Huis > H > Hoe Kan Ik Al Die Reclame Blokkeren?

Hoe kan ik al die reclame blokkeren?

Pop-upadvertenties zijn het ergst. Blokkeer ze met Popup Blocker en u hebt nooit meer last van een vervelende pop-up. Een van de meest populaire adblockers voor Chrome, Safari en Firefox is AdBlock. Gebruik het om advertenties op Facebook, YouTube en Hulu te blokkeren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kun je buitenlandse nummers blokkeren?

Druk op het nummer en kies Gegevens in het menu dat in de telefoon-app verschijnt. U kunt Contact blokkeren kiezen door rechtsboven op de drie puntjes te drukken.

Dit in overweging nemend, hoe krijg ik die vervelende reclames weg iphone?

Gepersonaliseerde reclame uitschakelen op een iPhone, iPad of iPod touch

  1. Ga naar 'Instellingen' > 'Privacy' > 'Apple reclame'.
  2. Schakel 'Gepersonaliseerde reclame' uit.
Hoe kan ik zien of mijn iPhone is gehackt? Een of meer van deze zaken kan een waarschuwing zijn dat iemand je telefoon heeft gehackt: De batterij van je telefoon is snel leeg. Malware en frauduleuze apps maken soms gebruik van malafide code die de neiging heeft om veel vermogen van de batterij te vragen. Je telefoon werkt abnormaal langzaam.

Dienovereenkomstig, hoe weet ik wat mijn browser is?

Om erachter te komen welke browser u gebruikt, opent u de browser en zoekt u naar "Over" in het menu. Als u op "Over" klikt, wordt meestal een nieuw venster of een nieuwe pagina geopend die u vertelt welke browser en versie u gebruikt. Bovendien, waar kan ik de adresbalk vinden? De adresbalk staat meestal bovenaan het browservenster. In de meeste browsers heeft deze de naam "URL" of "Locatie".

Gerelateerde artikelen

Kan ik een inkomend telefoonnummer blokkeren?

U kunt het telefoonnummer op uw toestel blokkeren. U kunt het nummer blokkeren door erop te tikken. U kunt het pictogram met de gegevens of de cirkel eronder gebruiken. Het pictogram met de drie puntjes staat in de rechterbovenhoek.

Dit in overweging nemend, hoe kun je zien welke browser je gebruikt?

De makkelijkste manier om te kijken welke browsers je op je computer hebt staan is door naar programma's te gaan. Scrol naar beneden en klik op de knop waar staat “Webbrowser“. Hier kun je alle browsers bekijken die op je computer geïnstalleerd staan! Daarvan, hoe safari opnieuw instellen op iphone? Safari opnieuw instellen

  1. Kies 'Safari opnieuw instellen' in het taakmenu.
  2. Schakel de selectievakjes uit van de onderdelen die u niet opnieuw wilt instellen:
  3. 'Geschiedenis wissen': Hiermee wist u de lijst met webpagina's die u hebt bekeken.
  4. Klik op 'Opnieuw instellen'.

Men kan zich ook afvragen: hoe reset je safari?

How to reset Safari on your iPhone through the Settings app

  1. Open the Settings app for iPhone.
  2. Search for or scroll down to "Safari" and open it.
  3. Tap "Clear History and Website Data" in blue near the bottom of the page.
  4. A notification will pop up.
Wat dit betreft, wat is een materiaal blokkering? – Bepaalde functies binnen een webbrowser kunnen door een materiaalblokkering worden geweigerd. Denk hierbij aan knoppen of andere opties waarop wel geklikt kan worden maar verder niets doen. Bovenstaande functies zijn dus erg bepalend voor de functionaliteit van een webbrowser.

Je kunt ook vragen waar is de menubalk in safari?

De menubalk bevindt zich boven in het scherm van de Mac. Via de menu's en symbolen in de menubalk kun je commando's kiezen, taken uitvoeren en de status controleren. Je kunt een optie instellen om de menubalk automatisch te verbergen.

Door Spratt Daza

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik pop ups verwijderen? :: Hoe moet ik popups toestaan?
Handige links