Huis > H > Hoe Kan Je Paypal Telefonisch Bereiken?

Hoe kan je PayPal telefonisch bereiken?

Neem contact op met onze Klantenservice op 015678945 of [email protected] om een terugbetaling aan te vragen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan je Amazon Prime betalen met PayPal?

Een manier om het te koppelen aan Amazon Prime is door een iTunes account aan te maken. Je kunt zowel met iDeal als PayPal betalen.

Waarom doet mijn PayPal het niet?

Als je betaling wordt geweigerd tijdens het boeken van je zitplaats zijn er twee mogelijke verklaringen: De gegevens van je creditcard of PayPal zijn niet juist. Er is een probleem met je creditcard waardoor je bank de betaling blokkeert. Hoe verhoog je limiet PayPal? PayPal biedt geen functie waarmee u het gebruik van uw rekening kunt beperken of uitschakelen. U kunt de rekening alleen sluiten. Indien we uw rekening beperken (zonder deze volledig op te heffen), blijft het beveiligde berichtencentrum beschikbaar nadat u bent ingelogd.

Hoe krijg je geld terug van PayPal?

Er zijn een paar manieren om geld van uw PayPal-rekening op te nemen:
1. Vraag een cheque aan bij PayPal. Het duurt 1-2 weken voordat de cheque aankomt.
2. Koppel uw PayPal-rekening aan uw bankrekening. Zo kunt u binnen enkele dagen geld van PayPal naar uw bankrekening overmaken.
3. Gebruik een PayPal-debetkaart om geld van uw PayPal-rekening op te nemen bij een geldautomaat. Kan je een PayPal betaling annuleren? Ja, je kunt een PayPal-betaling annuleren zolang de transactie zich in een hangende of niet-opgeëiste status bevindt. Om een lopende betaling te annuleren, gaat u naar uw Activiteitenpagina en klikt u op de knop Annuleren naast de transactie. Om een niet-opgeëiste betaling te annuleren, ga je naar je Activiteitenpagina en klik je op de terugbetaalknop naast de transactie.

Gerelateerde artikelen

Wat is PayPal en hoe werkt het?

Je moet je aanmelden met een emailadres. U kunt betalen met uw bankrekening, credit card of PayPal account. Betalingen in euro's zijn gratis voor de koper.

Men kan zich ook afvragen: wat gebeurt er als paypal niet kan afschrijven?

Als het niet lukt om geld van uw betaalmethode af te schrijven, kunnen we het opnieuw proberen. Als u een doorlopende toestemming van uw betaalmethode annuleert, vergoedt u ons de waarde van het elektronische geld dat we al hebben uitgegeven en waarvoor een afschrijving van die betaalmethode nog steeds openstaat. Dienovereenkomstig, wat is er aan de hand met paypal? Paypal is een betaaldienst waarmee je kunt betalen bij webwinkels en voor online diensten. Je kunt tevens geld overboeken naar andere gebruikers van de dienst. Geld storten op je Paypal rekening kan via een overboeking van je bankrekening of een creditcard, geld opnemen kan via je bankrekening.

Vervolgens, hoe lang duurt ideal naar paypal?

Geld storten via iDeal

Voer het bedrag in dat u over wilt maken, en selecteer uw bank. Nadat u de betaling heeft afgerond, staat het geld binnen enkele minuten op uw PayPal-rekening.
Dus, hoe lang duurt het voordat je geld op je paypal rekening krijgt? Het duurt in het eerste geval maximaal 5 minuten totdat het geld op je rekening staat. Met internetbankieren duurt het 1 tot 2 dagen voordat je het geld van je bankrekening op je PayPal account ziet staan. Je kunt ook geld van je PayPal account weer op je bankrekening storten³.

Vervolgens, hoeveel paypal accounts mag je hebben?

Nee, je mag privé maar één account hebben. Plus één Premier- of zakelijke rekening. Aan een account mag je echter wel maximaal acht e-mailadressen koppelen.

Door Dawkins Bachmeier

Vergelijkbare artikelen

Waarom kan ik niet betalen met PayPal? :: Waarom kan ik niet betalen met PayPal zonder creditcard?
Handige links