Huis > K > Kan Een Popsocket Op Elk Hoesje?

Kan een Popsocket op elk hoesje?

PopSockets en hoesjes

Je wil natuurlijk wel een bijpassend hoesje bij je net gekochte PopSocket of andersom. Dit is geen enkel probleem. Omdat de PopSockets in heel veel verschillende kleuren verkrijgbaar zijn, kun je de kleur matchen met de kleur van je hoesje.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe groot is een cd hoesje?

Een normale jewel case is 142 x 122 x 10mm. Het boekje aan de voorkant is 120 x 120mm. De titel op beide zijden van de achterkant is 6 x 120mm. Er zijn versies van de jewelcase waarin twee CD's passen.

Kan een Popsocket op een siliconen hoesje?

De Popsocket kan je gemakkelijk meerdere keren opnieuw plakken wanneer het niet goed zit bijvoorbeeld. Tevens kan je het gebruiken op verschillende telefoonhoesjes, waaronder gel hoesjes. Hoe plakt een Popsocket? PopSockets producten zijn ontworpen om stevig te blijven plakken, en plakken het best op gladde, vlakke oppervlakken. PopSockets producten blijven niet kleven aan siliconen-, sterk gestructureerde, en de meeste zachte telefoonhoesjes op de markt.

Trouwens, kan je een popsocket opnieuw gebruiken?

Een pop Socket kan opnieuw worden gebruikt door hem gewoon van de achterkant van je telefoonhoesje af te trekken en er weer op te plakken. Mogelijk moet u het oppervlak van de lijm schoonmaken voordat u het weer op uw telefoonhoesje aanbrengt. Waar kan je een Popsocket kopen? Popsockets zijn te koop via de Popsockets-website, Amazon, Target, Best Buy en diverse andere winkels.

Gerelateerde artikelen

Waarom wordt een doorzichtig hoesje geel?

Het materiaal dat wordt gebruikt om doorzichtige koffers te maken, kan verkleuren door zowel UV-straling als warmte. De koffer zal minder snel geel worden als u hem ver weg van deze straling houdt.

Wat is een pop grip?

De PopGrip is niet zomaar een telefoongrip. Je kunt je stijl in een handomdraai veranderen door de disc bovenop - die wij de PopTop noemen - te verwisselen. Voor als je je een dag glamourous & fabulous voelt - dan zijn onze Luxe PopTops de perfecte keuze. Vervolgens, wat is een happy popsocket? Dan is een Popsocket misschien iets voor jou: dit is een knop die je achter op je mobiel of hoesje plakt voor extra grip om je vinger. Handig voor het beethouden, voor het maken van selfies of als uitschuifbare standaard voor het kijken van je favoriete film of serie!

Wat kun je doen met een popsocket?

Je hebt veel meer grip om je telefoon vast te houden dankzij deze extra uitstulping op de achterzijde van je smartphone. Hierdoor hoef je je toestel minder krampachtig vast te houden en kun je op iets ontspannen wijze een selfie schieten. Dus, welke popsocket? De 3 Beste Popsockets

  • #1. PopSockets PopGrip – Enamel Donut Pink. €15.99. Deze leuke popsocket is voorzien van de uitstraling van een donut.
  • #2. PopSockets PopGrip – Soccer Ball. €8.99. Ook deze popsocket is een leuke aanwinst.
  • #3. Popsockets – Blue Nebula. €9.99.

Wat is een Telefoonbutton?

Telefoonbuttons. Een telefoonbutton geeft je niet enkel en alleen extra houvast op je smartphone, je kunt bijvoorbeeld je toestel in de gewenste positie plaatsen of de telefoonbutton gebruiken om de kabel van je oortjes omheen te wikkelen.

Door McGruter Loewe

Vergelijkbare artikelen

Kan een Popsocket op een hoesje? :: Welke groene groenten zijn gezond?
Handige links