Huis > W > Wat Is De Volgorde Van De Pirates Of The Caribbean?

Wat is de volgorde van de Pirates of the Caribbean?

FilmBudgetOpmerkingen
The Curse of the Black Pearl$ 140 miljoen4e beste film van 2003
Dead Man's Chest$ 225 miljoenBeste film van 2006
At World's End$ 300 miljoenBeste film van 2007
On Stranger Tides$ 378,5 miljoen3e beste film van 2011

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke volgorde startkabels?

startkabels worden in 9 stappen aangesloten. De motorkap moet worden geopend. De rode en zwarte startkabels moeten worden aangesloten om het noodvoertuig te starten. Start uw voertuig. De ruitverwarming en de blower moeten worden aangezet. De startkabels moeten worden losgekoppeld.

Men kan zich ook afvragen: wat is de laatste pirates of the caribbean?

In dit nieuwe avontuur strijdt de iconische, roekeloze antiheld Jack Sparrow (Johnny Depp) tegen zijn aartsvijand kapitein Salazar (Javier Bardem). Waar gaat Pirates of the Caribbean 3 over? In deze donkere tijden waarin piraten harteloos worden vermoord en piratenschepen genadeloos worden vernietigd, besluiten kapitein Barbossa, Will Turner, Elizabeth Swann en de crew van de Black Pearl om naar het einde van de wereld te reizen om kapitein Jack Sparrow te zoeken.

Mensen vragen ook: wat is de eerste pirates of caribbean?

De eerste Pirates of the Caribbean film, uitgebracht in 2003, is getiteld "The Curse of the Black Pearl." Hij vertelt het verhaal van Jack Sparrow, een piraat die vervloekt is om voor eeuwig als skelet door te brengen, en zijn zoektocht naar de fabelachtige schat van Isla de Muerta. Onderweg moet hij de vervloekte piraat Barbossa te slim af zijn, die ook op de schat uit is. Hoeveel verdient Johnny Depp met Pirates of the Caribbean? Volgens een artikel van The Richest verdiende Johnny Depp 55 miljoen dollar voor zijn rol in Pirates of the Caribbean: At World's End. Dit was alleen zijn salaris voor de film en omvat geen extra inkomsten uit box office bonussen, dvd-verkoop of merchandise.

Gerelateerde artikelen

Hoe werkt alfabetische volgorde?

De gegevens worden geplaatst in volgorde van de letters van het alfabet. Woorden die met dezelfde letter beginnen, verschijnen samen, ongeacht de betekenis, en worden verder onder elkaar gesorteerd op hun resterende letters.

Hoeveel films van Pirates of the Caribbean zijn er?

In 2003 bracht Walt Disney de eerste film in de Pirates of the Caribbean-franchise uit. The Curse of the Black Pearl bleek behoorlijk succesvol, vooral voor een film die gebaseerd is op een attractie in een pretpark. Ondertussen zijn er vijf films uitgekomen en brachten ze gezamenlijk 4,5 miljard dollar op. Vervolgens, wat is de duurste film ooit gemaakt? En ja, de duurste film aller tijden is, hè? Duurste film is een Pirates of the Caribbean-film, On Stranger Tides om te precies te zijn. Met een budget dat maar liefst 14 miljoen boven dat van Age of Ultron ligt had On Stranger Tides een opbrengst die net boven de 1 miljard lag.

Mensen vragen ook: hoe duur was pirates of the caribbean?

Met een prijskaartje van een half miljard dollar weet Destiny de blockbuster Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides (2011) voorbij te streven als duurste entertainmentproduct ooit. De film van Walt Disney en regisseur Rob Marshall kostte maar liefst $300 miljoen om te maken. Hoe oud moet je zijn voor Pirates of the Caribbean? Het leeftijdsadvies 6 jaar is ontwikkeld om jonge kinderen te beschermen tegen enge en gewelddadige beelden. Juist jongere kinderen kunnen daar gevoelig voor zijn.

Wat is het tweede deel van Pirates of the Caribbean?

Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest.

Door Noella

Vergelijkbare artikelen

Wat is Google Pixel 4a? :: Hoe oud moet je zijn voor Pirates of the Caribbean?
Handige links