Huis > W > Wat Is Een Privacy Instelling?

Wat is een privacy instelling?

Je kunt de browsefunctionaliteit verbeteren met privacyinstellingen. Als je bijvoorbeeld een webpagina bezoekt, kan Chrome een webservice gebruiken om automatisch pagina's te laden op basis van de links op de pagina.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe privacy fout oplossen?

Hoe kan ik privacy-fout in chrome oplossen? Probeer de pagina opnieuw te laden door uw browser te sluiten. De klok van uw computer moet worden gecontroleerd. Er is een duidelijke browser en cache. U kunt de status op uw computer wissen. Tijdelijk stoppen met het gebruik van een proxy of een internet browser.

Wat is Betalingshandlers?

Betalingshandlers: Sites installeren meestal betalingshandlers voor functies zoals makkelijker betalen. Augmented reality: Sites volgen je camerapositie meestal voor AR-functies, zoals games. Virtual reality: Sites gebruiken je apparaten en gegevens voor virtual reality vaak om je te laten deelnemen aan VR-sessies. Daarvan, hoe moet je je microsoft instellingen veranderen? Kies hoeveel informatie u wilt delen met Microsoft door de privacyinstellingen te wijzigen. Hiervoor selecteert u Start , opent u Instellingen en selecteert u Privacy en beveiliging . Er wordt een lijst weergegeven met algemene privacyopties. Links op de pagina vindt u koppelingen naar specifieke privacyinstellingen.

Hoe privacy instellen op Facebook?

Er zijn een paar manieren om uw privacy-instellingen op Facebook te wijzigen. U kunt ervoor kiezen om uw profiel volledig openbaar te maken, of u kunt ervoor kiezen om het privé te maken zodat alleen vrienden het kunnen zien. Je kunt er ook voor kiezen om specifieke delen van je profiel openbaar of privé te maken. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om uw foto's openbaar te maken, maar uw berichten privé.
Om uw privacy-instellingen te wijzigen, gaat u naar de sectie "Privacy" van uw instellingen. Daar kunt u kiezen hoe u uw informatie wilt delen. Je kunt ook vragen waar vind ik privacy instellingen? De privacy-instellingen voor de meeste apparaten en toepassingen zijn te vinden in het menu "Instellingen". Bijvoorbeeld, in het menu Instellingen van een iPhone is er een sectie genaamd "Privacy" waar alle privacy-gerelateerde instellingen te vinden zijn. De privacy-instellingen voor een specifieke toepassing, zoals Facebook, zijn meestal te vinden in het instellingenmenu van de toepassing.

Gerelateerde artikelen

Waar vind ik pagina instelling in Outlook?

Klik op het startpictogram om het dialoogvenster Pagina-instelling te openen.

Hoe privacy instellen iPhone?

Locatie

  1. Open de app Instellingen.
  2. Tik op Privacy.
  3. Tik op Locatievoorzieningen.
  4. Tik op een app waarvan u de instellingen wilt aanpassen.
  5. Per app worden de volgende keuzes geboden: Nooit.
  6. De opties 'nooit' en 'bij gebruik van app' spreken voor zich.
  7. Tik op de optie die u wenst.
Wat te doen als je verbinding niet prive is? Je verbinding is niet privé: wat nu?
  1. 1: Laad de pagina opnieuw.
  2. 2: Browse in incognito-modus.
  3. 3: Controleer de datum en tijd op je apparaat.
  4. 4: Controleer je internetverbinding op openbare wifi.
  5. 5: Browsercache en cookies wissen.
  6. 6: Houd de einddatum van het SSL-certificaat in de gaten.
  7. 7: Alternatief Domein aanvinken.

Dienovereenkomstig, kan gevaarlijk zijn en is daarom door chrome geblokkeerd?

Waarom de download is geblokkeerd

Schadelijk: Je hebt geprobeerd malware te downloaden. Ongewenst: Je hebt geprobeerd misleidende software te downloaden. Dit programma, vermomd als nuttige download, kan onverwachte wijzigingen aanbrengen op je computer of apparaat.
Vervolgens, waarom wordt een website geblokkeerd? Voorbeelden van malware zijn onder andere virussen, wormen, spyware en Trojaanse paarden. Zodra een site of computer is beschadigd, kan deze worden gebruikt om schadelijke content te hosten, zoals phishingsites (sites bedoeld om gebruikers te misleiden zodat ze hun persoonlijke en creditcardgegevens opgeven).

Waarom kan ik mijn privacy instellingen niet wijzigen?

Er zijn waarschijnlijk twee redenen waarom dit gebeurt: Je gebruikt een kinderaccount dat lid is van een Xbox-gezinsgroep. Je gebruikt een volwassenenaccount dat is ingesteld als lid van een Xbox-gezinsgroep.

Door Micah Galyen

Vergelijkbare artikelen

Hoe controleer ik of ik een Microsoft-account heb? :: Hoe zet je je Microsoft account op multiplayer?
Handige links