Huis > H > Hoe Presentatie Opnemen Met Webcam?

Hoe presentatie opnemen met webcam?

Slide opnemen

Je kunt je presentatie opnemen door te klikken op 'Slide Recording'. Je komt dan in een scherm met je presentatieslide en rechtsboven het beeld van je webcam (wanneer je deze aan hebt staan). Wanneer je op record klikt start de opname.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een PowerPoint presentatie maken?

Als u een nieuwe presentatie wilt maken, kiest u de optie lege presentatie. Kies een van de sjablonen als u een kant-en-klaar ontwerp wilt gebruiken.

Mensen vragen ook: hoe kan je een ingesproken powerpoint beluisteren?

Audio opnemen

  1. Selecteer Invoegen > Audio.
  2. Selecteer Audio opnemen.
  3. Typ een naam voor het audiobestand, selecteer de knop Opnemen en spreek in de microfoon.
  4. Als u de opname wilt afspelen, selecteert u de knop Stoppen en vervolgens Afspelen.
Dienovereenkomstig, hoe toon je de werkbalk diavoorstelling? Bij het openen van een PowerPoint-document wordt het lint weergegeven als een rij met labels die we tabbladen noemen. Als u op een tabblad klikt, wordt het lint voor dat tabblad geopend en ziet u de functies en opdrachten die eerder waren ondergebracht in menu's en werkbalken van PowerPoint.

Hoe foto's na elkaar afspelen?

Er zijn een paar manieren om foto's achter elkaar af te spelen. Eén manier is het gebruik van een diavoorstellingsfunctie in een afbeeldingsviewer. Veel afbeeldingsviewers, zoals de Windows Photo Viewer en de Apple Preview-toepassing, hebben een diavoorstellingsfunctie die alle afbeeldingen in een map in volgorde laat zien. Een andere manier om foto's achter elkaar af te spelen is door een video te maken van de afbeeldingen. Dit kan in een videobewerkingsprogramma, zoals Windows Movie Maker of Apple iMovie. In het videobewerkingsprogramma kunnen de beelden worden geïmporteerd en vervolgens gerangschikt in de volgorde waarin ze moeten worden afgespeeld. De video kan dan worden geëxporteerd als een videobestand, zoals een .avi- of .mp4-bestand. Welk programma SlideShow? Er is geen programma dat "SlideShow" heet, dus het is moeilijk deze vraag te beantwoorden.

Gerelateerde artikelen

Hoe doe je een achtergrond op presentatie?

Om een achtergrondafbeelding aan een dia toe te voegen, klikt u op de rand van de dia en selecteert u Achtergrond opmaken.

Hoe foto's afspelen?

Een diavoorstelling maken en afspelen

  1. Tik op 'Bibliotheek' en bekijk de foto's vervolgens op 'Alle foto's' of 'Dagen'.
  2. Tik op 'Selecteer'.
  3. Tik op elke foto die je in de diavoorstelling wilt opnemen en tik vervolgens op .
  4. Tik op 'Diavoorstelling' in de lijst met opties.
Dienovereenkomstig, hoeveel woorden per dia pecha kucha? Als dit nou lukt dan kan ik ook nog eens een Ignite proberen. Het schijnt iets gemakkelijker te zijn dan een Pecha Kucha. Bij Ignite krijgt een spreker 5 minuten voor 20 dia's, elke dia verdwijnt dus na 15 seconden. Dat betekent bij een spreeksnelheid van 160 woorden per minuut dat je ongeveer 40 woorden per dia hebt.

Wat is de Pecha Kucha methode?

Pecha Kucha (ぺちゃくちゃ) is een concept voor het houden van korte, creatieve presentaties. De naam stamt af van een Japans woord voor 'prietpraat'. Hoeveel dia's heeft een Pecha Kucha? Kijk en lees verder voor het resultaat en de werkwijze. Het resultaat: Een goed verteld verhaal. De werkwijze: Pecha Kucha is een superstrakke structuur van 20 keer 20 seconden, 20 dia's die 20 seconden in beeld zijn, 6 minuten en 40 seconden dus.

Dienovereenkomstig, welke app video versnellen?

#1: KineMaster

Dit is een professioneel video bewerkings programma die je met je Android device kunt gebruiken om videos te versnellen. Het levert een enorm krachtig bewerkings vermogen aangezien het werkt met een multi-track bewerkings system wat resulteert in eenvoudig bewerken.

Door Ania Gabrial

Vergelijkbare artikelen

Hoe PowerPoint afspelen? :: Hoe maak ik een slideshow met PowerPoint?
Handige links