Huis > H > Hoe Bewaar Ik Een Print Screen?

Hoe bewaar ik een Print Screen?

Bewaar nu de figuur op je computer. Dit doe je via "Bestand" te klikken met je linkermuisknop en vervolgens "Opslaan" te klikken. Let erop dat je bij "Opslaan als type" dit wijzigt naar JPEG! Dit doe je door rechts achter "Opslaan als type" te klikken op het pijltje naar beneden en in het lijstje "JPEG" te klikken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe print je met een 3D printer?

Er zijn twee manieren waarop een 3D object kan worden geprint.

Waar kan ik mijn screenshots vinden?

Windows-toets + Print Screen

Door de toetscombinatie Windows + Print Screen te gebruiken, worden alle schermafbeeldingen automatisch opgeslagen in de map Afbeeldingen > Schermafbeeldingen. Als we het pad willen wijzigen waar ze zijn opgeslagen, moeten we deze stappen uitvoeren.
Hoe maak je een screenshot op een Windows 10? Afhankelijk van uw hardware, kunt u de Windows-logotoets + PrtScn-knop gebruiken als snelkoppeling voor schermafdruk. Als uw apparaat niet over de PrtScn-knop beschikt, kunt u Fn + Windows-logotoets + spatiebalk gebruiken om een schermopname te maken, die vervolgens kan worden afgedrukt.

Hoe Print Screen maken en doorsturen?

Om een printscreen te maken, drukt u op de toets "PrtSc" op uw toetsenbord. Dit maakt een foto van uw huidige scherm en slaat deze op uw klembord op. Om deze printscreen door te sturen, opent u uw e-mailprogramma en maakt u een nieuwe e-mail aan. Druk vervolgens op "Ctrl+V" om de afbeelding in uw e-mail te plakken. Mensen vragen ook: hoe plak ik een print screen in een mail? Om een screenshot te maken op een Windows-computer, drukt u op de toets "PrtScn" op uw toetsenbord. Dit maakt een foto van uw hele scherm. Om een screenshot te maken van alleen het actieve venster, drukt u tegelijkertijd op de knoppen "Alt" en "PrtScn".
Om een screenshot in een e-mail te plakken, opent u de e-mail in uw favoriete e-mailprogramma en drukt u tegelijkertijd op de toetsen "Ctrl" en "V". Hierdoor wordt het screenshot in de e-mail geplakt.

Gerelateerde artikelen

Hoe print je adressen op stickers?

Voor uw adreslijst kunnen verzendetiketten worden afgedrukt.

Trouwens, hoe maak je een screenshot zonder print screen?

Screenshots maken met Windows+Shift+S

Het vensterknipsel laat je een venster van eender welk formaat selecteren. De optie volledig scherm neemt een screenshot zoals dat zou gebeuren bij het gebruik van de Printscreen-toets. Zelf een regio selecteren is enorm handig.
Je kunt ook vragen waar staan schermopnamen windows 10? Als u uw gameclips en schermopnamen wilt vinden, selecteert u Start > Instellingen > Gaming > Opnames en selecteer vervolgens onder Opnamelocatie de optie Map openen.

Wat dit betreft, waar wordt schermknipsel opgeslagen?

Volledig scherm-knipsel

Maak een schermopname van het hele scherm. Wanneer je een knipsel hebt vastgelegd, wordt dit automatisch naar het venster van Knipprogramma gekopieerd waar je wijzigingen kunt aanbrengen, opslaan en delen.
Waar worden screenshots opgeslagen Windows 11? Je kunt screenshots ook meteen als bestand opslaan door de Windows-toets samen met PrtScrn in te drukken. Het bestand wordt dan opgeslagen als . png-bestand, in de map Afbeeldingen.

Hoe maak je een knipsel van je scherm?

Het Knipprogramma gebruiken als u een muis en toetsenbord hebt:

  1. Druk Windows op de logotoets + Shift + S. Het bureaublad wordt donkerder wanneer u een gebied voor uw schermopname selecteert.
  2. Rechthoekige modus is standaard geselecteerd.
  3. De schermopname wordt automatisch naar het klembord gekopieerd.

Door Prudhoe Valintine

Vergelijkbare artikelen

Hoe Print Screen maken van een deel van het scherm? :: Hoe maak je een opname van je scherm?
Handige links