Huis > W > Waar Vind Ik De Geschiedenis Van Safari?

Waar vind ik de geschiedenis van Safari?

Je kunt in het geschiedenisoverzicht zoeken om snel webpagina's te vinden die je eerder hebt bezocht. Kies in de app Safari op de Mac 'Geschiedenis' > 'Toon volledige geschiedenis'. Typ rechtsboven in het venster in het zoekveld.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Wat als je je geschiedenis niet kan wissen?

Je geschiedenis wissen

  • Open de Chrome-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  • Tik rechtsboven op Meer.
  • Tik op Browsegegevens wissen.
  • Doe het volgende naast Periode:
  • Vink het selectievakje naast Browsegeschiedenis aan.
  • Verwijder de vinkjes bij de andere gegevens die je niet wilt verwijderen.
  • Tik op Gegevens wissen.
Hoe kan je de geschiedenis wissen? Zoekgeschiedenis verwijderen
  1. Open de Google-app op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechtsboven op je profielfoto of initiaal Zoekactiviteit.
  3. Kies de zoekgeschiedenis die je wilt verwijderen. Je kunt kiezen uit: De hele zoekgeschiedenis: Tik boven de geschiedenis op Verwijderen. Alle activiteit verwijderen.

Waar vind ik de menubalk in Safari?

De menubalk bevindt zich bovenaan het scherm in Safari. Deze bevat de volgende menu's:
Bestand: Dit menu bevat opties voor het maken van nieuwe vensters en tabbladen, het openen van bestanden en het opslaan van webpagina's.
Bewerken: Dit menu bevat opties voor het ongedaan maken en opnieuw uitvoeren van acties, knippen, kopiƫren en plakken van tekst, en het vinden en vervangen van tekst.
Beeld: Dit menu bevat opties voor het wijzigen van de manier waarop webpagina's worden weergegeven, zoals in- en uitzoomen en het wijzigen van de tekstgrootte.
Geschiedenis: Dit menu bevat opties om uw browsegeschiedenis te bekijken en uw browsegegevens te wissen.
Bladwijzers: Dit menu bevat opties voor het beheren van uw bladwijzers en leeslijsten.
Venster: Dit menu bevat opties voor het beheren van open vensters en tabbladen.
Help: Dit menu bevat opties voor hulp bij Safari en het geven van feedback aan Apple. Bovendien, waar kan ik mijn geschiedenis vinden? Er zijn een paar verschillende plaatsen waar u uw geschiedenis kunt vinden. Een daarvan is in de instellingen van uw webbrowser. Elke webbrowser heeft een andere manier om de instellingen te openen, maar meestal kunt u ze vinden door te klikken op het menu in de rechterbovenhoek van de browser. Zodra u de instellingen hebt geopend, moet er een sectie zijn met de naam "Geschiedenis" of iets dergelijks. Als u daarop klikt, krijgt u een lijst met websites die u onlangs hebt bezocht.
Een andere plaats waar u kunt kijken is in de instellingen van uw besturingssysteem. Nogmaals, de manier om deze te openen hangt af van het besturingssysteem dat u gebruikt. In Windows kunt u bijvoorbeeld naar het Configuratiescherm gaan en dan zoeken naar de sectie "Geschiedenis". Als u daarop klikt, krijgt u een lijst met recentelijk geraadpleegde bestanden, programma's en websites.
U kunt ook proberen uw geschiedenis op te zoeken met een zoekmachine zoals Google. Typ gewoon iets in als "mijn geschiedenis" of "onlangs bezochte websites" en u krijgt een lijst met websites die u onlangs hebt bezocht.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Dit in overweging nemend, hoe kan je geschiedenis terughalen safari?

Klik of tik tijdens je de sessie op de vorige-knop en houdt deze ingedrukt. Na enige momenten verschijnt er een overzicht met de recente geschiedenis. De geschiedenis gaat terug tot wanneer je het venster of tabblad hebt geopend, alles wat je daarna bezocht hebt vind je terug in dit overzicht. Vervolgens, waarom kan ik mijn browsergeschiedenis niet verwijderen? Browsegeschiedenis wissen (Chrome)

Klik links op Browsegegevens wissen. Klik achter 'Periode' op het uitklapmenu. Selecteer vanaf welk moment u de surfgeschiedenis wilt verwijderen, bijvoorbeeld Alles. Zet een vinkje voor Browsegeschiedenis als hier nog geen vinkje staat.

En nog een vraag, kan zoekgeschiedenis niet verwijderen iphone?

Als u de geschiedenis, de cookies en de cache wilt wissen, gaat u naar 'Instellingen' > 'Safari' en tikt u op 'Wis geschiedenis en websitedata'. Als u de geschiedenis, cookies en browsergegevens van Safari wist, worden de gegevens voor automatisch invullen niet gewijzigd. Men kan zich ook afvragen: kan iemand mijn geschiedenis zien? Niemand kan jouw browsegeschiedenis inzien, tenzij je toegang geeft tot jouw account of apparaat.

Dienovereenkomstig, hoe verwijder je zoekwoorden?

Om trefwoorden te verwijderen, gaat u naar het tabblad 'Trefwoorden' in uw account. Klik vervolgens op het pictogram 'Prullenbak' naast het trefwoord dat u wilt verwijderen.

Door Hoover

Vergelijkbare artikelen

Hoe verwijder ik de geschiedenis van mijn telefoon? :: Wat betekent gesprekstijd op iPhone?
Handige links