Huis > H > Hoe Kom Ik Bij Safari Voorkeuren?

Hoe kom ik bij Safari voorkeuren?

Gebruik in de app Safari op de Mac het voorkeurenpaneel 'Algemeen' om onder andere op te geven welke pagina moet worden weergegeven wanneer je een nieuw venster of tabblad opent en hoe downloads moeten worden verwerkt. Om deze voorkeuren te wijzigen, kies je 'Safari' > 'Voorkeuren' en klik je op 'Algemeen'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe zet je adblocker uit op safari?

Ga naar 'Instellingen' op je iPad of iPod touch.

En nog een vraag, wat stel je in als je tijdens het surfen geen last meer wilt hebben van die vervelende pop upvensters?

Dit doet u als volgt: Ga in de nieuwe Microsoft Edge naar Instellingen en meer > Instellingen > Cookies en sitemachtigingen. Kies Pop-ups en omleidingen. Beweeg de wisselknopBlokkeren (aanbevolen) naar Aan. Vervolgens, hoe kan ik zien of mijn iphone is gehackt? Een of meer van deze zaken kan een waarschuwing zijn dat iemand je telefoon heeft gehackt: De batterij van je telefoon is snel leeg. Malware en frauduleuze apps maken soms gebruik van malafide code die de neiging heeft om veel vermogen van de batterij te vragen. Je telefoon werkt abnormaal langzaam.

Waarom geen pop up melding WhatsApp?

Er zijn enkele redenen waarom WhatsApp mogelijk geen pop-upmeldingen verzendt. Eén mogelijkheid is dat de app niet is ingesteld om meldingen weer te geven in de instellingen. Een andere mogelijkheid is dat de telefoon is ingesteld op de modus Niet storen, waardoor alle meldingen worden onderdrukt. Het is ook mogelijk dat meldingen in de app zelf zijn ingesteld op stil. Hoe werkt een pop up winkel? Een pop-up store is een tijdelijke winkelruimte die meestal wordt gebruikt om koopwaar te verkopen of een merk te promoten. Pop-up stores zijn te vinden op verschillende locaties, waaronder winkelcentra, straathoeken en zelfs online. Pop-up stores hebben meestal een beperkt tijdsbestek en worden vaak geassocieerd met speciale evenementen of feestdagen.

Gerelateerde artikelen

Hoe verwijder je favorieten op safari?

Als u een bladwijzer in de Safari-app op Mac wilt verwijderen, moet u op de knop 'Navigatiekolom' in de werkbalk klikken en de Control-toets ingedrukt houden. Selecteer 'Verwijderen'.

Hoe werkt een pop up boilie?

Pop Ups zijn razend populair onder karpervissers, maar ook de karpers zijn er gek op. Een pop up is een drijvende boilie. Daardoor beweegt zo'n boilie onder water heel anders dan een zinkende boilie. Ook wordt er vaak een felle (fluo) kleur aan gegeven en voorzien van een flinke dosis flavour om extra op te vallen. Je kunt ook vragen waar vind ik een adblocker? Open de pagina met extensies in je browser.

Chrome – klik op ⋮ in de rechterbovenhoek van het scherm zodat er een dropdownmenu verschijnt. Het icoon van AdBlock bevindt zich bovenaan het dropdownmenu. Firefox – je zou het icoon van AdBlock in de rechterbovenhoek van je browservenster moeten zien staan.

Dit in overweging nemend, wat is een ad blocker?

Een advertentiestopper of adblocker blokkeert het weergeven van advertenties in de browser van je pc, tablet of smartphone. Een adblocker is een uitbreiding (extensie) op je browser of hij is er al in geïntegreerd (bij browsers Edge, Firefox en Opera). Hoe zet je adblocker uit iPhone? Loop je tegen problemen aan of kun je bij sommige websites die inhoud niet meer zien omdat je de advertenties hebt geblokkeerd? Dan moet je adblocker op je iPhone (tijdelijk) uitzetten. Dit doe je door de BlockBear!- app te open en het schuifvakje bovenaan uit te zetten.

Hoe verwijder ik Google advertenties?

Een advertentie verwijderen

  1. Log in op uw Google Ads-account.
  2. Klik in het paginamenu aan de linkerkant op Advertenties en extensies.
  3. Vink het selectievakje aan naast de advertentie die u wilt verwijderen.
  4. Klik boven aan de tabel met advertentiestatistieken op het dropdown-menu Bewerken.
  5. Selecteer Verwijderen.

Door Penni

Vergelijkbare artikelen

Hoe kun je pop ups blokkeren? :: Hoe zet ik pop-ups uit?
Handige links