Huis > K > Kan Een Popsocket Op Een Hoesje?

Kan een Popsocket op een hoesje?

Je plakt de Popsocket achterop je mobiel, of op het hoesje, en je hebt nu een extra grip voor je vinger. Je kan dan op die grote mobieltjes van tegenwoordig ook makkelijker het scherm bedienen met één hand.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe groot is een cd hoesje?

Een normale jewel case is 142 x 122 x 10mm. Het boekje aan de voorkant is 120 x 120mm. De titel op beide zijden van de achterkant is 6 x 120mm. Er zijn versies van de jewelcase waarin twee CD's passen.

Kan een Popsocket op een siliconen hoesje?

De Popsocket kan je gemakkelijk meerdere keren opnieuw plakken wanneer het niet goed zit bijvoorbeeld. Tevens kan je het gebruiken op verschillende telefoonhoesjes, waaronder gel hoesjes. En nog een vraag, kan je een popsocket opnieuw gebruiken? Popsockets schoonmaken en opnieuw vastmaken. Laat de basis van de popsocket drie seconden onder koud water lopen. Je popsocket is klein en al heel plakkerig, dus je hebt niet veel water nodig om hem schoon te maken en het te helpen opnieuw vast te plakken.

Hoe werkt een PopTop?

Een PopTop is een type blikdop waarmee de gebruiker het blik zonder blikopener kan openen. De bovenkant is geperforeerd rond de omtrek van het blik. Er zit een lipje aan de bovenkant dat, wanneer eraan getrokken wordt, het blikje opent. Hoe duur is een popsocket? Een popsocket is een klein apparaatje dat aan de achterkant van een telefoon wordt bevestigd en kan worden gebruikt als handvat of standaard. Ze kosten meestal tussen de $5 en $15.

Gerelateerde artikelen

Waarom wordt een doorzichtig hoesje geel?

Het materiaal dat wordt gebruikt om doorzichtige koffers te maken, kan verkleuren door zowel UV-straling als warmte. De koffer zal minder snel geel worden als u hem ver weg van deze straling houdt.

Wat kun je doen met een popsocket?

Je hebt veel meer grip om je telefoon vast te houden dankzij deze extra uitstulping op de achterzijde van je smartphone. Hierdoor hoef je je toestel minder krampachtig vast te houden en kun je op iets ontspannen wijze een selfie schieten. Trouwens, wat is een happy popsocket? Dan is een Popsocket misschien iets voor jou: dit is een knop die je achter op je mobiel of hoesje plakt voor extra grip om je vinger. Handig voor het beethouden, voor het maken van selfies of als uitschuifbare standaard voor het kijken van je favoriete film of serie!

Waar kun je PopSockets kopen?

Waar een popsocket kopen?

  • Een popsocket van de HEMA. De HEMA is één van de beste winkels om te kiezen als het aankomt op de aankoop van een popsocket.
  • Een popsocket van de Action.
  • Een popsocket van de Kruidvat.
  • Een popsocket van Bol.
Hoe verwissel je een popsocket? HOE HET WERKT
  1. Sluit hem plat.
  2. Druk omlaag en draai 90°
  3. Verwijder de PopTop.
  4. Verwissel voor een nieuwe.

Bovendien, wat is een telefoonbutton?

Telefoonbuttons. Een telefoonbutton geeft je niet enkel en alleen extra houvast op je smartphone, je kunt bijvoorbeeld je toestel in de gewenste positie plaatsen of de telefoonbutton gebruiken om de kabel van je oortjes omheen te wikkelen.

Door Codding Salu

Vergelijkbare artikelen

Wat is het meest gespeelde spel van 2021? :: Kan een Popsocket op elk hoesje?
Handige links