Huis > W > Wat Kost Plex?

Wat kost Plex?

De software is gratis, maar voor bepaalde functies, zoals intro's overslaan, video transcoding met hardware acceleration, downloads en muziek streamen is een betaalde Plex Pass benodigd. Die kost 4,99 euro per maand, 39,99 euro per jaar of eenmalig 119,99 euro.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Is Plex legaal?

De media (audio en video) kan op het systeem worden geplaatst, en vervolgens met een gebruiksvriendelijke interface afgespeeld worden. Het is toegestaan om Plex te gebruiken met legaal verkregen materiaal, mits voor eigen gebruik. Dus, hoe installeer ik plex media server? Pc-installatie

Surf naar plex.tv/downloads, klik links op 'Download' en kies bij 'Download Plex Media Server' de versie je wilt downloaden: Windows, Mac of Linux. Download en installeer het pakket op je computer en start het op na installatie.

Is Plex tv gratis?

Plex tv is een gratis en open source mediaserver waarmee u uw mediabestanden kunt opslaan en streamen. Het is beschikbaar voor Windows, Mac, Linux en FreeBSD. Waarom Plex gebruiken? Er zijn veel redenen om Plex te gebruiken. Enkele redenen zijn:
Gemakkelijk je media organiseren: Met Plex kunt u uw films, tv-programma's, muziek en foto's op één centrale plaats organiseren. Dit maakt het gemakkelijk om uw mediabestanden te vinden en af te spelen.
Uw media streamen: Met Plex kun je je media streamen naar elk apparaat, waar dan ook. Dit betekent dat u uw favoriete films en tv-programma's op uw telefoon, tablet of computer kunt bekijken, zelfs als u niet thuis bent.
Ruimte besparen: Plex kan u helpen ruimte te besparen op uw apparaten door uw mediabestanden in de cloud op te slaan. Zo kun je ruimte op je telefoon of tablet vrijmaken voor andere dingen.
Uw media delen: Met Plex kun je gemakkelijk je mediabestanden delen met vrienden en familie. Je kunt ze toegang geven tot je hele bibliotheek, of slechts tot een paar bestanden.
Bescherming van je privacy: Plex geeft je de optie om je mediabestanden met een wachtwoord te beveiligen. Zo hebben alleen mensen met een wachtwoord toegang tot je bestanden.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en België een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Je kunt ook vragen wat is er te zien op plex?

Plex noemt naast het aanbieden van films en tv-shows ook nieuwsuitzendingen, webshows en podcasts als typen content die deel zullen uitmaken van de streamingdienst. Het gaat in ieder geval om films als American Ultra, Frequency, Lord of War, Rain Man, Raging Bull, The Terminator, Thelma & Louise en Apocalypse Now. Je kunt ook vragen hoe werkt een mediaserver? Maak een mediaserver van je NAS

Schakel DLNA in op je NAS via het configuratiesysteem en stream zonder extra aansluitingen al je foto's, video's, films, muziek en andere media via het wifi netwerk naar aangesloten apparaten. Zo maak je van een NAS een Digital Media Server, of DMS genoemd.

Mensen vragen ook: hoe gebruik je plex?

Ga aan de slag

  1. Registreren. Vraag een GRATIS Plex-account aan.
  2. Plex downloaden. Download Plex op het apparaat waar je je media bewaart.
  3. Media toevoegen. We ondersteunen tal van verschillende bestandstypen.
  4. Beginnen met streamen. Geniet van je media op al je apparaten!
Hoe werkt Plex op Synology? Stap 1: installeer Plex
  1. Open de configuratiepagina van de Synology NAS in een webbrowser. Bijvoorbeeld Google Chrome, Safari, Firefox of Internet explorer.
  2. Linksboven vind je het hoofdmenu.
  3. Open het 'Package Center'.
  4. Linksboven zie je een zoekfunctie.
  5. Druk op 'installeren'.
  6. Is de installatieprocedure voltooid?

Wat is Tvpiraat?

Altijd en overal op elk device, duizenden live zenders, films, series en sport aanbod. Betaalbaar Televisie kijken voor iedereen. Televisie kijken zonder kabel of schotel, een internet verbinding is alles wat je nodig hebt.

Door Atlas Mccullough

Vergelijkbare artikelen

Hoe installeer ik Plex Media Server? :: Wat is Tvpiraat?
Handige links