Huis > H > Hoe Verstuur Ik Een Mail Als Bijlage?

Hoe verstuur ik een mail als bijlage?

Een e-mail doorsturen als bijlage

  1. Ga op je computer naar Gmail.
  2. Selecteer de gewenste e-mails.
  3. Klik op Meer. Doorsturen als bijlage.
  4. Voeg ontvangers toe aan het veld Aan. Je kunt ook ontvangers toevoegen in de velden Cc en Bcc.
  5. Voeg een onderwerp toe.
  6. Schrijf je bericht.
  7. Klik onderaan op Verzenden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Trouwens, hoe kopieer je tekst op samsung?

Hoe kopieer en plak ik tekst op Android?

  1. Houd uw vinger op een woord op een webpagina om het te selecteren.
  2. Versleep de markeringstekens zodanig dat ze de tekst bevatten die u wilt kopiëren.
  3. Tik zodra u de gewenste tekst hebt gemarkeerd op het kopieerpictogram in de werkbalk boven in het scherm:
Men kan zich ook afvragen: hoe maak ik een backup van windows live mail? Ga naar Windows Live Mail: blauwe knop, Opties, Mail, tabblad Geavanceerd, knop Onderhoud, knop Archiefmap. Hier vindt u een een lange link die wijst naar de archiefmap. Standaard is dit C:\Users\(naam)\AppData\Local\Microsoft\Windows Live Mail Alle bestanden die in deze map staan dien je een back up van te maken.

Mensen vragen ook: hoe kan ik mijn mail sorteren in gmail?

In Gmail kunt u uw mail sorteren door te klikken op de knop "Meer" bovenaan uw inbox. Er verschijnt dan een menu met opties, waaronder "Sorteren op". Als u hierop klikt, krijgt u een keuzemenu met opties voor het sorteren van uw mail, waaronder op datum, afzender en onderwerp. Hoe kan ik mijn Gmail ordenen? U kunt uw Gmail op een paar manieren organiseren:
-U kunt labels maken om uw inbox georganiseerd te houden. Om een label te maken, klikt u op de knop Meer opties (de drie verticale stippen) naast de antwoordknop en selecteert u vervolgens Nieuw label maken.
U kunt ook de zoekfunctie gebruiken om specifieke e-mails terug te vinden. Klik daarvoor op de zoekbalk bovenaan uw Postvak IN en voer de zoekcriteria in.
U kunt ook e-mails archiveren om uw Postvak IN schoon te houden. Om een e-mail te archiveren, klikt u op de knop Meer opties naast de antwoordknop en selecteert u vervolgens Archief.

Gerelateerde artikelen

Hoe log ik in op mijn Live Mail?

Ga naar de aanmeldingspagina van Outlook.com, voer uw e-mailadres of telefoonnummer in en selecteer Aanmelden. Er zijn opmerkingen.

Hoe mails automatisch in mappen plaatsen Gmail?

Een filter maken en e-mails automatisch labelen

Als u bijvoorbeeld e-mails van een bepaald account wilt filteren en labelen, voert u het e-mailadres in het veld Van: in. Klik onderaan het zoekvak op Filter maken. Scroll naar Het label toepassen: en kies een label. Klik op Filter maken.
Kan de items niet verplaatsen de bewerking kan niet worden uitgevoerd omdat het bericht is gewijzigd? Als u de foutmelding”De bewerking kan niet worden uitgevoerd omdat het bericht is gewijzigd”ontvangt tijdens het verzenden van e-mails , is er mogelijk een bestaand e-mailadres in Concepten voor hetzelfde e-mailadres. Dit probleem kan worden verholpen door die e-mail uit Concepten te verwijderen.

Dus, kan ik de map gebruikers verplaatsen naar d schijf?

De profielmap kun je niet verplaatsen vanuit het gebruikersaccount waar de map bij hoort. Dit komt omdat allerlei bestanden uit de map in gebruik zijn door Windows. Je kunt de map wel verplaatsen vanuit een ander account met administratorrechten. Hiervoor kun je indien nodig (tijdelijk) een extra account aanmaken. Kan bestand niet verplaatsen? Als je een bestand of map niet kunt verplaatsen of kopiëren, moet je misschien je bevoegdheden voor het onderdeel wijzigen. Mogelijk moet je ook je bevoegdheden wijzigen voor de schijf, server of map waarnaar je het onderdeel wilt verplaatsen.

Trouwens, hoe verplaats je bestanden van c naar d schijf?

Uw persoonlijke bestanden kunnen eenvoudig worden verplaatst, selecteer gewoon het bestand, klik met de rechtermuisknop op Knippen en toegang tot Station: D en plak op de gewenste locatie. Voor programma's of apps zijn er bepaalde apps die nodig zijn om deze op het C-station te installeren.

Door Marci

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet ik offline werken uit in Outlook? :: Kan mail niet verplaatsen naar andere map?
Handige links