Huis > H > Hoe Krijg Ik Mijn Foto's In De Cloud?

Hoe krijg ik mijn foto's in de cloud?

Voor het uploaden van foto's naar Google Foto's heb je een Google-account nodig. Foto's uploaden kan via je laptop, maar ook met de Google Foto's-app voor Android en iOS op je smartphone of tablet. Alle info vind je op de site van Google foto's.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Je kunt ook vragen waar slaat apple foto's op?

De systeemfotobibliotheek bevindt zich standaard in de map 'Afbeeldingen' op je Mac. Je kunt ook extra fotobibliotheken aanmaken op je Mac en op andere opslagapparaten. Gebruik altijd de app Foto's om de foto's in een Foto's-bibliotheek te openen. Dienovereenkomstig, hoe werkt mijn fotostream? Met iCloud-foto's en Mijn fotostream* worden uw foto's automatisch geüpload zodat u ze zowel thuis als onderweg kunt bekijken. iCloud-foto's uploadt ook uw video's en houdt bovendien al uw bewerkingen up-to-date. U kunt uw collectie op deze apparaten openen wanneer u inlogt bij iCloud met uw Apple ID.

Waarom staan foto's dubbel op iPhone?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom foto's op een iPhone worden gedupliceerd. Een mogelijkheid is dat de gebruiker de functie "Mijn fotostream" in de iCloud-instellingen heeft ingeschakeld. Deze functie uploadt en bewaart automatisch alle nieuwe foto's die op het apparaat worden gemaakt naar de iCloud-servers, en downloadt en bewaart vervolgens kopieën van die foto's op andere apparaten die zijn aangemeld bij hetzelfde iCloud-account. Een andere mogelijkheid is dat de gebruiker de functie "iCloud-fotobibliotheek" heeft ingeschakeld, die op dezelfde manier werkt als "Mijn fotostream", maar ook alle bestaande foto's op het apparaat opslaat in de iCloud-servers. Ten slotte is het ook mogelijk dat de gebruiker gewoon de synchronisatiefunctie "Camerarol" in iTunes heeft ingeschakeld, waardoor iTunes duplicaten maakt van alle foto's in de map "Camerarol" wanneer het apparaat met een computer wordt gesynchroniseerd. Mensen vragen ook: waarom niet alle foto's iphone zichtbaar op pc? Hier zijn een paar mogelijke redenen voor:
1. De iPhone is niet goed aangesloten op de computer. Zorg ervoor dat de kabel aan beide kanten goed is aangesloten.
2. De iPhone is niet ingesteld om foto's te synchroniseren. Open hiervoor de app Foto's op de iPhone en ga naar Instellingen > Accounts & Synchronisatie. Tik vervolgens op de schakelaar naast "Foto's synchroniseren".
3. Op de computer is niet de laatste versie van iTunes geïnstalleerd. Werk iTunes bij en probeer opnieuw te synchroniseren.
4. Het besturingssysteem van de computer is niet compatibel met de iPhone. Een Windows-pc kan bijvoorbeeld niet synchroniseren met een iPhone, tenzij u speciale software zoals iCloud voor Windows hebt geïnstalleerd.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Hoe kan ik foto's in een mapje in een andere volgorde plaatsen?

foto's

Foto's binnen map sorteren

  1. Open de Windows Verkenner en ga naar de map die de foto's bevat.
  2. Sorteer de foto's op datum.
  3. Selecteer alle foto's in de map.
  4. Klik met de rechtermuisknop op de eerste (=bovenste) foto uit de reeks.
  5. Klik in Windows 10 op Naam wijzigen.
Hoe maak ik mappen van mijn foto's? Een map aanmaken
  1. Klik in de app Foto's op de Mac op 'Mijn albums' in de navigatiekolom.
  2. Kies 'Archief' > 'Nieuwe map'.
  3. Typ een naam voor de map.
  4. Sleep de gewenste albums naar de map. Tip: Om snel een map aan te maken, sleep je een of meer albums met de Option-toets ingedrukt op een ander album.

Hoe kan ik alle foto's selecteren in iCloud?

Ga naar iCloud.com en log in met je Apple ID. Kies voor 'Foto's'. Selecteer de foto's en of video's die je wilt downloaden. Kies 'Selecteer alles' om de hele bibliotheek te selecteren. Hoe zet ik foto's van iCloud terug op mijn iPhone? Om foto's vanuit iCloud terug te zetten naar je iPhone volg je de volgende stappen:
1. Ga naar de instellingen-app op je iPhone en tik vervolgens op je naam bovenaan.
2. Tik op 'iCloud' en zorg ervoor dat de schakelaar naast 'Foto's' aan staat.
3. Ga terug naar de hoofdscherm van de instellingen-app en tik vervolgens op 'Algemeen'.
4. Tik op 'Opslag & iCloud-gebruik' en kijk onderaan hoeveel ruimte je nog hebt in iCloud.
5. Als je niet genoeg ruimte hebt in iCloud, kun je ervoor kiezen om foto's te verwijderen die je al op je iPhone hebt staan. Dit doe je door naar de app 'Foto's' te gaan en naar de map 'Recently Deleted' te gaan. Hier zie je alle foto's die je recent hebt verwijderd en kun je ervoor kiezen om deze definitief te verwijderen of juist weer terug te zetten.
6. Als je genoeg ruimte hebt in iCloud, kun je ervoor kiezen om je foto's te laten herstellen vanuit iCloud. Dit doe je door naar de app 'Foto's' te gaan en naar de map 'Recently Deleted' te gaan. Hier zie je alle foto's die je recent hebt verwijderd. Tik bo

Kan gedownloade bestanden niet vinden?

"Can't find downloaded files?"
Om te zorgen dat u de bestanden kunt vinden die u hebt gedownload, kunt u de volgende stappen ondernemen:
1. Open het menu "Start" en klik op "Control Panel".
2. Klik op "Appearance and Personalization".
3. Klik op "Folder Options".
4. Klik op de tab "View".
5. Vink het selectievakje "Show hidden files, folders, and drives" aan.
6. Klik op "OK".

Door Starkey Remsberg

Vergelijkbare artikelen

Hoe afbeelding omzetten naar vector illustrator? :: Waarom kan ik geen afbeeldingen opslaan?
Handige links