Huis > W > Waarom Wordt Pdf Opgeslagen Als Chrome Html?

Waarom wordt PDF opgeslagen als Chrome HTML?

U kunt dit doen door naar het menu Start te gaan, Instellingen te openen, naar Apps te navigeren en op Standaardapps te klikken. De tweede oplossing betreft het wijzigen van'Openen met'en het koppelen van PDF-bestanden aan Adobe Acrobat.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Daarvan, hoe kun je een pdf-bestand openen in word?

Een PDF bewerken

  1. Ga naar Bestand > Openen.
  2. Zoek het PDF-bestand en open het (u moet mogelijk Bladeren selecteren en het PDF in een map zoeken).
  3. Er wordt aangegeven dat er een kopie wordt gemaakt van het PDF-bestand en dat de inhoud wordt geconverteerd naar een indeling die in Word kan worden weergegeven.
Trouwens, waarom kan mijn telefoon geen pdf-bestand openen? Om PDF-bestanden te kunnen openen op je smartphone, heb je een PDF-reader nodig. Voor iOS (iPhone en iPad) is iBook een handige app die standaard op je smartphone geïnstalleerd is. Daarnaast is voor zowel iOS als Android de app van Adobe zeer geschikt.

Kan bijlage niet openen Android?

Er zijn een paar dingen die dit probleem kunnen veroorzaken. Een mogelijkheid is dat het bestandstype van de bijlage niet wordt ondersteund door uw Android-apparaat. Een andere mogelijkheid is dat de bijlage corrupt is. Ten slotte is het ook mogelijk dat de e-mail-app die u gebruikt niet compatibel is met uw Android-apparaat.
Als u een bijlage probeert te openen en u krijgt een foutmelding dat het bestandstype niet wordt ondersteund, kunt u proberen een andere e-mail-app te downloaden die dat bestandstype wel ondersteunt. Als u bijvoorbeeld een .docx-bestand probeert te openen, kunt u proberen de Microsoft Outlook-app te downloaden.
Als u denkt dat de bijlage beschadigd is, kunt u proberen deze naar een computer te downloaden en daar te openen. Als het zonder problemen opent op een computer, ligt het probleem waarschijnlijk bij uw Android-toestel en niet bij de bijlage zelf.
Ten slotte, als u een e-mail-app gebruikt die niet compatibel is met uw Android-apparaat, kunt u proberen over te schakelen naar een andere e-mail-app. Er zijn veel verschillende e-mail apps beschikbaar voor Android, dus u zou er een moeten kunnen vinden die voor u werkt. Dienovereenkomstig, kan pdf niet openen omdat het beschadigd is? Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u een PDF-bestand niet kunt openen. Het PDF-bestand kan corrupt zijn, of het programma waarmee u het probeert te openen is niet compatibel. Probeer het bestand te openen met een ander programma, zoals Adobe Acrobat Reader, om te zien of dat werkt. Als het bestand nog steeds niet wordt geopend, bestaat de kans dat het corrupt is en dat u het helemaal niet kunt openen.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Dit in overweging nemend, waar vind ik pdf downloads?

Als je een bestand hebt gedownload via de browser, is het onder 'downloads' te vinden. Het pdf-document wordt automatisch geopend met Google Drive. Hier vind je in de rechter bovenhoek de mogelijkheid om het document te doorzoeken of het bestand aan jouw Google Drive toe te voegen. Hoe kan ik mijn Downloads vinden? Bestanden zoeken en openen

  1. Open de app Bestanden op je telefoon. Meer informatie over waar u uw apps kunt vinden.
  2. Je gedownloade bestanden worden weergegeven. Tik op Menu. om andere bestanden te zoeken. Als je wilt sorteren op naam, datum, type of grootte, tik je op Meer Sorteren op.
  3. Tik op een bestand om het te openen.

Dienovereenkomstig, welke app om pdf te lezen?

Neem je PDF's met je mee in de mobiele Adobe Acrobat Reader-app. Met deze gratis PDF Reader-app kun je PDF-formulieren bekijken, annoteren, invullen en ondertekenen, zodat je snel en efficiënt je workflow kunt afhandelen. Mensen vragen ook: kan niet meer downloaden android? Je kunt het volgende doen om de fout op te lossen:

  • Eerst verwijder je de ongewenste software. Probeer daarna de app, de extensie of het thema opnieuw te installeren.
  • Als je de app, de extensie of het thema nog steeds niet kunt installeren, installeer je Chrome opnieuw.

Hoe stel ik Adobe in als standaard?

In Windows een standaard programma instellen voor i-PDF documenten.

  1. Klik links onder op start.
  2. Klik op Instellingen.
  3. Kies Apps.
  4. Ga naar Standaard apps.
  5. Klik op Standaard apps per bestandstype kiezen.
  6. Zoek .pdf.
  7. Klik erop en kies jouw gewenste programma.

Door Queridas Delo

Vergelijkbare artikelen

Welk programma om PDF te bewerken? :: Hoe kun je een PDF-bestand openen?
Handige links