Huis > H > Hoe Kun Je Een Pdf-Bestand Openen?

Hoe kun je een PDF-bestand openen?

Start Acrobat en voer een van de volgende handelingen uit:

  1. Open een bestand in de weergave Start > Recent.
  2. Kies Bestand > Openen. Selecteer in het dialoogvenster Openen een of meer bestanden en klik op Openen. PDF-documenten hebben doorgaans de extensie . pdf.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Wat dit betreft, hoe pdf openen op android?

Android-apparaten hebben niet standaard een pdf-viewer. Om pdf-bestanden te openen op een Android telefoon of tablet moet je een pdf-reader downloaden. In de Google Play Store kan je gratis een pdf-viewer downloaden. Waarom kan ik geen PDF-bestand openen? PDF-oplossingen

  • De pagina vernieuwen of opnieuw laden.
  • Een andere PDF weergeven.
  • Een andere PDF op uw harde schijf weergeven.
  • Een andere webbrowser gebruiken.
  • Overschakelen naar compatibiliteitsweergave (Internet Explorer)
  • Start uw computer opnieuw op en probeer de PDF opnieuw te openen.

Men kan zich ook afvragen: waarom opent pdf in chrome?

Er zijn een paar redenen waarom PDF's worden geopend in Chrome in plaats van in een PDF-viewer. Eén reden is dat Chrome een ingebouwde PDF-viewer heeft, waardoor PDF's direct in de browser kunnen worden geopend zonder dat er een apart PDF-viewerprogramma nodig is. Een andere reden kan zijn dat de standaard PDF-viewer op de computer is ingesteld op Chrome, of dat het PDF-bestand is ingesteld om standaard in Chrome te worden geopend. Kan geen PDF openen op Samsung telefoon? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u geen PDF kunt openen op uw Samsung-telefoon. Controleer eerst of u een PDF-viewer op uw telefoon hebt geïnstalleerd. Als u geen PDF-viewer hebt geïnstalleerd, kunt u er een gratis downloaden in de Google Play Store. Zodra u een PDF-viewer hebt geïnstalleerd, probeert u de PDF opnieuw te openen. Als je de PDF nog steeds niet kunt openen, is het mogelijk dat het bestand corrupt is of dat de website waar je het van hebt gedownload een niet-ondersteunde bestandsindeling gebruikt. Als u denkt dat het bestand beschadigd is, kunt u proberen het opnieuw te downloaden van een andere website.

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Daarvan, waar staat pdf op samsung telefoon?

pdf

Pdf bewaren op Android-apparaat

  1. Tik op Apps of veeg van onderen naar boven over het scherm voor het overzicht van alle apps.
  2. Tik op de map Samsung of Tools.
  3. Tik op de app Mijn bestanden.
Welke PDF reader voor Android? Top 5 Apps om PDF Bestanden op Android te openen
  1. Google PDF Viewer voor Android.
  2. PDF Viewer voor Android.
  3. Adobe Acrobat Reader voor Android.
  4. Xodo PDF Reader en Editor.
  5. EBook & PDF Reader.

Waarom kan ik een bestand niet openen?

Hebt u problemen met het openen van een bestand? Dit is waarschijnlijk omdat het bestand is opgeslagen in een bestandsindeling die niet wordt ondersteund door Word. Zoek uw apparaat en controleer de tabel om te zien of dit het geval is. Kan PDF bestand niet openen in Outlook? Open e-mailbijlagen probleemloos in Outlook

  • Kies in Outlook voor Extra, Opties.
  • Selecteer de bestandsextensies van de bestanden die u ongestoord wilt kunnen opslaan en openen en verplaats deze met behulp van de knop Move naar de rechterlijst met toegestane items.
  • Klik op OK en start Outlook opnieuw op.

Kan PDF bestand niet openen in mail?

1. Aanpassen instelling in uw Mail app. In Windows Mail staat standaard een optie aangevinkt waardoor PDF bijlages niet geopend kunnen worden met het oog op virussen etc. Deze optie kunt u uitzetten om de bijlagen alsnog te openen.

Door Lilybelle Zoulek

Vergelijkbare artikelen

Waarom wordt PDF opgeslagen als Chrome HTML? :: Hoe Digitaal een document ondertekenen?
Handige links