Huis > H > Hoe Maak Je Een Print Screen Op Een Hp?

Hoe maak je een Print Screen op een HP?

De screenshot van het scherm maak je door simpelweg op de Print Screen toets te drukken. Staat Print Screen in het blauw? Druk dan tegelijkertijd op de Fn- en Print Screen toets.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Vervolgens, welke toetsen gebruiken voor print screen?

Met de PrintScreen-toets (ook wel de PrtScn-toets, op de meeste toetsenborden rechts naast de F12-toets) kan een afdruk van het gehele scherm worden gemaakt. De PrintScreen-toets in combinatie met de Alt-toets maakt een afdruk van alleen het actieve venster. Hoe maak je een screenshot op je laptop zonder Print Screen? Screenshots maken met Windows+Shift+S

De sneltoets voor de screenshot-functionaliteit die we in Windows terugvinden is Windows+Shift+S.

Hoe maak ik een print van mijn scherm?

Er zijn een paar manieren om een afdruk van je scherm te maken:
1. Gebruik de knop 'Print Screen' op uw toetsenbord. Dit maakt een screenshot van uw hele scherm en kopieert het naar uw klembord. U kunt de schermafdruk vervolgens in een beeldbewerkingsprogramma (zoals Paint) plakken en als bestand opslaan.
2. Gebruik de toetsencombinatie 'Alt + Print Screen'. Dit maakt een screenshot van alleen het actieve venster en kopieert het naar uw klembord. U kunt de schermafbeelding vervolgens in een beeldbewerkingsprogramma (zoals Paint) plakken en als bestand opslaan.
3. Gebruik een schermopnametool van derden. Er zijn veel screenshot-tools online beschikbaar, en met de meeste kunt u screenshots maken van uw hele scherm of alleen van het actieve venster. Hoe maak je een screenshot op een laptop? Er zijn een paar manieren om screenshots te maken op laptops, afhankelijk van het besturingssysteem dat u gebruikt.
Op Windows-laptops kunt u op de toets "Print Screen" op uw toetsenbord drukken om een screenshot van uw hele scherm te maken. U kunt ook het "Knipgereedschap" gebruiken om een specifiek deel van uw scherm te selecteren en vast te leggen.
Op Mac-laptops kunt u de sneltoets "Shift-Command-3" gebruiken om een schermafdruk van het hele scherm te maken, of "Shift-Command-4" om een specifiek deel van het scherm te selecteren.
Er zijn ook een aantal andere hulpmiddelen voor schermafbeeldingen beschikbaar voor zowel Windows als Mac, die extra mogelijkheden en opties bieden voor het maken van schermafbeeldingen.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Dus, waarom kan ik geen print screen maken?

Daar is een gemakkelijke oplossing voor bedacht: Gebruik de toetscombinatie 'Windows'-toets + Shift + S. Een andere manier om alleen een printscreen van een venster te maken, is de toetscombinatie 'Alt' + Printscreen. Op die manier hoef je niet zelf een rechthoek te tekenen. Hoe maak ik een Print Screen in Windows 10? Afhankelijk van uw hardware, kunt u de Windows-logotoets + PrtScn-knop gebruiken als snelkoppeling voor schermafdruk. Als uw apparaat niet over de PrtScn-knop beschikt, kunt u Fn + Windows-logotoets + spatiebalk gebruiken om een schermopname te maken, die vervolgens kan worden afgedrukt.

Hoe maak je een gedeeltelijke Print Screen?

Een printscreen maken van één venster

  1. Klik met de muis in het venster waarvan u een printscreen wilt maken.
  2. Druk de toetscombinatie Alt+PrintScreen.
  3. Hiermee wordt een printscreen van het venster gemaakt en op het Klembord gezet.
Hoe maak je een Print Screen Dynabook? Houd ingedrukt en druk tegelijkertijd op de toetsen "Alt" en "PrtSc" op uw toetsenbord. (Als er een functieknop is, kunt u op "Fn" en "PrtSc" drukken om een ​​screenshot op Toshiba te maken.)

Dus, hoe maak je een screenshot van 1 scherm?

U kunt dit eenvoudig voorkomen: om een Print Screen van één scherm te maken houdt u 'Alt' ingedrukt terwijl u op de optie 'Print Screen' op uw toetsenbord drukt.

Door Yvor Verrier

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je een screenshot met s21? :: Hoe kan ik een printer toevoegen aan mijn laptop?
Handige links