Huis > H > Hoe Print Screen Maken Van Een Deel Van Het Scherm?

Hoe Print Screen maken van een deel van het scherm?

Druk op de toetsen Ctrl + PrtScn. Het volledige scherm wordt grijs, met inbegrip van het menu Openen. Selecteer Modusof in eerdere versies van Windows, selecteer de pijl naast de knop Nieuw. Selecteer het soort knipsel dat u wilt en selecteer vervolgens het gebied van de schermopname die u wilt vastleggen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een PowerPoint presentatie maken?

Als u een nieuwe presentatie wilt maken, kiest u de optie lege presentatie. Kies een van de sjablonen als u een kant-en-klaar ontwerp wilt gebruiken.

Hoe werkt Schermknipsel?

Met een knipsel van een volledig scherm legt u alles wat er op het beeldscherm te zien is, vast in een afbeelding. Waar staan Schermopnamen Windows 10? Als u uw gameclips en schermopnamen wilt vinden, selecteert u Start > Instellingen > Gaming > Opnames en selecteer vervolgens onder Opnamelocatie de optie Map openen.

Waarom kan ik geen Print Screen maken?

Er kunnen een paar redenen zijn waarom u geen printscreen kunt maken. Eén reden kan zijn dat uw printer niet goed is aangesloten op uw computer. Zorg ervoor dat uw printer goed is aangesloten op een stopcontact en uw computer. Een andere reden kan zijn dat er niet genoeg papier in de printer zit. Controleer of de papierlade van de printer vol is. Zorg er ten slotte voor dat u de laatste drivers voor uw printer hebt geïnstalleerd. U kunt dit controleren door naar de website van de fabrikant van uw printer te gaan. Trouwens, hoe maak je een screenshot van je pc? Er zijn een aantal manieren om een screenshot te maken op een PC. De meest gebruikelijke manier is het gebruik van de Snipping Tool. Om het knipselgereedschap te starten, kunt u het zoeken in het menu Start of Snipping Tool typen in de zoekbalk op de taakbalk.
Zodra het knipselgereedschap is geopend, kunt u kiezen uit een van de vier modi voor schermafbeeldingen: vrije vorm, rechthoekig, venster of volledig scherm. Voor de meeste doeleinden is de rechthoekige of venstersnip voldoende.
Zodra u uw knipmodus hebt geselecteerd, kunt u met uw muis het gebied van het scherm selecteren dat u wilt vastleggen. Een screenshot van het geselecteerde gebied wordt dan naar uw klembord gekopieerd.
U kunt ook een screenshot maken door op de toets Print Screen (PrtScn) op uw toetsenbord te drukken. Dit maakt een schermafdruk van uw hele scherm en kopieert deze naar uw klembord.
Als u de schermafbeelding als een beeldbestand wilt opslaan, kunt u een beeldbewerkingsprogramma zoals Paint openen en de schermafbeelding in een nieuw bestand plakken. Daarna kunt u het bestand opslaan op uw computer.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een EPS bestand maken?

Het werkt als volgt: open het logo in Illustrator, trek de afbeelding met de hand over. Je kunt het bestand vullen met een kleur als je elke vorm in de afbeelding traceert.

Hoe maak je een gedeeltelijke screenshot?

Een screenshot van een deel van het scherm maken

  1. Druk op het toetsenbord op Command-Shift-4 en sleep de aanwijzer om het gewenste gebied aan te geven.
  2. Houd de muisknop ingedrukt en laat de toetsen los.
  3. Als u klaar bent om de screenshot te maken, laat u de muisknop los.
Trouwens, hoe maak je een screenshot sneltoets? Afhankelijk van uw hardware, kunt u de Windows-logotoets + PrtScn-knop gebruiken als snelkoppeling voor schermafdruk. Als uw apparaat niet over de PrtScn-knop beschikt, kunt u Fn + Windows-logotoets + spatiebalk gebruiken om een schermopname te maken, die vervolgens kan worden afgedrukt.

Hoe maak je een Schermknipsel in Windows 11?

Je kunt deze sneltoets gebruiken om een ​​screenshot te maken van bijna elke gewenste vorm met deze sneltoets.

  1. Klik eerst op de app waarvan je een screenshot wilt maken.
  2. Druk vervolgens tegelijkertijd op de Windows-toets + Shift + S-toetsen.
  3. U ziet een bericht-'Teken een vorm om een ​​schermknipsel te maken'.
Je kunt ook vragen hoe werkt windows shift s? Windows+Shift+S maakt nog steeds uw scherm vast, maar in plaats van het dialoogvenster Locatie selecteren weer te geven in OneNote, wordt de schermopname direct naar het klembord verzonden, zodat u het in elke toepassing kunt plakken, inclusief OneNote.

Men kan zich ook afvragen: waarom werkt knipprogramma niet?

Start het knipprogramma opnieuw

Het is mogelijk dat een oud exemplaar van de toepassing is gecrasht en daarom kunt u deze niet uitvoeren. Ga naar het tabblad Taakbeheer -> Processen en kijk of er Snipping Tool- items zijn. Zorg ervoor dat u ze beëindigt via het snelmenu en selecteer Taak beëindigen .

Door Anselma

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak ik Print Screen op Surface? :: Hoe bewaar ik een Print Screen?
Handige links