Huis > W > Waar Kan Je Een Presentatie Maken?

Waar kan je een presentatie maken?

De gratis presentatiesoftware van Canva geeft je toegang tot honderden prachtige lay-outs waarmee je presentaties over ieder gewenst onderwerp kunt maken. Kies de juiste afbeeldingen, lettertypen en kleuren voor je presentatie en je zult je boodschap overtuigend overbrengen!

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Hoe maak je een dia presentatie?

Start PowerPoint door te klikken op Start > Alle programma's > Microsoft Office > Microsoft PowerPoint 2010. PowerPoint opent met de (nu nog lege) dia van een nieuwe presentatie. Op de dia kunt u de titel van uw diashow zetten. Klik op Klik om een titel te maken en typ uw titel. Vervolgens, hoe maak je een powerpoint met foto's? Foto's invoegen met behulp van de Fotobrowser

  1. Open de dia waarin u een foto wilt invoegen.
  2. Op het menu Invoegen gaat u naar Afbeeldingen. Selecteer vervolgens Fotokiezer.
  3. In het dialoogvenster dat wordt geopend, bladert u naar de afbeelding die u wilt selecteren.

Je kunt ook vragen wat moet je doen als je powerpoint het niet doet?

Er zijn een paar dingen die je kunt proberen als je PowerPoint niet werkt:
1. Controleer of u de laatste versie van PowerPoint hebt geïnstalleerd. Zo niet, probeer dan te upgraden naar de nieuwste versie.
2. Controleer of uw PowerPoint-bestand niet beschadigd is. Probeer het in een ander programma te openen om te zien of het werkt.
3. Controleer of uw computer voldoet aan de minimale systeemvereisten voor PowerPoint. Zo niet, probeer dan de hardware van uw computer te upgraden.
4. Als PowerPoint nog steeds niet werkt, neem dan contact op met de technische ondersteuning van Microsoft. Kan PPS niet openen in Windows 10? Als u een .pps-bestand probeert te openen in Windows 10 en het werkt niet, zijn er een paar dingen die u kunt proberen. Zorg er ten eerste voor dat u PowerPoint op uw computer hebt geïnstalleerd. Als u PowerPoint niet hebt, kunt u het gratis downloaden bij Microsoft.
Als u PowerPoint hebt geïnstalleerd en u hebt nog steeds problemen met het openen van .pps-bestanden, klik dan met de rechtermuisknop op het bestand en selecteer "Openen met". Kies vervolgens PowerPoint uit de lijst met programma's.
Als PowerPoint uw .pps-bestand nog steeds niet opent, is het bestand mogelijk beschadigd. U kunt proberen het te openen in een ander programma zoals Google Slides of OpenOffice Impress om te zien of dat werkt. Als niets anders werkt, moet u misschien contact opnemen met de persoon die u het bestand heeft gestuurd om te zien of hij u een andere versie kan sturen.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Waarom kan ik mijn PowerPoint niet opslaan?

Open de presentatie. Selecteer in het menu Bestand Opslaan als, selecteer een locatie om het bestand op te slaan en selecteer vervolgens Meer opties. Selecteer in PowerPoint 2007 de Microsoft Office-knop, selecteer Opslaan als en selecteer vervolgens Andere indelingen. Kan PPSX bestand niet openen? Eenmaal opgeslagen kunnen PPSX-bestanden niet worden bewerkt en kunnen ze alleen worden bekeken. Daarom zijn ze handig voor het verzenden van afgewerkte presentaties aan gebruikers die geen commerciële versie van PowerPoint bezitten, omdat het PPSX-bestand kan worden bekeken met het gratis PowerPoint Viewer-programma.

Hoe presenteer je jezelf op een creatieve manier?

Dit kun je doen door na het noemen van jouw naam een vraag te stellen aan het publiek, of een leuke anekdote over jezelf te vertellen. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt, maar let er op dat het relevant blijft voor je publiek en past bij de setting. Bij het voorstellen vertel je veel informatie over jezelf. Dus, hoe presenteren zonder powerpoint? Als we het in dit artikel hebben over presenteren zonder PowerPoint, doelen we ook op vergelijkbare software als Prezi, Google Slides en Visme. Ze beloven allemaal je presentatie te verbeteren, maar als je ze niet goed inzet kunnen ze ook enorm afleiden.

En nog een vraag, hoe maak je een presentatie zonder powerpoint?

5 beste gratis alternatieven voor PowerPoint om je presentaties te verbeteren

  1. Canva.
  2. Google Slides.
  3. Prezi.
  4. Renderforest.
  5. Visme.

Door Sara

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je een bestand kleiner? :: Hoe voeg je iemand toe in PowerPoint?
Handige links