Huis > H > Hoe Voeg Je Iemand Toe In Powerpoint?

Hoe voeg je iemand toe in PowerPoint?

Uw presentatie met anderen delen en tegelijk hieraan werken

  1. Open uw PowerPoint presentatie en kies Delen. in de rechterbovenhoek van het lint wanneer u klaar bent om samen te werken.
  2. Voer in het vak Koppeling verzenden het e-mailadres in van de persoon met wie u de presentatie wilt delen.
  3. Klik op Delen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een PowerPoint presentatie maken?

Als u een nieuwe presentatie wilt maken, kiest u de optie lege presentatie. Kies een van de sjablonen als u een kant-en-klaar ontwerp wilt gebruiken.

Hoe maak ik PowerPoint?

Een presentatie maken

  1. Open PowerPoint.
  2. Selecteer nieuw in het linkerdeelvenster.
  3. Selecteer een optie: Als u een nieuwe presentatie wilt maken, selecteert u Lege presentatie. Als u een voorbereid ontwerp wilt gebruiken, selecteert u een van de sjablonen.
Kan PowerPoint presentatie niet openen? Open Windows Verkenner (Open Start in Windows en typ Verkenner.) Zoek op de computer het probleembestand op. Klik met de rechtermuisknop op het bestand en selecteer Eigenschappen. In het dialoogvenster Eigenschappen, zoekt u een knop Blokkering opheffen rechtsonder.

Wat betekend PPTX?

De term "PPTX" staat voor PowerPoint Presentatiebestand. Het is een bestandsextensie die wordt gebruikt door Microsoft PowerPoint, een populaire presentatiesoftware. PPTX-bestanden worden gemaakt met de PowerPoint-software en bevatten een verzameling dia's waarmee informatie op een visueel aantrekkelijke manier kan worden gepresenteerd. PowerPoint-presentaties kunnen worden opgeslagen in verschillende formaten, waaronder PPT, PPTX en PDF. Wat heb je nodig voor een PowerPoint presentatie? Om een PowerPoint-presentatie te maken, hebt u een computer nodig waarop Microsoft PowerPoint is geïnstalleerd. U hebt ook een manier nodig om uw PowerPoint-bestand op te slaan, zoals een USB-station of cloudopslag. Daarnaast hebt u alle afbeeldingen, video's of andere multimediabestanden nodig die u in uw presentatie wilt opnemen.

Gerelateerde artikelen

Hoe voeg je een PDF toe in Word?

Hoe maak ik van een leeg Word-document een PDF-bestand?

Hoe een creatieve presentatie maken?

Een creatieve presentatievorm is het geven van een presentatie door middel van een video. Je kunt bijvoorbeeld een video opnemen met een camera en deze afspelen voor het publiek. Echter, het publiek luistert liever naar een live persoon in plaats van een opgenomen video. Hoe kan je PowerPoint gratis downloaden? Microsoft PowerPoint is een softwareprogramma voor het maken van presentaties en kun je voor 1 maand gratis downloaden via de website van Microsoft.

Kan je samenwerken in PowerPoint?

Selecteer Delen op het lint. Typ de namen of e-mailadressen van de personen met wie u wilt delen. Of selecteer de vervolgkeuzelijst als u machtigingen wilt wijzigen. Je kunt ook vragen hoeveel personen kunnen tegelijkertijd in een presentatie werken? Bestanden delen in Drive, Documenten, Spreadsheets of Presentaties. Opmerking: De opties voor delen verschillen per groepsgrootte: Maximaal 100: Er kunnen maximaal 100 mensen met weergave-, bewerkings- of reactierechten tegelijkertijd werken aan een Google Documenten-, Spreadsheets- of Presentaties-bestand.

Hoe presenteer je een PowerPoint via teams?

Presenteren in Teams van PowerPoint

  1. Neem deel Teams vergadering of een ad-hoc Teams gesprek.
  2. Open uw presentatie in PowerPoint.
  3. Klik op Presenteren in Teams in de rechterbovenhoek. Uw presentatie wordt weergegeven in Microsoft Teams voor u en alle deelnemers aan de vergadering.

Door Gelasius Rankhorn

Vergelijkbare artikelen

Waar kan je een presentatie maken? :: Hoe lang duurt een PowerPoint presentatie?
Handige links