Huis > H > Hoe Maak Ik Een Geluidsopname Op Mijn Laptop?

Hoe maak ik een geluidsopname op mijn laptop?

Voicerecorder is een app voor het vastleggen van lezingen, gesprekken en andere geluiden (voorheen Geluidsrecorder). Druk op de grote knop Opnemen (1) en voeg markeringen (3) toe voor de belangrijkste momenten wanneer je iets opneemt of afspeelt (2).

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Bovendien, hoe kan ik een geluidsopname maken?

Wil je tegelijk noteren en geluid opnemen, dan bieden heel wat notitie-apps een ingebouwde dictafoon-optie. Op Android-toestellen kun je hiervoor Google Keep gebruiken. De bestanden kun je automatisch opslaan in Google Drive. Mensen vragen ook: hoe gameplay opnemen op pc? Selecteer Schermopname maken (het camerapictogram) om een opname te maken van wat er gebeurt in de game. Gebruik voor pc-games in volledig scherm de Windows-logotoets + Alt + G om het opnemen te starten en stoppen. Als je een clip wilt bewerken, selecteer je de Xbox-knop om de Xbox-app te openen.

Hoe kan ik opnemen?

Er zijn een paar manieren om op te nemen. Eén manier is het gebruik van een microfoon en een audio-interface. U kunt de microfoon aansluiten op de audio-interface, en vervolgens de audio-interface op uw computer. Zo kunt u uw stem opnemen op uw computer. Een andere manier is het gebruik van een digitale recorder. U kunt de digitale recorder op uw computer aansluiten en uw stem in de recorder opnemen. De recorder slaat de opname dan op uw computer op. Trouwens, hoe kun je een livestream opnemen? Om een livestream op te nemen, moet u een schermopnamesoftware gebruiken. Er zijn veel verschillende soorten schermopnamesoftware beschikbaar, dus u moet er een kiezen die compatibel is met uw computer. Zodra u een schermopname software hebt gekozen, moet u deze downloaden en installeren. Zodra het is geïnstalleerd, moet u de software starten en vervolgens de optie 'Opnemen' kiezen. Vervolgens selecteert u het gedeelte van het scherm dat u wilt opnemen. Zodra u dit hebt gedaan, moet u op de knop "Opname starten" klikken en de opname zal beginnen.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Kan ik geluid opnemen met mijn laptop?

Geluidsrecorder Windows 10 gebruiken

Je begint met opnemen door op de grote microfoonknop onderin te drukken. Je kunt de opname ook beginnen met Ctrl + R (van record). Tijdens het opnemen kun je ondertussen een vlag toevoegen aan de opname, zodat je achteraf kunt zien dat je nog iets moet editten of toevoegen.
Dit in overweging nemend, welke app voor geluidsopname? Eenvoudige Dictafoon/Easy Voice Recorder Pro

Voor Android-gebruikers is Easy Voice Recorder Pro (3,99 euro) een kwalitatief uitmuntende optie die je ook in meerdere formaten laat opnemen, inputvolume laat boosten en je helpt momenten van stilte te automatisch te skippen.

Bovendien, hoe maak ik een geluidsopname met mijn telefoon?

Richt de onderkant van de Androidtelefoon in de richting van de geluidsbron. De meeste Androidapparaten hebben de microfoon aan de onderkant. Zorg ervoor dat je handen de microfoon tijdens het opnemen niet afdekken. Tik op de pauzeknop om de opname te pauzeren. Men kan zich ook afvragen: hoe maak je geluidsopname met samsung telefoon? Open de Instellingen van je telefoon. Ga nu naar Opname. Tik nu op Geluidsbron. Zorg er dat Automatisch aangevinkt is.

Kan ik mijn scherm opnemen?

Open het scherm dat je wilt vastleggen. Druk tegelijkertijd op de aan/uit-knop en de knop Volume omlaag. Tik onderaan op Meer opnemen. Gebruik de hulplijnen voor bijsnijden om de content te selecteren die je wilt vastleggen.

Door Daph

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik opnemen van YouTube? :: Hoe krijg ik YouTube terug?
Handige links