Huis > W > Waarom Kan Ik Geen Tekst Selecteren In Pdf?

Waarom kan ik geen tekst selecteren in PDF?

In sommige pdf's moet je een wachtwoord invoeren voordat je tekst kunt selecteren of kopiëren: Kies 'Extra's' > 'Toon infovenster', klik op de knop voor het infovenster 'Encryptie' en voer het wachtwoord in. Het kan zijn dat de tekst een afbeelding is in plaats van echte tekst: Je kunt de tekst dan niet selecteren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Dus, hoe werkt een pdf-bestand?

De werking van een programma waarmee u PDF-bestanden kunt maken van documenten, foto's en andere afbeelding kunt u vergelijken met de werking van een printer. Maar in plaats van naar papier drukt een PDF-maker het document, de foto of de afbeelding af naar een bestand, een PDF-bestand om precies te zijn. En nog een vraag, hoe groot is mijn pdf-bestand? Om de bestandsgrootte van een PDF te controleren, open je het bestand in Adobe Acrobat of de gratis Adobe Acrobat Reader. Kies vervolgens Bestand > Eigenschappen. De bestandsgrootte wordt vermeld op het tabblad Beschrijving.

Hoe verwijder ik Acrobat?

Er zijn twee manieren om Acrobat van een Windows-computer te verwijderen. De eerste manier is via het Configuratiescherm. Ga hiervoor naar het menu Start en selecteer Configuratiescherm. In het Configuratiescherm selecteert u Programma's en onderdelen. Zoek Adobe Acrobat in de lijst met geïnstalleerde programma's en selecteer het. Klik vervolgens op de knop Verwijderen. De tweede manier om Acrobat te verwijderen is door de Acrobat Uninstaller te gebruiken. Ga hiervoor naar het menu Start en selecteer Alle programma's. Zoek de map Adobe Acrobat en open deze. Dubbelklik vervolgens op de Acrobat Uninstaller. Kan PDF niet verwijderen iPhone? Er zijn een paar verschillende manieren om een PDF van je iPhone te verwijderen. De eerste manier is om naar de app "Bestanden" te gaan, waar al uw PDF's zijn opgeslagen. Zodra u in de app bent, zoekt u de PDF die u wilt verwijderen en tikt u op het prullenbakpictogram ernaast. Hierdoor wordt de PDF van uw iPhone verwijderd.
Als u een PDF probeert te verwijderen die is opgeslagen in de app "Boeken", verloopt het proces iets anders. Open eerst de "Boeken" app en zoek de PDF die u wilt verwijderen. Tik vervolgens op het pictogram "..." in de rechterbovenhoek van het scherm. Hierdoor verschijnt een menu met opties voor de PDF. Tik op "Verwijderen" en bevestig vervolgens dat u de PDF wilt verwijderen.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Men kan zich ook afvragen: waarom kan ik word documenten niet verwijderen?

niet verwijderen

Een bestand verwijderen uit uw onlangs gebruikte lijst in een Office programma

  • Klik op Bestand > Openen.
  • Zoek het bestand dat u wilt verwijderen.
  • Klik met de rechtermuisknop op het bestand en klik vervolgens op Verwijderen uit lijst.
Kan bestand niet verwijderen van bureaublad? Zo verwijder je vergrendelde bestanden in Windows
  • Sluit Windows Verkenner.
  • Verander de extensie.
  • Gebruik de opdrachtprompt.
  • Gebruik een third party-verwijdertool.
  • Start naar Veilige Modus.

Dus, kan bestand niet verwijderen administrator?

Controleer in ieder geval of het account admin rechten heeft, door de command prompt MET admin rechten te openen via Windows toets + x. Eventueel maak je eens een nieuw account (Windows toets + r, netplwiz intypen en uitvoeren). Hoe kan ik een map beveiligen met een wachtwoord? Klik met de rechtermuisknop op een bestand of map (of druk erop en houd vast) en selecteer Eigenschappen. Selecteer de knop Geavanceerd en schakel het selectievakje Inhoud versleutelen om gegevens te beveiligen in.

Kan ik als eigenaar ook gedeeltes van mijn document blokkeren tegen wijzigingen word?

Ga naar het tabblad Controleren in de groep Beveiligen en klik op Bewerking beperken. Schakel in het gebied Bewerkingsbeperkingen het selectievakje Alleen bewerkingen van dit type toestaan in het document in.

Door Isma

Vergelijkbare artikelen

Waarom kan ik niet zoeken in een pdf? :: Hoe kan ik een PDF bestand bewerken op Mac?
Handige links