Huis > H > Hoe Maak Je Een Titelpagina In Word?

Hoe maak je een titelpagina in Word?

Een voorblad invoegen

  1. Klik op het tabblad Invoegen op Voorblad.
  2. Klik op een indeling voor een voorblad in de galerie met opties. Nadat u een voorblad hebt ingevoegd, kunt u de voorbeeldtekst door uw eigen tekst vervangen. Klik om een deel van het voorblad, zoals de titel, te selecteren en typ de tekst.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Waar zet je de inhoudsopgave?

In tegenstelling tot de index bevindt de inhoudsopgave zich vóór de eigenlijke tekst van het boek of document. De inhoudsopgave wordt doorgaans na de titelpagina en het voorwoord geplaatst. Als een boek figuren of tabellen bevat, worden die doorgaans in een apart overzicht direct na de inhoudsopgave opgesomd. Hoe inhoudsopgave aanpassen in Word? De tekst in de inhoudsopgave opmaken

  1. Ga naar Verwijzingen > Inhoudsopgave > Aangepaste inhoudsopgave.
  2. Selecteer wijzigen.
  3. Klik in de lijst Stijlen op het niveau dat u wilt wijzigen en klik op Wijzigen.
  4. Breng uw wijzigingen aan in het deelvenster Stijl wijzigen.
  5. Selecteer OK om de wijzigingen op te slaan.

Wat bedoelen ze met inhoudsopgave?

De inhoudsopgave (TOC) is een lijst, meestal te vinden op de eerste pagina of de eerste paar pagina's van een document, die de lezer de titels en/of onderwerpen van de afzonderlijke secties of delen van het document toont. De TOC geeft meestal het paginanummer waarop elk deel of onderwerp begint. Je kunt ook vragen wat zit er in een inhoudsopgave? Een inhoudsopgave is een lijst van de onderwerpen die in een document worden behandeld. Deze staat meestal aan het begin van het document en bevat het onderwerp, het paginanummer en een korte beschrijving van elke sectie.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Hoe nummer je hoofdstukken?

De hoofdstukken krijgen de cijfers 1 tot en met n; de paragrafen en eventuele subparagrafen krijgen diezelfde cijfers, gevolgd door een punt en een tweede of (bij een subparagraaf) derde cijfer enzovoort. Hoeveel niveaus in inhoudsopgave? Klik op “Inhoudsopgave” en selecteer “Aangepaste inhoudsopgave”. In het pop-up-scherm geef je bij “Aantal niveaus” aan hoeveel niveaus je wilt toevoegen (minstens twee). Dan klik je op “OK”.

Wat valt onder de hoofdtekst?

(in een toneeltekst) de tekst die door de spelers moet worden uitgesproken. De rest van de tekst (de regieaanwijzingen) heet neventekst. Heeft de inleiding een hoofdstuknummer? Het eerste hoofdstuk van je inhoudsopgave wordt dus de inleiding. De literatuurlijst en de bijlagen krijgen geen hoofdstuknummer, maar staan wel in de inhoudsopgave.

En nog een vraag, waar staat sectie einde?

Sectie-einde invoegen

Zorg er eerst voor dat je op de plek staat waar een pagina-einde moet komen. Om het sectie-einde in te voegen ga je naar het tabblad Pagina-indeling en kies je bij Pagina-instelling voor Eindemarkeringen; vervolgens kies je bij Sectie-einden voor Volgende pagina.

Door Cavanaugh Rojek

Vergelijkbare artikelen

Wat is een sectie einde in Word? :: Hoe laat ik de paginanummers pas later beginnen?
Handige links