Huis > W > Waarom Kan Ik Niet Zoeken In Een Pdf?

Waarom kan ik niet zoeken in een pdf?

Na het bijwerken van Acrobat DC of Acrobat Reader DC naar de nieuwste versie kunt u niet meer zoeken naar tekst in een PDF. U kunt in Acrobat DC of Acrobat Reader DC niet zoeken naar tekst in een PDF met de zoekfunctie of met de functie voor geavanceerd zoeken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Daarvan, waarom slaat pdf op als chrome?

Klik onder Privacy en beveiliging op Instellingen voor content. Ga naar pdf-documenten. Zet de schakelaar op Aan bij Download pdf-bestanden in plaats van ze automatisch te openen in Chrome. Dienovereenkomstig, hoe zoek je iets in document? Als u het deelvenster Zoeken wilt openen vanuit de bewerkingsweergave, drukt u op Ctrl+F of klikt u op Start > Zoeken. . U kunt tekst zoeken door deze in het vak In document zoeken naar... te typen.

Hoe zoeken in pdf op iPad?

Er zijn een paar verschillende manieren waarop u PDF's op uw iPad kunt doorzoeken:
1. U kunt de ingebouwde zoekfunctie in de Apple Books-app gebruiken. Open de app, zoek de PDF die u wilt doorzoeken en gebruik de zoekbalk bovenaan het scherm.
2. U kunt ook de zoekfunctie in de iBooks-app gebruiken. Nogmaals, open de app, zoek de PDF die u wilt doorzoeken en gebruik de zoekbalk bovenaan het scherm.
3. Een andere optie is om de Spotlight-zoekfunctie op je iPad te gebruiken. Veeg hiervoor naar beneden vanaf de bovenkant van uw scherm om de zoekbalk te openen en typ in wat u zoekt. Dit doorzoekt alle bestanden op uw iPad, inclusief PDF's.
4. Tot slot kunt u ook een app van derden gebruiken om PDF's op uw iPad te doorzoeken. Er zijn verschillende apps beschikbaar, dus zoek in de App Store naar een app die aan uw wensen voldoet. Vervolgens, hoe zoek je in een document apple? De eerste stap is het openen van het document waarin u wilt zoeken. Druk vervolgens op "Ctrl+F" om het vak Zoeken te openen. Typ het woord of de zin waarnaar u wilt zoeken en druk op Enter. De resultaten worden gemarkeerd in het document.

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Waarom opent PDF in Edge?

Omdat als Edge standaard de standaard PDF-lezer is, alle PDF-bestanden op uw Windows 10 PC wordt standaard geopend met Edge's PDF-reader. Bijna alle grote webbrowsers van tegenwoordig hebben een ingebouwde PDF-lezer, zodat gebruikers PDF-bestanden kunnen bekijken zonder extra PDF-lezers te hoeven installeren. Dit in overweging nemend, waar vind ik plugins chrome? Je extensies beheren

  1. Open Chrome op je computer.
  2. Klik rechtsboven op Meer Meer hulpprogramma's. Extensies.
  3. Breng de wijzigingen aan: In-/uitschakelen: Hiermee schakel je de extensie in of uit. Toestaan in incognitomodus: Klik voor de betreffende extensie op Details. Schakel Toestaan in incognitomodus in.

Hoe maak je een PDF van een webpagina?

Een webpagina converteren naar PDF

  1. Ga naar de webpagina. Gebruik Internet Explorer, Firefox of Chrome voor Windows.
  2. Voer via het menu Converteren op de Adobe PDF-werkbalk een van de volgende handelingen uit: Als u van de huidige webpagina een PDF wilt maken, kiest u Webpagina converteren naar PDF.
Wat dit betreft, hoe zet je een pdf-bestand in word? PDF-bestanden converteren naar Word-documenten:
  1. Open een PDF-bestand in Acrobat DC.
  2. Klik op de tool “PDF exporteren” in het rechterdeelvenster.
  3. Kies Microsoft Word als indeling voor exporteren en kies daarna “Word-document.”
  4. Klik op “Exporteren”.
  5. Sla je nieuwe Word-bestand op:

Dienovereenkomstig, hoe kan ik een jpg bestand opslaan als pdf?

Klik op de knop Een bestand selecteren of sleep bestanden naar de dropzone. Selecteer het afbeeldingsbestand dat je wilt converteren naar PDF. Nadat je het bestand hebt geüpload, wordt het automatisch geconverteerd naar PDF. Download je gecomprimeerde PDF-bestand of meld je aan om het PDF-bestand te delen.

Door Dorotea

Vergelijkbare artikelen

Waarom slaat PDF op als Chrome? :: Waarom kan ik geen tekst selecteren in PDF?
Handige links