Huis > W > Waarom Krijg Ik Alle Mails Dubbel?

Waarom krijg ik alle mails dubbel?

Antwoord: Het dubbel ontvangen van e-mail wordt veroorzaakt doordat de mailbox tweemaal achter elkaar wordt gecontroleerd. Dit is het geval wanneer naast het standaard account tevens een account is opgenomen voor een alias, oftewel twee e-mailadressen die gebruikmaken van dezelfde mailbox.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Mensen vragen ook: hoe selecteer je meerdere mails?

Dan kun je ook de Control-toets (CTRL) ingedrukt houden terwijl je met je muis meerdere berichten aanklikt. Wat je ook kunt doen wanneer je al een bericht hebt geselecteerd, is Shift ingedrukt houden terwijl je met je muis op een ander mailtje in de lijst klikt. Zo selecteer je ook meteen alle tussenliggende berichten. Hoe verwijder je meerdere mails? Android

  1. Ga op je computer naar Gmail. Het is niet mogelijk om alle berichten te verwijderen vanuit de Gmail-app.
  2. Klik linksboven op de pijl-omlaag .
  3. Klik op Alles. Als je meer dan 1 pagina met berichten hebt, kun je op Alle gesprekken selecteren klikken.
  4. Klik op Verwijderen .

Men kan zich ook afvragen: hoe selecteer je alles in je mail?

Er zijn een paar manieren om alles in uw mail te selecteren. Eén manier is om te klikken op het selectievakje naast het woord "Van" bovenaan de berichtenlijst. Dit selecteert alle berichten op de huidige pagina. Als u meer dan één pagina met berichten hebt, kunt u de "Shift"-toets op uw toetsenbord ingedrukt houden en het selectievakje naast het woord "Van" op de andere pagina's aanklikken om alle berichten te selecteren. Een andere manier om alle berichten te selecteren is te klikken op het menu "Bewerken" bovenaan de berichtenlijst en de optie "Alles selecteren" te selecteren. Mensen vragen ook: hoe ruim je je mail op? Ervan uitgaande dat u vraagt hoe u uw mailbox opruimt:
Om alle berichten uit uw Postvak IN te verwijderen, selecteert u de map Postvak IN en klikt u vervolgens op de knop Map leegmaken op het tabblad Home.
Om alle berichten uit uw map Verwijderde items te verwijderen, selecteert u de map Verwijderde items en klikt u vervolgens op de knop Map leegmaken op het tabblad Start.
Om alle berichten uit alle mappen te verwijderen, selecteert u de Mappenlijst en klikt u vervolgens op de knop Map leegmaken op het tabblad Begin.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe Postvak IN leegmaken?

Schakel het selectievakje boven de berichtenlijst in. Selecteer in het leesvenster Map leegmaken. Uw e-mailberichten worden naar de map Verwijderde Items verplaatst. Opmerking: Als postvak IN met focus is geselecteerd, moet u uw Postvak IN met focus en Andere postvak IN afzonderlijk leeg maken. Hoe mail verwijderen zonder te openen? Met behulp van de toets combinatie alt⌥ + delete kun je namelijk een email verwijderen zonder dat de opvolgende email automatisch wordt geopend. De email blijft ongelezen en in plaats van de opvolgende e-mail wordt er een leeg berichten venster getoond.

Trouwens, hoe e-mail terughalen in outlook?

Een verzonden bericht intrekken en vervangen

  1. Kies in mappenvenster links van het Outlook de map Verzonden items.
  2. Open het bericht dat u wilt intrekken.
  3. Als u het klassieke lint hebt, selecteert u op het tabblad Bericht de optie Acties > Dit bericht inroepen.
Men kan zich ook afvragen: hoe alle mails verwijderen op smartphone? Stap 1. Allereerst, start de Gmail-app op uw Android-smartphone. Stap 2. Als u meerdere e-mails tegelijk wilt verwijderen, moet u een e-mail ingedrukt houden.

En nog een vraag, hoe kan je een mail terughalen outlook?

mailmail terughalenOutlook

Volg dan deze stappen:

  1. Ga naar de map Verzonden items.
  2. Open het bericht dat je wil intrekken.
  3. Vind bovenin het menu Verplaatsen, daarnaast staat ook Acties.

Door Ailee

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je een Outlook mail aan? :: Hoe voeg je contacten toe aan Outlook?
Handige links