Huis > W > Wat Kost Het Om Een Telefoon Simlockvrij Te Maken?

Wat kost het om een telefoon simlockvrij te maken?

Amerika (USA)AT&T – iPhone 4 / 4s€ 90,-
Engeland (UK)Vodafone – iPhone 4 / 4S€ 80,-
Vodafone – iPhone 5€ 90,-
3 Hutchison – iPhone 4 / 4S / 5 / 5C / 5S€ 110,-
Frankrijk (FRANCE)SFR – iPhone 4 / 4S / 5€ 40,-

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een PowerPoint presentatie maken?

Als u een nieuwe presentatie wilt maken, kiest u de optie lege presentatie. Kies een van de sjablonen als u een kant-en-klaar ontwerp wilt gebruiken.

Wat gebeurt er als je een harde reset doet?

Apps staan er zo weer op, je kan een lijst maken met Appbrain en je agenda, contactpersonen en multimedia kan je back-uppen via Kies. Zo gepiept. Dus, kan geen harde reset doen? Houd de 'Volume Omlaag' knop ingedrukt en druk kort op de AAN/UIT toets. Wacht tot het scherm met de drie Android-afbeeldingen verschijnt en laat vervolgens de 'Volume Omlaag' knop los. Wat je nu moet doen verschilt per toestel, maar meestal is er een optie met 'terug naar fabrieksinstellingen' of 'gegevens wissen'.

Wat gebeurt er als ik mijn Samsung reset?

Als u uw Samsung reset, keert deze terug naar de standaard fabrieksinstellingen. Dit betekent dat al uw persoonlijke gegevens en aanpassingen worden gewist en dat het apparaat in de oorspronkelijke staat wordt hersteld. Vervolgens, hoe vind ik mijn samsung terug? De beste manier om je Samsung terug te vinden is door een tool als Android Device Manager te gebruiken. Met deze tool kunt u uw apparaat op afstand lokaliseren, vergrendelen en wissen als het verloren of gestolen is. U kunt het ook gebruiken om een nieuw apparaat in te stellen als u uw oude kwijt bent.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een GPX bestand op mijn telefoon?

U kunt de GPX op de telefoon openen met de browser. Je kunt de GPX openen met de eerder gedownloade wandel app. Als je de GPX niet meteen opent, zul je het bestand moeten zoeken in de mappen op je telefoon.

Waar vind ik mijn Samsung Wachtwoord?

Ga naar Accountinstellingen en zoek vervolgens de helpsectie. U ziet een optie met het label 'Uw ID of wachtwoord vergeten'. Druk erop. Druk op het tabblad Wachtwoord zoeken en voer het e-mailadres in dat u hebt gebruikt om uw Samsung-account te registreren. Hoe smartphone terugzetten naar fabrieksinstellingen? Ga naar 'Instellingen > Geavanceerde opties > Back-up en herstel'. Tik vervolgens op 'Fabrieksinstellingen herstellen'.

Daarvan, hoe schermvergrendeling uitschakelen iphone?

De toegangscode uitschakelen

  1. Ga naar Instellingen en voer een van de volgende stappen uit: Op een iPhone met Face ID: Tik op 'Face ID en toegangscode'. Op een iPhone met een thuisknop: Tik op 'Touch ID en toegangscode'.
  2. Tik op 'Zet code uit'.
Kan laptop niet meer ontgrendelen? Als je laptop niet meer ontgrendelt, kan dat verschillende oorzaken hebben. Misschien heb je het wachtwoord vergeten of is het wachtwoord verlopen. In dat geval kun je het wachtwoord resetten. Als je een wachtwoord hebt ingesteld voor je account, maar je weet het niet meer, kun je het wachtwoord opnieuw instellen met behulp van een herstelcode of een e-mailadres.
Als je een wachtwoord hebt ingesteld voor je account, maar je weet het niet meer, kun je het wachtwoord opnieuw instellen met behulp van een herstelcode of een e-mailadres.

Trouwens, wat is een dynamisch vergrendelscherm?

Een dynamische lockscreen is een scherm dat automatisch aanpast aan de tijd van de dag, de locatie en andere variabelen. Het kan ook aanpassingen aanbrengen in de weergave van de achtergrond, de kleuren en andere elementen, afhankelijk van de gebruikersvoorkeuren.

Door Byrom Ohanley

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak ik een screenshot met een Samsung? :: Kan mijn Samsung telefoon niet meer ontgrendelen?
Handige links