Huis > H > Hoe Maak Ik Een Slideshow Met Powerpoint?

Hoe maak ik een slideshow met PowerPoint?

Een diavoorstelling maken die automatisch wordt gestart wanneer deze wordt geopend

  1. Klik PowerPoint op Bestand > Opslaan als.
  2. Blader naar de map waar u uw presentatie wilt opslaan.
  3. Typ in het vak Bestandsnaam een naam voor de presentatie.
  4. Selecteer onder Opslaan als de optie PowerPoint-voorstelling.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Dus, hoe kan ik een powerpoint automatisch laten afspelen?

"Hoe kan ik een powerpoint automatisch laten afspelen?"
Er zijn een paar manieren waarop u een PowerPoint-presentatie automatisch kunt laten afspelen. Eén manier is om de PowerPoint zo in te stellen dat hij automatisch wordt afgespeeld wanneer hij wordt geopend. Open hiervoor het PowerPoint-bestand dat u automatisch wilt laten afspelen. Klik aan de linkerkant van het PowerPoint-scherm op het tabblad "Bestand". In het midden van het scherm, onder het kopje "Opties", klikt u op het tabblad "Geavanceerd". Onder het tabblad "Geavanceerd" vindt u de rubriek "Diavoorstelling". In de sectie "Diavoorstelling" vinkt u het vakje naast "PowerPoint starten in diavoorstelling" aan. Een andere manier om een PowerPoint automatisch te laten afspelen is het instellen van een automatische voortgangsfunctie. Open hiervoor het PowerPoint-bestand dat u automatisch wilt afspelen. Klik aan de linkerkant van het PowerPoint-scherm op het tabblad "Diavoorstelling". In het gedeelte "Instellen" klikt u op de knop "Diavoorstelling instellen". Een nieuw venster wordt geopend. In het venster "Set Up Show", onder de kop "Advance Slide", vinkt u het vakje naast "Automatisch na" aan en typt u vervolgens de tijd in die u wilt dat de PowerPoint wacht voordat u naar de volgende dia gaat. Daarvan, hoe video automatisch afspelen powerpoint? Er zijn een paar manieren om video automatisch af te spelen in PowerPoint:
Stel de video zo in dat hij automatisch wordt afgespeeld wanneer de dia waarop hij staat wordt geopend: Selecteer de video, ga naar het tabblad Afspelen op het lint en vink het vakje Automatisch afspelen onder Start aan.
Stel de video zo in dat hij automatisch wordt afgespeeld wanneer de dia waarop hij staat wordt geopend: Selecteer de video, ga naar het tabblad Afspelen op het lint en vink het vakje Automatisch afspelen aan onder Controle. Ga vervolgens naar het tabblad Timing en vink het vakje naast Automatisch na aan. Voer het aantal seconden in dat u wilt dat de video afspeelt voordat u naar de volgende dia gaat.
Stel de video in om automatisch in een lus af te spelen: Selecteer de video, ga naar het tabblad Afspelen op het lint, en vink het vakje Lopen tot gestopt onder Afspelen aan.

Hoe neem je een diavoorstelling op?

Er zijn een paar verschillende manieren om een diavoorstelling op te nemen. Eén manier is het gebruik van een schermopnameprogramma zoals Snagit of Camtasia. U kunt ook de ingebouwde opnamefunctie van PowerPoint gebruiken. Open hiervoor de PowerPoint-presentatie die u wilt opnemen. Klik op het tabblad "Diavoorstelling" bovenaan het scherm. Klik vervolgens op de knop "Diavoorstelling opnemen". Onderaan het scherm verschijnt een opnamewerkbalk. U kunt de werkbalk gebruiken om de opname te starten, te pauzeren en te stoppen. Welke toets gebruik je als je de diavoorstelling wilt starten vanaf dia 1? Er is geen eenduidig antwoord op deze vraag, omdat het afhangt van de software die u gebruikt om uw diavoorstelling te maken en uit te voeren. In de meeste gevallen zal de toets om de diavoorstelling vanaf de eerste dia te starten echter de "Home"-toets zijn.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een PowerPoint presentatie maken?

Als u een nieuwe presentatie wilt maken, kiest u de optie lege presentatie. Kies een van de sjablonen als u een kant-en-klaar ontwerp wilt gebruiken.

Dus, hoe maak je een diavoorstelling van foto's?

Een diavoorstellingsproject aanmaken

  1. Selecteer in de app Foto's op de Mac de foto's die je in de diavoorstelling wilt opnemen.
  2. Kies 'Archief' > 'Maak aan' > 'Diavoorstelling' > 'Foto's'.
  3. Klik op het venstermenu 'Diavoorstelling' en kies 'Nieuwe diavoorstelling'.
Hoe maak je een Pecha Kucha? Een Pecha Kucha-presentatie duurt dus twintig x twintig seconden, oftewel: zes minuten en veertig seconden. Als spreker word je zo gedwongen om in minder dan zeven minuten je boodschap over te brengen. Je moet dus heel concreet en to-the-point zijn.

Dus, hoe kan je een filmpje versnellen?

Opmerking: Je moet Android-versie 5.0 of hoger hebben om video's op verschillende snelheden af te spelen.

  1. Ga naar een video.
  2. Tik één keer op de video en tik dan op Meer .
  3. Tik op Afspeelsnelheid.
  4. Selecteer de snelheid waarmee je de video wilt afspelen.
Kan video niet afspelen in PowerPoint? Als de video nog steeds niet kan worden afgespeeld, kunt u de presentatie openen in PowerPoint. Als de video een WMV- of FLV-bestand (Windows Media of Flash-video) is, kunt u deze afspelen nadat u Silverlight (voor Windows Media) of Flash Player (voor Flash) hebt geïnstalleerd.

Hoe maak je een filmpje van een PowerPoint?

Opslaan als een videobestand

Selecteer Opslaan in het menu Bestand om er zeker van te zijn dat al uw recente werk is opgeslagen in de presentatie-indeling van PowerPoint (. pptx). Klik in het menu Bestand op Opslaan en verzenden. Klik onder Opslaan en verzenden op Een video maken.

Door Dyane

Vergelijkbare artikelen

Hoe presentatie opnemen met webcam? :: Hoe doe je een afbeelding als achtergrond?
Handige links