van cel A1 niet werken omdat cel A1 geen waarde heeft.
3. De voorwaardelijke opmaak kan gebaseerd zijn op een andere cel die niet als getal is opgemaakt. Als cel A1 bijvoorbeeld de tekst "10%" bevat, dan zal de opmaak van cel A2 op basis van de waarde van cel A1 niet werken omdat cel A1 niet als getal is opgemaakt. Om dit op te lossen, selecteert u de cellen in kwestie en gaat u naar Home > Getal > Stijl percentage.
4. De voorwaardelijke opmaak kan gebaseerd zijn op een formule die een foutmelding geeft. Om dit te controleren selecteert u de cellen in kwestie en gaat u naar Home > Voorwaardelijke opmaak > Regels beheren. In het venster Regelbeheer dat verschijnt, controleert u de formule in het veld "Waarden opmaken waar deze formule waar is". Dienovereenkomstig, hoe maak je een lijn in excel? Aangenomen dat u wilt weten hoe u een lijngrafiek maakt in Microsoft Excel:
1. Open Microsoft Excel.
2. Klik op het tabblad Bestand.
3. Klik op Openen.
4. Blader naar de locatie van het bestand dat u wilt openen en klik op het bestand. Het bestand wordt nu geopend in Excel.
5. Klik op de tab Invoegen.
6. Klik in de groep Grafieken op het type grafiek dat u wilt maken. Er verschijnt een voorbeeld van de grafiek.
7. Klik op Invoegen. De grafiek verschijnt nu in uw Excel-werkblad.

Gerelateerde artikelen

Kun je DMG bestanden verwijderen?

Als de software al is geïnstalleerd, kunnen de bestanden worden gewist.

Vervolgens, hoe moet je het gemiddelde berekenen in excel?

Klik in een cel onder de kolom of rechts van de rij met getallen waarvan u het gemiddelde wilt berekenen. Ga naar het tabblad Start , klik op de pijl naast AutoSom > gemiddeldeen druk op ENTER. Hoe maak ik van 2 cellen 1 cel in Excel? De tekst van twee of meer cellen combineren in één cel

  1. Selecteer de cel waarin u de gecombineerde gegevens wilt hebben.
  2. Typ = en selecteer de eerste cel die u wilt combineren.
  3. Typ & en gebruik aanhalingstekens met een spatie ertussen.
  4. Selecteer de volgende cel die u wilt combineren en druk op Enter.

Trouwens, hoe maak je een tabel in spreadsheet?

Een tabel toevoegen

  1. Open een document of dia in een presentatie op je computer.
  2. Klik op Invoegen Tabel. kies hoeveel rijen en kolommen je wilt toevoegen. Een tabel kan maximaal 20 bij 20 cellen bevatten.
  3. De tabel wordt toegevoegd aan het document.
Dienovereenkomstig, hoe spreadsheet invullen? Open een spreadsheet in Google Spreadsheets. Klik op een cel en sleep vervolgens de muis over de nabijgelegen cellen die je wilt selecteren, of houd ⌘ ingedrukt (op een Mac) of Ctrl (in Windows) en klik op een andere cel. Gebruik de opties in de werkbalk bovenaan om tekst of getallen in een cel op te maken.

Bovendien, hoe maak ik vakjes in excel?

Een specifieke breedte voor een kolom instellen

  1. Selecteer de kolom of kolommen die u wilt wijzigen.
  2. Ga naar het tabblad Start en klik in de groep Cellen op Opmaak.
  3. Klik onder Celgrootte op Kolombreedte.
  4. Typ de gewenste waarde in het vak Kolombreedte.
  5. Klik op OK.

Door Raychel

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik een opmaak verwijderen? :: Kan tekst niet bewerken in Outlook?
Handige links