Huis > W > Waarom Website Vertalen?

Waarom website vertalen?

Het vertalen van je website, zoekwoorden en alle meta-informatie verhoogt de kans op een rangschikking en gaat gepaard met een breder scala aan zoekwoorden waarop je je richt. Met andere woorden, door je website te laten vertalen zul je vindbaarder worden voor je doelgroep.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Hoe een pagina vertalen in Safari?

Ga in de app Safari op de Mac naar de webpagina die je wilt laten vertalen. Als de webpagina kan worden vertaald, staat in het slimme zoekveld de knop 'Vertaal' . Klik op de vertaalknop en kies een taal. Hoe werkt de app vertaal? De Google Translate-app

Met de app van Google Translate heb je altijd een vertaler bij de hand. Je kunt zelf woorden of teksten intypen om ze te vertalen, maar ook een tekst scannen via je camera. Deze app is beschikbaar voor Android en iOS. En hij is nog helemaal gratis ook.

Hoe krijg ik vertalen op mijn ipad?

Als je iets moet vertalen op je iPad, zijn er een paar verschillende manieren om dat te doen.
Eén manier is om de ingebouwde Translate app te gebruiken. Open hiervoor de Translate app en typ of plak de tekst die u wilt vertalen in het bovenste vak. Kies vervolgens de taal waarin je de tekst wilt vertalen uit het uitklapmenu. De vertaalde tekst verschijnt in het onderste vak.
Een andere manier om tekst op je iPad te vertalen is door de webbrowser Safari te gebruiken. Open hiervoor Safari en ga naar de website van Google Translate (translate.google.com). Typ of plak de tekst die u wilt vertalen in het bovenste vak op de website. Kies vervolgens in het drop-down menu de taal waarin u de tekst wilt vertalen. De vertaalde tekst verschijnt in het onderste vak.
U kunt ook Siri gebruiken om tekst op uw iPad te vertalen. Hiervoor activeer je Siri door de thuisknop ingedrukt te houden of door "Hé Siri" te zeggen. Zeg vervolgens iets als "Hoe zeg je 'hallo' in het Frans?". Siri zal de tekst vertalen en de vertaling hardop uitspreken. Je kunt ook vragen wat is een goede gratis vertaal app? Er zijn een paar goede gratis vertaalapps die je kunt gebruiken. Google Translate is een goede optie die tussen meer dan 100 talen kan vertalen. Microsoft Translator is een andere goede optie die tussen meer dan 60 talen kan vertalen.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Bovendien, hoe vertaal ik een spraakbericht?

Gesproken tekst vertalen

  1. Open de Translate-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Selecteer de taalcombinatie voor je vertaling. Van: selecteer linksonder een taal.
  3. Tik op Spreken . De gesproken taal kan niet worden vertaald als deze knop uitstaat.
  4. Nadat je Begin nu te spreken hoort, zeg je wat je wilt vertalen.
Hoe kan ik WhatsApp vertalen? Stel dat je in WhatsApp een ontvangen bericht wil vertalen, of een songtekst op een website, dan volstaat het voortaan om die tekst even te selecteren en te kopiëren. Rechts in beeld verschijnt hierna een nieuwe Google Translate-knop: druk erop, en een pop-upvenster toont je onmiddellijk de vertaling.

En nog een vraag, hoe kun je een mail vertalen?

Een bericht vertalen

Selecteer het bericht dat u wilt vertalen. Selecteer Bericht vertalen op het tabblad Start. Selecteer in het deelvenster Vertalen de taal waarin u het bericht wilt vertalen. Het vertaalde bericht wordt weergegeven.
Welke documenten kan ik laten legaliseren? Soorten documenten

  • Overheidsdocumenten.
  • Diploma's.
  • Medische verklaringen.
  • Juridische documenten.
  • Zakelijke en handelsdocumenten.
  • Vertalingen gebruiken in het buitenland.

Wat zijn officiele documenten?

Officiële documenten zijn bijvoorbeeld geboorteaktes, ongehuwdverklaringen, huwelijksaktes of diploma's. Bij legalisatie wordt gekeken of uw document is afgegeven door de juiste persoon of instelling. Legalisatie gebeurt met een stempel of sticker. Daarna is uw document klaar voor gebruik in Nederland.

Door Cynthy

Vergelijkbare artikelen

Hoe kun je een pagina verversen als de gegevens niet op je beeldscherm zichtbaar worden? :: Hoe een document vertalen?
Handige links