Huis > W > Wat Kost Een Apple Music Abonnement?

Wat kost een Apple Music abonnement?

Het standaard abonnement kost € 9,99 per maand waarmee je onbeperkt naar de 60 miljoen nummers luistert. Wil jij jouw Apple Music abonnement delen met je gezin, dan kies je voor het gezinsabonnement van € 14,99. Je deelt het abonnement dan met maximaal 6 personen. Voor studenten is er een speciaal abonnement.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

En nog een vraag, hoe moet je een abonnement opzeggen?

Onderwerp: opzegging abonnement

Geachte heer of mevrouw, Met deze brief wil ik u laten weten dat ik mijn abonnement op [product / dienst] wil opzeggen. Ik zeg mijn abonnement op per [einddatum van uw vaste abonnementsperiode]. Hierbij houd ik rekening met de opzegtermijn van [aantal weken of maanden].
Hoe krijg je gratis Apple Music? Op je Android-smartphone

  1. Open de Google Play Store.
  2. Download de Apple Music-app.
  3. Ga terug naar deze pagina klik op 'Genereer code' en vervolgens op “Nu inwisselen”. Apple Music wordt geopend.
  4. Als je geen Apple ID hebt, kun je er gemakkelijk een aanmaken en een betaalmethode toevoegen.
  5. Geniet van Apple Music.

Is Apple Music Maandelijks opzegbaar?

Ja, Apple Music Monthly is opzegbaar. U kunt uw abonnement op elk moment opzeggen via uw Apple ID-accountpagina. Dienovereenkomstig, hoe een betaalde app stoppen? Er is geen eenduidig antwoord op deze vraag omdat het afhangt van de app store en het platform dat u gebruikt. In het algemeen moet u echter de optie om een betaald app-abonnement te annuleren kunnen vinden in de instellingen van de app store of in de app zelf. In de Apple App Store kunt u bijvoorbeeld naar uw accountinstellingen gaan en het abonnement selecteren dat u wilt annuleren.

Gerelateerde artikelen

Hoe activeer je een jaar gratis Apple TV?

De aanbieding verschijnt automatisch op het scherm als je de Apple TV app op je toestel opent. In de eerste periode betaal je niet. Je kunt dan 3 maanden lang gratis series en films kijken.

Wat is duurder Apple Music of Spotify?

De maandelijkse prijzen van Spotify en Apple Music zijn hetzelfde. Voor 9,99 euro luister je onbeperkt naar muziek. Zowel Spotify als Apple Music hebben meerdere abonnementen. Voor studenten is er een goedkoper abonnement (4,99 euro). Is Spotify beter dan Apple Music? Apple Music biedt ook streaming van hogere kwaliteit met Lossless en Hi-Res Lossless, de eerste die breed wordt ondersteund op apparaten, terwijl de laatste meer geavanceerde apparatuur nodig heeft, zoals een externe DAC. Apple Music ondersteunt ook ruimtelijke audio, met toegang tot Dolby Atmos-gemixte tracks.

Kun je Apple Music gratis gebruiken?

Apple Music is beschikbaar in iTunes, en voor iOS- en Android-devices. Krijg 6 maanden lang gratis Apple Music bij aankoop van in aanmerking komende producten. Bundel Apple Music met drie andere geweldige services. Men kan zich ook afvragen: kun je een jaarabonnement tussentijds opzeggen? Heb je een abonnement voor een vaste periode, bijvoorbeeld een jaar, dan zit je daaraan vast. Je kunt vragen aan het bedrijf of je eerder mag stoppen. Maar daar heb je geen recht op. Staat het bedrijf eerdere opzegging toe, dan kan het een opzegvergoeding vragen.

Je kunt ook vragen wat is mijn opzegperiode?

AnciënniteitOpzegtermijn
Tussen 5 jaar en minder dan 6 jaar18 weken
Tussen 6 jaar en minder dan 20 jaar3 weken extra per begonnen jaar anciënniteit
Tussen 20 jaar en minder dan 21 jaar62 weken
Vanaf 21 jaar anciënniteit1 week extra per begonnen jaar anciënniteit

Door JoAnne

Vergelijkbare artikelen

Kan je Discovery Plus altijd opzeggen? :: Wat is het PBOI model?
Handige links