Huis > W > Waarom Krijg Ik Rare Mails?

Waarom krijg ik rare mails?

De kans is groot dat je e-mailadres terecht is gekomen op een lijst met e-mailadressen die door verschillende spammers wordt gebruikt. Dat verklaart waarom je er steeds meer krijgt. Ze gebruiken allemaal dezelfde lijsten. Net daarom blijf je deze berichten krijgen, ook al heb je een aantal afzenders geblokkeerd.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Hoe kom ik van de Bitcoin mails af?

In dit artikel leest u wat u tegen ongewenste e-mails kunt doen.

  1. Oplichters. Krijgt u veel ongewenste berichten, dan kunnen er twee dingen aan de hand zijn.
  2. Bitcoins.
  3. Stap 1: klik nergens op.
  4. Stap 2: weer de mails af.
  5. Stap 3: blokkeer de afzender.
Hoe deblokkeer je iemand op Gmail? Open de Gmail-app op uw telefoon. Zoek naar het geblokkeerde e-mailadres of zoek een oude e-mail van het geblokkeerde account op of zoek ernaar in het gedeelte Spam. Tik op Blokkeer afzender opheffen. Je kunt ook op het pictogram met drie stippen tikken en Deblokkeer'naam afzender' kiezen.

Je kunt ook vragen kun je een gmail adres blokkeren?

Ja, u kunt een Gmail-adres blokkeren. Open daartoe de e-mail van het adres dat u wilt blokkeren, klik op het pictogram Meer opties in de rechterbovenhoek van het bericht en selecteer [afzender] blokkeren. Hoe blokkeer ik ongewenste Mail op mijn iPhone? Ga naar Instellingen > Mail en selecteer Accounts. Tik op de account die u wilt wijzigen en tik vervolgens op Deze beller blokkeren.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Daarvan, waar vind je geblokkeerde personen op whatsapp?

Tik in WhatsApp op Meer opties > Instellingen. Tik op Account > Privacy > Geblokkeerde contacten. Tik op het contact dat je wilt deblokkeren. Kan ik geblokkeerde berichten lezen? Eindelijk, in het menu "Instellingen" ontmoeten in "Blokkeer nummers en berichten" In de sectie "Geblokkeerde berichten" je hebt toegang tot de lijst met alle berichten die zijn gefilterd door je blokkering en je kunt ze plotseling bekijken, je kunt ook door erop te klikken ze herstellen in je normale discussiethread.

Bovendien, kan je geblokkeerde berichten zien op iphone?

Om de lijst met geblokkeerde contactpersonen en telefoonnummers te bekijken en te beheren, tik je in Instellingen op 'Berichten' > 'Geblokkeerde contacten'. Zie het Apple Support-artikel Telefoonnummers, contacten en e-mailadressen blokkeren op de iPhone, iPad of iPod touch. Hoe kan ik geblokkeerde nummers zien Samsung? Open de 'Telefoon' app. Druk op de drie puntjes bovenin. Druk op 'Instellingen'. Ga naar 'Geblokkeerde nummers'.

Dus, wat krijg je te horen als iemand je nummer geblokkeerd heeft?

Als je een persoon belt die je geblokkeerd heeft hoor je maar één kiestoon gevolgd door de voicemail. Daarnaast kan ook direct de voicemail geactiveerd worden zonder dat deze voorafgaat aan een kiestoon. Let wel, als je direct de voicemail krijgt wil het niet altijd zeggen dat je geblokkeerd bent.

Door Gilmour Naegeli

Vergelijkbare artikelen

Wat is de gebruikersnaam van mijn Gmail? :: Hoe afzender blokkeren Outlook?
Handige links