Huis > K > Kan Je Discovery Plus Altijd Opzeggen?

Kan je Discovery Plus altijd opzeggen?

Je kunt je discovery+-abonnement op elk moment opzeggen door één van onderstaande stappen te volgen. Als je je abonnement opzegt en je hebt nog een aantal dagen over in je huidige abonnementsperiode, dan kan je je abonnement blijven gebruiken tot het is verlopen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kun je Apple TV opzeggen?

U kunt een abonnement op uw Apple TV annuleren door 'Gebruikers en accounts' te selecteren en vervolgens 'Abonnementen' te kiezen.

Hoeveel betaal je voor Discovery Plus?

Na een proefperiode van 7 dagen betaal je €3,99 per maand of €39.99 per jaar voor Entertainment. Entertainment & Sport is zonder een proefperiode van 7 dagen, dit abonnement kost €5,99 per maand of €59,99 per jaar. Volg de volgende stappen als je al klant bent: Ga naar https://www.discoveryplus.com/nl en log in. Hoe kan ik Discovery Plus op tv kijken? Discovery Plus op televisie

Discovery Plus is te bekijken op alle apparaten met internetverbinding. Installeer de app van Discovery+ op je Samsung smart-tv. Als er geen app beschikbaar is, gebruik een Chromecast om de beelden te streamen vanaf je tablet naar de televisie.

Bovendien, is er reclame op discovery plus?

Er is geen reclame op discovery plus. Wat zit er in Discovery Plus? Discovery Plus is een streamingdienst die exclusieve inhoud biedt van uw favoriete Discovery-netwerken. Het omvat shows van populaire netwerken zoals Discovery Channel, TLC, Animal Planet en meer. U vindt er ook originele Discovery Plus-programma's die u nergens anders kunt bekijken.

Gerelateerde artikelen

Welke abonnementen Discovery Plus?

Discovery Plus kost $3 per maand.

Mensen vragen ook: hoe kan ik mijn netflix account opzeggen?

Netflix opzeggen

  1. Pak je telefoon erbij, open de browser en log in bij de webpagina van Netflix.
  2. Open het menu aan de linkerkant door op de drie streepjes te drukken en kies 'Account';
  3. Scrol naar beneden en kies 'Lidmaatschap opzeggen';
  4. Bevestig je keuze door in het volgende venster op 'Opzegging voltooien' te drukken.
Dit in overweging nemend, is discovery plus gratis? Zodra je bij discovery+ bent geregistreerd kun je tijdens de proefperiode alles gratis bekijken, maar na deze periode kun je programma's alleen bekijken met een betaald abonnement.

Is Discovery Plus de moeite waard?

Vergeleken andere streamingdiensten in de markt is heeft Discovery Plus een mooie prijs. De meeste concurrenten zijn duurder. Alleen Amazon Video Prime en NPO Plus zijn maandelijks iets goedkoper. Mensen vragen ook: is discovery plus het waard? Discovery Plus is het ideale platform voor mensen die houden van real-life-entertainment. Je vindt hier series en programma's met bijzondere verhalen over het echte leven. Discovery staat dan ook bekend om zijn documentaires en reality shows.

Bovendien, waar kan ik discovery plus vinden?

Zo is Discovery te zien op kanaal 17, TLC op kanaal 21, Investigation Discovery op kanaal 123, Discovery Science op 202, Animal Planet op 208, enzovoorts. Dit zijn allemaal kanalen die ook op de streamingdienst discovery+ te bewonderen zijn.

Door Murton

Vergelijkbare artikelen

Hoe moet je abonnement opzeggen Spotify? :: Wat kost een Apple Music abonnement?
Handige links