Huis > H > Hoe Sla Je Een Word Document Op Op Een Macbook?

Hoe sla je een Word document op op een macbook?

Open het document, houd de Option-toets op het toetsenbord ingedrukt en kies 'Archief' > 'Bewaar als' (uit het Archief-menu boven in het scherm). Voer een naam in voor de kopie en druk op de Return-toets.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een JPG document?

Het bekendste bestandstype voor foto's is de JPG. Een gecomprimeerd formaat is een JPG. Het kan gecomprimeerd of geplet worden genoemd.

Bovendien, waarom kan ik mijn word-document niet als pdf opslaan?

Ga in het Word-document naar Bestand > Afdrukken en kies de optie Microsoft Print to PDF. Upload het document naar OneDrive, open het in de webversie van Word en klik vervolgens op Bestand > Opslaan als > Downloaden als PDF. Je kunt ook vragen hoe maak ik een document op imac? Documenten aanmaken

  1. Open een app op je Mac waarmee je documenten kunt aanmaken. Open bijvoorbeeld Teksteditor om een document aan te maken met de structuur 'Platte tekst', 'RTF' of 'HTML'.
  2. Klik op 'Nieuw document' in het dialoogvenster 'Openen' of kies 'Archief' > 'Nieuw'.

Hoe werkt teksteditor?

Een tekstverwerker is een soort computerprogramma waarmee mensen tekstbestanden kunnen maken en bewerken. De meest voorkomende teksteditors zijn tekstverwerkers zoals Microsoft Word en Google Docs. Er zijn echter ook veel gespecialiseerde teksteditors die zijn ontworpen voor specifieke taken zoals coderen of schrijven.
Tekstverwerkers hebben meestal functies zoals spellingcontrole, woordomloop en de mogelijkheid om tekst te zoeken en te vervangen. Ze kunnen ook functies als syntax highlighting en automatisch aanvullen ondersteunen. Dus, hoe kan ik tekstverwerken op mijn ipad? Er zijn een paar manieren om aan tekstverwerking te doen op je iPad. Eén manier is om de ingebouwde Notities app te gebruiken. Met deze app kun je tekstdocumenten maken en bewerken. U kunt ook een cloud-gebaseerde tekstverwerkingsapp gebruiken, zoals Google Docs of Microsoft Word. Met deze apps kun je documenten maken en bewerken die online zijn opgeslagen. U kunt ook een fysiek toetsenbord met uw iPad gebruiken om tekstverwerking te doen. Dit kan met een extern toetsenbord of met het schermtoetsenbord in de ingebouwde toetsenbord-app van de iPad.

Gerelateerde artikelen

Kan Word een ODT bestand openen?

OpenDocument-bestanden zijn compatibel met Word en open source-toepassingen, maar sommige functies zijn niet beschikbaar in ODT-bestanden. De meeste toepassingen zijn compatibel met Word-documenten.

Hoe maak ik een document op mijn iPad?

Je eerste document aanmaken in Pages op de iPad

  1. Open Pages en tik in de documentweergave op. boven in het scherm om de sjabloonkiezer te openen.
  2. Tik op een van de lege sjablonen in de categorie 'Eenvoudig'.
  3. Begin met typen.
  4. Als je klaar bent, tik je op 'Documenten' of op.
Hoe Word document bewerken op iPhone? Je kunt Microsoft Office-documenten bewerken met je iPhone-versie van Word. Je hebt een Office 365-account nodig om documenten met Word te kunnen bewerken. Als je geen Office 365-account hebt, dan kan je Word-documenten bewerken met Pages. Op iPhone kunt je tekstdocumenten ook bewerken met Google Docs.

Dienovereenkomstig, hoe heet word bij apple?

iWork - Apple (NL) Dus, welke app om brief te schrijven? Writer & Writer Plus

Writer is een simpele app waarin je gemakkelijk je teksten kan schrijven. Het heeft niet veel opties, maar de Writers Plus is wat uitgebreider. Hier heb je meer keuze uit bijvoorbeeld formats en lettertypes. Beide apps zijn gratis op Android.

Bovendien, hoe maak je van meerdere pdf bestanden 1 bestand macbook?

Meerdere PDF-bestanden samenvoegen in één document

Selecteer de bestanden die je wilt samenvoegen met de Acrobat PDF-samenvoegtool. Wijzig zo nodig de volgorde van de bestanden. Klik op Bestanden samenvoegen. Meld je aan om het samengevoegde bestand te downloaden of te delen.

Door Liggitt

Vergelijkbare artikelen

Hoe open ik documenten in Pages? :: Hoe kun je een Pages bestand openen in Word?
Handige links