Huis > H > Hoe Kan Ik In De Cloud Opslaan?

Hoe kan ik in de cloud opslaan?

Documenten online opslaan

  1. Open het document in een Office-programma en klik op Bestand > Opslaan als > OneDrive.
  2. Als u zich nog niet hebt aangemeld bij Office, doet u dat nu door te klikken op Aanmelden.
  3. Nadat u zich hebt geregistreerd of aangemeld, slaat u uw document op in OneDrive.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Je kunt ook vragen kan geen foto's importeren met windows 10?

Als u problemen ondervindt bij het importeren, probeert u de map Afbeeldingen te herstellen naar de standaardinstellingen. Zoek hiervoor het Afbeeldingen directory, klik er met de rechtermuisknop op en kies Eigendommen uit het menu. Schakel vervolgens over naar de Plaats tabblad en klik op het Herstel standaard knop. Waar vind ik de app foto's in Windows 10? De app Foto's in Windows 10 verzamelt foto's van uw pc, telefoon en andere apparaten en plaatst ze op één plek waar u gemakkelijker kunt vinden wat u zoekt. Als u wilt beginnen, typt u in het zoekvak op de taakbalk foto's en selecteert u vervolgens de app Foto's in de resultaten.

Hoe foto's opslaan in Windows 10?

Er zijn twee manieren om foto's op te slaan in Windows 10. De eerste manier is om met de rechtermuisknop op de foto te klikken en "Opslaan als" te selecteren. De tweede manier is om de foto te selecteren en op het menu "Bestand" te klikken. Klik vervolgens op "Opslaan als". Welke cloud is het veiligst? De veiligste cloud is de private cloud. Een private cloud is een cloud die niet wordt gedeeld met een andere organisatie. Dit betekent dat de gegevens en applicaties op de private cloud alleen toegankelijk zijn voor geautoriseerde gebruikers binnen de organisatie. Private clouds kunnen on-premise of off-premise worden gehost.

Gerelateerde artikelen

Hoe afbeelding opslaan zonder achtergrond?

Open of maak een afbeelding met transparante gedeelten en kies bestand.

Welke clouddiensten bieden opslagcapaciteit aan?

DienstGratis opslagKosten extra opslag p.m.
iCloud5 GB50 GB - € 0,99 200 GB - € 2,99 2 TB - € 9,99
OneDrive5 GB100 GB - € 2,00
Google15 GB100 GB - € 1,99 200 GB - € 2,99 2 TB - € 9,99
Dropbox2 GB2 TB - € 9,99/€ 16,99
Wat is beter Google Drive of OneDrive? Voordelen OneDrive

Snellere synchronisatie dan Google Drive. Handige integratie met Office zodat delen van bestanden heel vlot verloopt. Heel goede webapp met diverse bestandsondersteuning, waaronder Office Online. Meer opties bij het delen van bestanden, zoals vervaldatum en betere beveiliging.

Bovendien, hoe selecteer ik alle foto's in google foto's?

Selecteer de eerste foto door op het witte vinkje in de linkerbovenhoek te tikken. Zodra u het selecteert, wordt het vinkje blauw. Begin met scrollen naar de laatste foto van het album en houd vervolgens de . ingedrukt Shift key en selecteer de laatste foto. En nog een vraag, hoe kom ik van google foto's af? Foto's en video's verwijderen

  1. Ga op je computer naar photos.google.com.
  2. Wijs naar het item dat je wilt verwijderen. Klik linksboven op Selecteren .
  3. Klik rechtsboven op Verwijderen. Naar prullenbak.

Hoe in Google foto's alles selecteren?

Houd je vinger op een foto om deze te selecteren en sleep vervolgens met je vinger. Alle afbeeldingen die je nu aanraakt, worden geselecteerd.

Door Zebe Higgins

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel GB zit er op een iPhone 8? :: Hoe kom je aan bloem in Animal Crossing?
Handige links