Huis > H > Hoe Maak Ik Een Screenshot Met Een Samsung?

Hoe maak ik een screenshot met een Samsung?

Om een schermafbeelding te maken, druk je tegelijkertijd op de Aan/Uit- en de Volume Omlaag-knoppen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

En nog een vraag, hoe maak je een screenshot zonder printscreen?

Screenshots maken met Windows+Shift+S

Het vensterknipsel laat je een venster van eender welk formaat selecteren. De optie volledig scherm neemt een screenshot zoals dat zou gebeuren bij het gebruik van de Printscreen-toets. Zelf een regio selecteren is enorm handig.
Hoe neem ik printscreen met gsm? Aan/uit- en volumeknop. Het gebruik van een toetsencombinatie is de eenvoudigste manier om een screenshot te maken. Bij Samsung smartphones druk je hiervoor gelijktijdig kort de aan/uitknop, ook wel bekend als de standby knop, en de volume omlaag-knop in.

Daarvan, hoe maak je een lange screenshot samsung?

Er zijn een paar verschillende manieren om een lange schermafbeelding te maken op een Samsung-apparaat. De eerste manier is om de ingebouwde screenshot-tool te gebruiken. Om dit te doen, houdt u de aan/uit-knop en de volumeknop tegelijkertijd ingedrukt. Het scherm gaat knipperen en u hoort een sluitergeluid, wat aangeeft dat er een screenshot is gemaakt. De schermafbeelding wordt opgeslagen in de galerij van het toestel.
Een andere manier om een lange schermafdruk te maken is door een app van derden te gebruiken. Er zijn verschillende apps beschikbaar die deze functionaliteit bieden. Installeer gewoon een van deze apps uit de Google Play Store en volg de meegeleverde instructies.
Tot slot kun je ook een lange schermafbeelding maken door de Smart Select-functie van Samsung te gebruiken. Deze functie is beschikbaar op bepaalde Samsung-apparaten en maakt het mogelijk om een screenshot te maken van een specifiek gebied op het scherm. Om deze functie te gebruiken, opent u gewoon het Smart Select-paneel en selecteert u het gewenste gebied. Hoe maak je een screenshot met een Samsung S10? Er zijn eigenlijk een paar verschillende manieren waarop je een screenshot kunt maken met een Samsung S10. De eerste manier is om gewoon de aan/uit-knop en de volume omlaag-knop tegelijkertijd ingedrukt te houden. Na een paar seconden zou je een sluitergeluid moeten horen of een snelle animatie moeten zien, wat aangeeft dat er een screenshot is gemaakt.
U kunt ook de Palm Swipe gebruiken om een screenshot te maken. Plaats hiervoor uw hand horizontaal over het scherm en veeg snel van de ene naar de andere kant. Ook hier hoor je een sluitergeluid of zie je een snelle animatie, wat aangeeft dat er een screenshot is gemaakt.
Tot slot kunt u ook een schermafdruk maken met het gereedschap Slim selecteren. Om dit te doen, open je de Smart Select tool (vanuit het Edge panel of vanuit het Air Command menu), en selecteer je de "Screenshot" optie. U hoort een sluitergeluid of ziet een snelle animatie, wat aangeeft dat er een schermafbeelding is gemaakt.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Wat dit betreft, waar vind ik de screenshots?

Waar kan ik mijn screenshot vinden? Zoek naar een Screenshots folder/map in de Galerij of Foto's applicatie. Welke toetsen gebruiken voor Print Screen? Met de PrintScreen-toets (ook wel de PrtScn-toets, op de meeste toetsenborden rechts naast de F12-toets) kan een afdruk van het gehele scherm worden gemaakt. De PrintScreen-toets in combinatie met de Alt-toets maakt een afdruk van alleen het actieve venster.

Hoe activeer ik Print Screen?

Een print screen kun je maken met behulp van de knop 'print screen/ prnt scrn" op je toetsenbord; meestal boven de cijfers aan de rechterkant van je toetsenbord. Vervolgens open je Word en druk je op Ctrl en V (Ctrl ingedrukt houden terwijl je de V intoetst). Een kopie van je schermweergave wordt nu in Word geplakt. Hoe maak je een screenshot van je computer? Om een ​​schermafdruk van uw computer te maken, doet u het volgende:
1. Zorg ervoor dat het scherm dat u wilt vastleggen zichtbaar is.
2. Druk op de PrtScn (of Print Screen) -toets op uw toetsenbord. Dit maakt een afdruk van het huidige scherm.
3. Open een programma zoals Paint of een andere afbeeldingseditor.
4. Plak de afbeelding in het programma door te drukken op Ctrl + V of door te kiezen voor "Plakken" in het menu.
5. Sla de afbeelding op door te kiezen voor "Opslaan als" in het menu.

Hoe maak je een opname van je scherm?

In order to make a recording of your screen, you will need to use a screen recording program. There are many different screen recording programs available, so you will need to choose one that is compatible with your operating system and meets your needs. Once you have chosen a screen recording program, you will need to follow the instructions for installing and using the program.

Door Annalee

Vergelijkbare artikelen

Hoe kun je je scherm opnemen? :: Wat kost het om een telefoon simlockvrij te maken?
Handige links