Huis > W > Wat Is Een Opsomming Voorbeeld?

Wat is een opsomming voorbeeld?

Opsomming. Signaalwoorden: en, ook, verder, ten eerste/ten tweede, in de eerste plaats/in de tweede plaats, daarnaast, bovendien, vervolgens, ten slotte, als laatste. Voorbeeld: daarnaast houd ik ook veel van boerenkool en vissticks.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een acroniem voorbeeld?

Een woord is samengesteld uit de eerste letters van een zin. 'Ben zo terug' en 'yolo' zijn voorbeelden van afkortingen. Ook het modieuze 'ff' voor 'even' behoort tot de afkortingen.

Hoe vragen opsommen?

Als een opsomming uit hele zinnen bestaat, dan begin je elk deel van de opsomming met een hoofdletter. Op het einde van elk deel van de opsomming zet je een punt of vraagteken, net zoals bij een gewone zin. In dit artikel komen drie belangrijke vragen aan bod: Wat is het probleem? Wat dit betreft, hoe maak je hoofdstukken in word? Inhoudsopgave maken

  1. Open het Word-document.
  2. Maak koppen met een zogenoemde 'kopstijl'.
  3. Maak de titel van het document op.
  4. Klik bovenaan op het tabblad Verwijzingen.
  5. Klik links op Inhoudsopgave.
  6. Selecteer de optie Automatische inhoudsopgave 2 om de inhoudsopgave te maken.

Dit in overweging nemend, wat bedoelen ze met inhoudsopgave?

In een document geeft de inhoudsopgave (TOC) meestal een overzicht van de inhoud en de structuur van het document. De TOC verschijnt meestal na de titel van het document en voor de hoofdtekst. Hij kan ook als onderdeel van de voorkant worden opgenomen.
De inhoudsopgave bevat meestal de titels (of kopjes) van de belangrijkste delen van het document, en soms de paginanummers waar die delen beginnen. De inhoudsopgave kan ook andere informatie bevatten, zoals de auteur van het document, de datum of het revisienummer. Daarvan, wat staat er in de inhoudsopgave? Een inhoudsopgave (TOC) is een lijst van de koppen en subkoppen in een document, meestal georganiseerd in hiërarchische volgorde. Hij wordt meestal automatisch gegenereerd door een tekstverwerker of tekstverwerker, met behulp van de koppen van het document. Een TOC kan handmatig worden gegenereerd met behulp van een lijst van koppen en subkoppen in een document, meestal in hiërarchische volgorde.

Gerelateerde artikelen

Wat is een mediaan voorbeeld?

De mediaan is 14 als er een even aantal getallen is: 10, 11, 12, 13, 15, 20, 23, 35, de twee in het midden (13 en 15) worden opgeteld en gedeeld door 2.

Hoe checkbox in Word?

Een checklist maken die u kunt afvinken in Word

  1. Maak uw lijst.
  2. Plaats de cursor aan het begin van de eerste regel.
  3. Ga naar het tabblad Ontwikkelaars en klik op Selectievakje.
  4. Als u een spatie na het selectievakje wilt gebruiken, drukt u op Tab of de spatiebalk.
Hoe maak je een vierkant in Word? Klik op het tabblad Invoegen op Vormen. Klik op de gewenste vorm, klik op een willekeurige plek in de werkruimte en sleep de muis om de vorm te tekenen. Als u een vierkant of cirkel wilt tekenen (of de verhoudingen van andere vormen wilt behouden), houdt u Shift ingedrukt terwijl u sleept.

Daarvan, hoe maak ik een digitale handtekening in word?

Bij ondertekende documenten wordt de knop Handtekeningen onder aan het document weergegeven.

  1. Klik op het tabblad Bestand.
  2. Klik op Info.
  3. Klik op Document beveiligen, Werkmap beveiligen of Presentatie beveiligen.
  4. Selecteer Een digitale handtekening toevoegen.
  5. Lees het bericht van Word, Excel of PowerPoint en klik op OK.
Men kan zich ook afvragen: hoe maak je een kruisverwijzing in word? De kruisverwijzing invoegen

Klik op het tabblad Invoegen op Kruisverwijzing. Klik in het vak Verwijzingstype op de vervolgkeuzelijst om het item te kiezen waarnaar u een koppeling wilt maken. De lijst met beschikbare items is afhankelijk van het type item (kop, paginanummer enzovoort) waarnaar u een koppeling maakt.

Wat is een ondertitel Word?

Subtitel: handig om in bijvoorbeeld een langere inleiding een subtitel toe te voegen. Kop 1, kop 2, kop 3, … : De titels van de inhoud van je document geef je “Kop”-stijlen. De titels van hoofdstukken geef je “Kop 1”, ondertitels in een hoofdstuk “Kop 2”, enzovoort.

Door Jonie Juliana

Vergelijkbare artikelen

Welke programma's starten op in Windows 10? :: Hoe maak je een opsomming in Indesign?
Handige links