Huis > H > Hoe Krijg Ik Youtube Terug?

Hoe krijg ik YouTube terug?

Je kunt de YouTube-app downloaden via Google Play. Ga naar het Helpcentrum van Google Play voor meer informatie over het beheer van Android-apps die uit Google Play zijn gedownload. Opmerking: De app werkt alleen op telefoons of tablets met Android-versie 5.0 of hoger.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Wat is het mailadres van YouTube?

Je e-mailadres op YouTube is het e-mailadres van je Google-account (ook wel je Google-gebruikersnaam genoemd). Als je je e-mailadres op YouTube wilt wijzigen, volg je de instructies om het e-mailadres van je Google-account te wijzigen. Hoe kan je een schermopname maken met Samsung? Als je het menu Snelle instellingen wilt openen, veeg je met twee vingers vanaf de bovenkant van het scherm naar beneden. Veeg naar links en tik op schermrecorder. Zodra de afteltimer is afgelopen, zal je telefoon beginnen met het opnemen van wat er op het scherm staat.

Hoe maak je een schermopname op Android?

Om een schermopname te maken op Android, moet u een schermopname-app downloaden en installeren. Zodra u de app hebt geïnstalleerd, opent u de app en drukt u op de opnameknop. De app zal dan beginnen met het opnemen van uw scherm. Om de opname te stoppen, drukt u op de stopknop. Vervolgens, hoe kan ik een geluidsopname maken? Er zijn een paar verschillende manieren om een geluidsopname te maken. Eén manier is het gebruik van een microfoon en een audio-interface. U kunt de microfoon aansluiten op de audio-interface, en vervolgens de audio-interface op uw computer. Zo kunt u uw stem of andere geluiden opnemen.
Een andere manier om een geluidsopname te maken is met een digitale recorder. U kunt de digitale recorder op uw computer aansluiten en dan opnemen wat u wilt. Dit is een prima optie als je iets wilt opnemen zonder een microfoon te gebruiken.
Tenslotte kunt u een softwareprogramma gebruiken om uw stem of andere geluiden op te nemen. Dit is een geweldige optie als u uw opnamen wilt bewerken of effecten wilt toevoegen.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een GPX bestand op mijn telefoon?

U kunt de GPX op de telefoon openen met de browser. Je kunt de GPX openen met de eerder gedownloade wandel app. Als je de GPX niet meteen opent, zul je het bestand moeten zoeken in de mappen op je telefoon.

Hoe maak je een promotiefilmpje?

TIP: Maak je promotiefilm niet te zakelijk of te langdradig, maar juist kort en persoonlijk. Gebruik emotie en gevoel in je film, want dat blijft hangen. Een video met humor of waarin jij jouw persoonlijke verhaal vertelt, doet het altijd goed. Bovendien, hoe maak je een goede film? Bedenk altijd wie de beoogde doelgroep is. Je kunt de film puur voor jezelf maken maar verwacht dan geen volle bioscoopzalen te trekken. Een duidelijke doelgroep geeft je focus en richting wat het eindresultaat ten goede zal komen.

Hoe maak je van meerdere filmpjes 1 filmpje?

Om videobestanden samen te voegen in Windows Media Player, moeten deze stappen worden gevolgd:

  1. Stap 1: Download de Windows Media Video clip-joiner. Start het programma door erop te dubbelklikken.
  2. Stap 2: Ga naar "Bestand Toevoegen" in het menu "Bestand".
  3. Stap 3: Druk vervolgens op de knop "Combineren".
Dienovereenkomstig, hoe maak je een leuk verjaardagsfilmpje? Een liedje zingen, een grappige sketch opvoeren of samen herinneringen ophalen. Dit zijn zomaar wat voorbeelden van felicitatie-filmpjes die je vooral mét elkaar leuk kan maken. Steek de koppen bij elkaar, denk na over wat jullie samen gaan doen op de video, zet je telefoon op een statief en: actie!

Je kunt ook vragen hoe maak ik een filmpje met mijn telefoon?

Je kan natuurlijk prima aan de slag met de standaard camera app die in je telefoon zit. Als je net iets meer controle wilt, kan je ook de Filmic Pro app downloaden. Hij is er zowel voor iPhone als voor Android. Met deze app heb je op een simpele manier meer controle over belichting en de focus van je beeld.

Door Hoopes

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak ik een geluidsopname op mijn laptop? :: Wat heb je nodig om een YouTube filmpje te maken?
Handige links