Huis > H > Hoe Maak Je Een Gedeeltelijke Screenshot?

Hoe maak je een gedeeltelijke screenshot?

Een screenshot van een deel van het scherm maken

  1. Druk op het toetsenbord op Command-Shift-4 en sleep de aanwijzer om het gewenste gebied aan te geven.
  2. Houd de muisknop ingedrukt en laat de toetsen los.
  3. Als u klaar bent om de screenshot te maken, laat u de muisknop los.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Dit in overweging nemend, hoe deel van scherm selecteren?

Stap 2: het goede deel van je scherm selecteren

Dat selecteren doe je door de linkermuisknop ingedrukt te houden en vervolgens de muis te bewegen. Zodra je de linkermuisknop loslaat, is de schermafbeelding gemaakt.
Hoe kan je een screenshot maken op Samsung? Manier 1: Houd de 'Aan/uit-toets' en de 'Volume omlaag toets' tegelijk ingedrukt om een schermafbeelding te maken. Manier 2: Maak een schermafbeelding door met de zijkant van je hand over het scherm te vegen, dit kan van rechts naar links of andersom.

Men kan zich ook afvragen: kan geen screenshot maken samsung?

Er zijn een paar redenen waarom iemand moeite heeft met het maken van een screenshot op zijn Samsung-apparaat. De meest voorkomende reden is te wijten aan een hardwareprobleem, zoals een kapotte aan/uit-knop of een defect scherm. Andere redenen kunnen een softwareprobleem zijn, zoals een probleem met het Android-besturingssysteem, of een probleem met een specifieke app.
Als iemand problemen heeft met het maken van een screenshot op zijn Samsung-apparaat, is het eerste wat hij moet proberen het apparaat opnieuw op te starten. Als dat niet werkt, moeten ze controleren of ze de juiste methode gebruiken om een screenshot te maken. Op de meeste Samsung toestellen kun je een screenshot maken door tegelijkertijd op de aan/uit-knop en de volume-omlaag-knop te drukken. Als dat niet werkt, moet de persoon proberen een screenshot te maken met een andere methode, zoals de Palm Swipe-methode.
Als iemand nog steeds problemen heeft met het maken van een screenshot op zijn Samsung-apparaat, moet hij contact opnemen met de klantenservice van Samsung voor verdere hulp. Hoe sla je een Print Screen op? Er zijn een paar manieren om een screenshot, of schermopname, te maken op uw Windows 10-computer. De methoden die we gaan behandelen, omvatten het gebruik van de knop voor het afdrukken van het scherm, het gebruik van het knipselgereedschap en het maken van een schermvullende schermafbeelding.
Om een schermafdruk te maken met de printscreen knop, zorg je er eerst voor dat de inhoud die je wilt vastleggen zichtbaar is op je scherm. Druk vervolgens op de knop "Print Screen" op uw toetsenbord. Deze knop bevindt zich meestal in de rechterbovenhoek van uw toetsenbord, en kan gelabeld zijn als "PrtScn" of iets dergelijks.
Zodra u op de toets "Print Screen" hebt gedrukt, opent u een beeldbewerkingsprogramma zoals Paint of Photoshop. Maak in het programma een nieuwe afbeelding en druk op "Ctrl+V" om de schermafbeelding erin te plakken. Vervolgens kunt u de afbeelding bewerken en opslaan zoals u wilt.
Als u een screenshot wilt maken van slechts een deel van uw scherm, kunt u het Knipselgereedschap gebruiken. U opent het knipselgereedschap door op de knop "Start" te drukken en te zoeken naar "Knipselgereedschap". Klik vervolgens op het pictogram "Knipselgereedschap" om het programma te starten.
In het knipgereedschap klikt u op de knop "Nieuw" om een screenshot te maken. U kunt dan met uw muis het gedeelte van het scherm selecteren dat u wilt vastleggen. Zodra u het gewenste gebied hebt geselecteerd, klikt u op de knop "Opslaan als" om het screenshot op te slaan.
Om een schermvullende schermafdruk te maken, drukt u op de toets "Print Screen" op uw toetsenbord. Open vervolgens het programma "Paint" en druk op "Ctrl+V" om de schermafbeelding te plakken. Klik tenslotte op het menu "Bestand" en selecteer "Opslaan als". Geef het screenshot

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Hoe kan je een screenshot maken op Chromebook?

Screenshot maken: Druk op Ctrl + Vensters weergeven . Gedeeltelijk screenshot maken: Druk op Shift + Ctrl + Vensters weergeven en klik en sleep. Een screenshot maken op tablets: Druk op de aan/uit-knop + de knop Volume omlaag. Mensen vragen ook: hoe scherm opnemen windows 10? Gebruik de ingebouwde Game Bar van Windows 10

Klik op 'Vanaf nu opnemen' of houdt de Windows-toets, ALT en R tegelijkertijd ingedrukt om de opname te starten. Met dezelfde toetscombinatie kun je de opname weer stoppen als je klaar bent. Opgenomen video's worden opgeslagen in de map 'Film/Opname'.

Waar vind ik mijn schermafbeeldingen macbook?

Klik bovenin, in de menubalk, op Ga. Selecteer Hulpprogramma's. Open het programma Schermafbeelding. Klik rechtsonder op Opties in het venster wat verschijnt. Dienovereenkomstig, hoe schermopname macbook air? Schermafbeeldingen of schermopnamen maken op de Mac

  1. Druk op de Mac op Shift + Command + 5 (of gebruik Launchpad) om Schermafbeelding te openen en de hulpmiddelen weer te geven.
  2. Klik op een hulpmiddel om te selecteren wat je wilt vastleggen of opnemen (of gebruik de Touch Bar).
  3. Klik indien gewenst op 'Opties'.

Mensen vragen ook: waar vind ik quicktime player?

Start de Quicktime Player die kan terugvinden in de Programma's map en ga naar de menuoptie Archief ▸ Nieuwe schermopname... Of gebruik de toetscombinatie control + cmd⌘ + N.

Door Waneta Popichak

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak ik een Print Screen op mijn pc? :: Hoe maak je printscreen op de computer?
Handige links