Huis > H > Hoe Maak Je Een Screenshot Met S21?

Hoe maak je een screenshot met s21?

Om een schermafbeelding te maken, druk je tegelijkertijd op de Aan/Uit- en de Volume Omlaag-knoppen. 4 Het scherm knippert om aan te geven dat er een schermafbeelding is gemaakt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Hoe neem je screenshot op iPhone?

Een schermafbeelding maken op iPhone-modellen met Touch ID en een zijknop. Druk tegelijkertijd op de zijknop en de thuisknop. Laat beide knoppen snel weer los. Waar vind ik mijn screenshots op iPhone? Waar kan ik de screenshot terugvinden? Je zojuist gemaakte screenshot kan je terugvinden in je Foto-app van je iPhone. Als je Foto-app ingedeeld is met aparte albums, wordt de screenshot automatisch in het album 'Schermafbeelding' opgeslagen.

Vervolgens, hoe maak je schermopname iphone 13?

Om een schermopname te maken op een iPhone 13, moet u de aan/uit-knop en de volumeknop omhoog tegelijkertijd indrukken. Hoe moet je een screenshot maken met een Samsung? Er zijn een paar manieren om een screenshot te maken met een Samsung telefoon:
-De eerste manier is om tegelijkertijd op de aan/uit-knop en de home-knop te drukken. Het scherm zal knipperen en de screenshot zal worden opgeslagen in de galerij.
De tweede manier is om naar de Samsung instellingen te gaan en de Palm Swipe to Capture optie in te schakelen. Dan kun je gewoon met je hand over het scherm vegen om een screenshot te maken.
De derde manier is om de Smart Select functie te gebruiken. Deze is te vinden in het Edge paneel. Je kunt de S Pen gebruiken om een deel van het scherm te selecteren voor een screenshot.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Dienovereenkomstig, hoe maak ik een schermafbeelding in windows 10?

Afhankelijk van uw hardware, kunt u de Windows-logotoets + PrtScn-knop gebruiken als snelkoppeling voor schermafdruk. Als uw apparaat niet over de PrtScn-knop beschikt, kunt u Fn + Windows-logotoets + spatiebalk gebruiken om een schermopname te maken, die vervolgens kan worden afgedrukt. Trouwens, hoe maak je een lange screenshot iphone? #DrTechGirl – Lang screenshot maken met iPhone

  1. Ga naar de webpagina die je wilt vastleggen (in Safari).
  2. Maak een printscreen door de 'volume-up-knop' en de 'power-knop' tegelijk in te drukken.
  3. Klik de printscreen aan.
  4. Je ziet de opties 'Scherm' en 'Paginavullend' in beeld.
  5. Klik op 'Gereed'.

Hoe maak ik een print van mijn scherm?

Een print screen kun je maken met behulp van de knop 'print screen/ prnt scrn" op je toetsenbord; meestal boven de cijfers aan de rechterkant van je toetsenbord. Vervolgens open je Word en druk je op Ctrl en V (Ctrl ingedrukt houden terwijl je de V intoetst). Hoe maak ik een Print Screen Apple? Ook op apparaten met Android kun je heel eenvoudig een screenshot maken.

  1. Zorg dat datgene waarvan je een screenshot wilt maken, op je scherm staat.
  2. Houd daarna de onderste volumeknop ingedrukt en druk tegelijkertijd op de aan/uit-knop.

Wat dit betreft, hoe kan ik mijn screenshots vinden?

Uw screenshot zoeken, delen en bewerken

  1. Open de app Foto's. op uw telefoon.
  2. Tik op Bibliotheek. Screenshots. Als u een screenshot wilt delen, tikt u op Delen . Als u een screenshot wilt bewerken, tikt u op Bewerken .

Door Averir

Vergelijkbare artikelen

Waar vind ik screenshot terug op iPad? :: Hoe maak je een Print Screen op een HP?
Handige links