Huis > W > Waarom Kan Ik Geen Posts Delen Op Instagram?

Waarom kan ik geen posts delen op Instagram?

Instagram posts in Stories

Instagram is niet gecharmeerd van dat delen van posts in Stories en gaat dit mogelijk verwijderen. De dienst heeft een wereldwijde test uitgerold waardoor sommige gebruikers geen posts meer in Stories kunnen delen. Hou er echter rekening mee dat dit niet bij een test blijft.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Dienovereenkomstig, hoe deel je een instagram post van iemand anders?

Volg deze stappen om het verhaal te delen:

  • Tik onder de foto of video in het overzicht op.
  • Klik op Bericht toevoegen aan je verhaal.
  • Tik op Verzenden naar.
  • Klik op Delen naast Je verhaal en vervolgens op Klaar.
Dienovereenkomstig, hoe deel ik een story van iemand anders? Stuur het verhaal naar je volgers

Instagram openen. Zoek het verhaal dat je wilt delen en tik op de pijl in de rechterbenedenhoek. Selecteer de persoon om het Verhaal door te sturen. Tik Send.

Bovendien, waarom kan ik geen posts delen op mijn verhaal?

Er kunnen een paar redenen zijn waarom u geen berichten kunt delen op uw verhaal. Eén reden kan zijn dat de account van waaruit je probeert te delen op privé staat. U kunt alleen delen vanaf openbare accounts. Een andere reden kan zijn dat de account van waaruit je probeert te delen niet is geverifieerd. Alleen geverifieerde accounts kunnen worden gedeeld op stories. Tot slot is het mogelijk dat de post die je probeert te delen afkomstig is van een account dat is verbannen of geschorst van Instagram. Je kunt ook vragen hoe kan je een bericht reposten op instagram? Het proces voor het opnieuw plaatsen van een bericht op Instagram is relatief eenvoudig. Eerst zoekt u de post die u opnieuw wilt plaatsen. Tik vervolgens op de drie puntjes in de rechterbovenhoek van de post. Vanaf daar tikt u op de optie "Repost". Er verschijnt een nieuw scherm waarin u wordt gevraagd te bevestigen dat u het bericht opnieuw wilt plaatsen. Zodra u dit bevestigt, wordt het bericht opnieuw in uw feed geplaatst.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Dus, kun je een instagram account delen?

Meerdere beheerders niet voor persoonlijk account. Bij Instagram heb je de keuze uit een persoonlijk account of een bedrijfsprofiel (bedrijfspagina). In het eerste geval gaat het om een privépersoon die een Instagram aanmaakt. Het is niet mogelijk om een privé account met meerdere beheerders te delen. Hoe deel je een reel op Instagram? Hoe maak je een video met Instagram Reels?

  1. Open Instagram.
  2. Klik op het icoon van een camera of swipe naar links om je camera te openen.
  3. Onderaan je scherm zie je nu Verhaal staan -> Klik rechts daarvan op Reels.
  4. Kies een audio, de snelheid van je video, effecten en/of een timer.

Men kan zich ook afvragen: kan je je verhaal op instagram aanpassen?

Helaas, een Instagram storie die je hebt geplaatst kun je niet meer bewerken. Wel kun je de storie verwijderen en een nieuwe plaatsen. Hoe tag je iemand in je verhaal op insta? Gebruikers taggen op Instagram Stories

Als je tekst toevoegt aan een Instagram Story, type '@' en vervolgens de gebruikersnaam. Selecteer vervolgens de persoon die je wil taggen. Hun gebruikersnaam verschijnt onderstreept in je story. Hier kun je op klikken en dan verschijnt het profiel van de gebruiker.

En nog een vraag, hoe kan je een video delen op instagram?

Een video posten in je Instagram feed

  1. Tik op het vierkantje met het plusje erin, helemaal onderin je scherm.
  2. Tik bovenin het volgende scherm op 'Filmrol' en kies voor 'Video's'.
  3. Nu selecteer je de video die je wilt delen en daarna tik je op 'Volgende'.

Door Latvina

Vergelijkbare artikelen

Hoe vind ik mijn postcode? :: Is een geheel getal?
Handige links