Huis > W > Wat Is De Nieuwste Psp?

Wat is de nieuwste PSP?

De PSP-E1000 ziet er nóg strakker en sexier uit. Beleef het ene avontuur van hoogstaande kwaliteit na het andere, tegen een betaalbare prijs.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is de nieuwste OnePlus?

De nieuwe Snapdragon 8 Gen 1-chip wordt gebruikt in de OnePlus 10 Pro, die een 6,7-inch amoled-scherm heeft. Het toestel kan maximaal 128 of 256 gigabyte aan opslag bevatten. De OnePlus 10 Pro is zwart en groen en draait op OxygenOS 12.

Hoe duur is een PSP?

Sony Computer Entertainment heeft de adviesprijs van de PlayStation Portable voor Europa verlaagd van 179,99 naar 129,99 euro. Ook zal de dienst Music Unlimited vanaf 14 april beschikbaar zijn voor de handheld spelcomputer. Dus, hoe oud is de psp? De PlayStation Portable (kortweg PSP) is een draagbare spelcomputer van Sony Computer Entertainment. Het is Sony's derde introductie in de PlayStation-lijn van spelcomputers. De PSP werd voor het eerst aangekondigd tijdens de E3 in 2003 en werd onthuld op de E.

Hoe werkt een PSP?

De PSP of PlayStation Portable is een draagbare spelcomputer die in 2004 voor het eerst werd uitgebracht. Het heeft een 4,3" scherm, een ingebouwde microfoon, stereo speakers en een UMD (Universal Media Disc) drive voor het afspelen van films en muziek. De PSP heeft ook Wi-Fi-mogelijkheden en kan verbinding maken met het internet en het PlayStation Network. De PSP kan games, films en muziek afspelen, maar ook foto's weergeven en fungeren als e-book reader. Dienovereenkomstig, welke psp? Er zijn twee soorten PSP-systemen: de PSP-1000 (PSP "Phat") en de PSP-2000 (PSP "Slim & Lite"). Het belangrijkste verschil tussen de twee is dat de PSP-2000 dunner en lichter is en een helderder scherm heeft dan de PSP-1000. De PSP-2000 heeft ook een ingebouwde microfoon, terwijl de PSP-1000 dat niet heeft.

Gerelateerde artikelen

Wat is de nieuwste Nintendo DS?

De DS-familie bestaat uit de DS 3 Crossback, DS 7 Crossback, DS 9 en de DS 4. De nieuwe DS 4 is verwant aan de nieuwe 308 en de nog te onthullen Astra.

Hoe duur is een PS Vita?

Playstation Vita

Playstation Vita

TitelPlayStation Vita Slim Console
Los Prijs$151.00
CIB Prijs$157.70
Nieuw Prijs$205.00
Nog 50 kolommen Waar kan je een PSP kopen? Bij RetroPlaystationKopen.nl vind je een uitgebreid aanbod aan voordelige Playstation consoles. Bestel een refurbished Playstation Portable voor een mooie prijs. We hebben ons PSP assortiment opgedeeld in twee groepen. Bij Consoles & Accessoires vind je alle handhelds, controllers, kabels, en andere accessoires.

En nog een vraag, wat is een psp nummer?

Een Payment Service Provider of afgekort PSP is een organisatie die bedrijven in staat stelt om betalingen te incasseren. Dit kunnen verschillende betaalmethoden zijn waaronder creditcard, iDeal of mobiele betalingen. Bovendien, wat kost de ps5? De digitale versie van de PS5 kost € 399,99, waar de normale versie een prijs van € 499,99 krijgt. Dit zijn consoles zonder meegeleverde games. Het is nog niet bekend of Sony PS5-bundels gaat uitbrengen. Kijk voor meer informatie over het reserveren van de PS5 bovenaan deze pagina.

Dus, hoe verdienen psp geld?

Het verdienmodel van een PSP is transactiekosten. Voor elke transactie worden er wel (kleine) transactiekosten berekend. Hierdoor verdient de PSP dus op elke transactie die via hun netwerk gedaan word, een kleine vergoeding.

Door Oulman Dovan

Vergelijkbare artikelen

Waarom een payment service provider? :: Kan je PS Plus kopen met iDEAL?
Handige links