Huis > H > Hoe Een Document Vertalen?

Hoe een document vertalen?

Een document vertalen

  • Open op je computer een document in Google Documenten.
  • Klik in het menu bovenaan op Extra. Document vertalen.
  • Geef een naam op voor het vertaalde document en kies een taal.
  • Klik op Vertalen.
  • Wacht tot de vertaalde versie van het document in een nieuw venster wordt geopend.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een JPG document?

Het bekendste bestandstype voor foto's is de JPG. Een gecomprimeerd formaat is een JPG. Het kan gecomprimeerd of geplet worden genoemd.

Hoe moet je vertalen?

Klik op het icoon van Google Translate, rechts naast de adres-/zoekbalk. Of klik op het Extensies-icoon (een puzzelstukje) en dan op Google Translate. Voer de link van de pagina die u wilt vertalen in en klik op Deze pagina vertalen. Klik nogmaals op Deze pagina vertalen. Hoe kan je een pagina vertalen op iPhone? Webpagina's vertalen in Chrome

  1. Open de Chrome-app. op je iPhone of iPad.
  2. Ga naar een webpagina die in een andere taal is geschreven.
  3. Selecteer onderaan de taal waarnaar je wilt vertalen. Als je de standaardtaal wilt wijzigen, tik je op.
  4. Chrome vertaalt de webpagina nu eenmalig.

Hoe kan ik Google Translate inschakelen?

Om Google Translate in te schakelen, moet u een nieuwe Google Translate API-sleutel aanmaken. Ga hiervoor naar de Google Cloud Platform Console, maak een nieuw project aan en klik vervolgens op de link "API Manager" in de linker zijbalk. Klik vervolgens op de knop "Enable API" en kies "Translate API" uit de lijst met beschikbare API's. Zodra u de Translate API heeft ingeschakeld, klikt u op de "Credentials" link in de linker zijbalk en vervolgens op de "Create credentials" knop. Kies "API key" uit het dropdown menu en klik op de "Create" knop. Uw nieuwe API sleutel zal worden weergegeven op de volgende pagina. En nog een vraag, hoe tekst vertalen met google? Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat de beste manier om tekst te vertalen met Google kan variëren afhankelijk van de specifieke tekst die u probeert te vertalen en het gewenste resultaat. Enkele tips over hoe u Google Translate effectief kunt gebruiken voor het vertalen van tekst zijn:
- Bij het vertalen van korte stukjes tekst kan het handig zijn om de tekst te typen of te plakken in het vak "Brontekst" op de startpagina van Google Translate, en vervolgens de taal te selecteren waaruit u de tekst wilt vertalen en de taal waarin u de tekst wilt vertalen. Daarna kunt u op de knop "Vertalen" klikken om de vertaalde tekst te zien.
Als u een langer stuk tekst wilt vertalen, kunt u de functie "Een document vertalen" op de startpagina van Google Translate gebruiken. Hiermee kunt u een document uploaden (in verschillende formaten) en het in een andere taal laten vertalen.
Als u op zoek bent naar een meer letterlijke vertaling van een stuk tekst, kunt u op de knop "Toon origineel" klikken nadat de vertaalde tekst is verschenen. Dit toont u de originele tekst en de vertaalde tekst naast elkaar, wat nuttig kan zijn om te begrijpen hoe de vertaling werd uitgevoerd.

Gerelateerde artikelen

Wat is een SVG document?

Een sva-bestand is een grafisch bestand dat gebruik maakt van een tweedimensionaal grafisch formaat dat is gecreëerd door het World Wide Web Consortium. De afbeeldingen worden beschreven met een tekstindeling.

Waar kan ik Documenten vertalen?

Moet u uw document laten vertalen? Laat het dan vertalen door een beëdigd vertaler. Een beëdigd vertaler is te vinden via de website van de Raad van Rechtsbijstand (Bureau Wbtv). De vertaler hecht de vertaling meestal aan een kopie van het document, soms aan het origineel. Daarvan, kan ik een pdf document vertalen? U kunt PDF vertalen met Microsoft Word, Google Translate, Google Docs en DocTranslator . Voor elke methode laten we u gedetailleerde eenvoudige stappen zien die iedereen in een paar minuten kan oppikken. Nadat u de PDF naar uw vertrouwde taal heeft vertaald, kunt u in een PDF zoeken naar woorden of onderwerpen .

Kan je een PDF omzetten naar Word?

Met de online Adobe Acrobat-tool kun je snel en eenvoudig een PDF converteren naar een Word-document. Sleep je PDF naar het vak en download het geconverteerde Word-bestand. Hoe kan ik vertalen op Facebook? De taal wijzigen waarin berichten of opmerkingen worden vertaald:

  1. Tik rechtsboven in Facebook op .
  2. Scrol omlaag en tik op Instellingen.
  3. Tik op Taal en regio onder Voorkeuren.
  4. Tik op Talen waarnaar je je berichten wilt laten vertalen.
  5. Selecteer een taal en tik op Opslaan.

Hoe vertalen computers?

Machinevertaling (MT in het Engels) is een gebied dat zich bevindt tussen taalkunde en technologie. Met andere woorden: het is software die computers helpt bij het vertalen en interpreteren van menselijke taal. Hoewel het niet perfect is, zijn er in de wereld van machinevertalingen recent enorme vorderingen gemaakt.

Door Vivl

Vergelijkbare artikelen

Waarom website vertalen? :: Hoe kan ik paginanummers invoegen vanaf bepaalde pagina?
Handige links